2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayır sakın öyle düşünme tadacaksin ve cektiklerime değdi Rabbim diyeceksin

Kizlar benim testimin sonucu çıktı 5'ten küçük negatif yani 5. Gun embriyosu 7. Gunumdu bugün olsa çıkardı kesin dimi belki yükselir diye dua edeceğim ama sanmıyorum
Ben 5. Gün yapmıştım gece doktor çok erken biz10. Gün negatif 12. Gün pozitifi görmüş insanlarız dedi.

Merhaba ben 5. Gün idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan verdim 13 çıktı. Yani 13te bile ikinci çizgi hafif çıktı. Çok şükür sağlıklı katlanmaya devam etti sonrasında. 3.000lere çıktı haftaya kese görmeye gideceğim inşallah. İnşallah sizin de çok güzel sonuçlanır süreciniz

Pozitif olan arkadaşlar gün gün belirtilerinizi yazar mısınız
Merhaba benim transferden sonra 5gün boyunca hiç bir belirtim olmadı. Negatif olduğunu düşündüm. Sonra sol kasığımda ara ara çok keskin bi batma olmaya başladı. Kahverengi lekelenme oldu 6. Gün. Şuan ara ara kasık ağrım devam ediyor bugün 16. Günüm transferden sonra. Bir de idrar kokusunda değişiklik oldu

Endişe ettiğin bir konu olursa yazarsın yine cevaplarız arkadaşım hiç sorun değil .
Benim transferim pazartesi oldu. Kasık bel ve göğüs hassasiyeti vardı. Artık göğüs hassasiyetim de kalmadı. O yüzden negatif mi oldu diye düşünüyorum. Biraz ona canım sıkılıyor. Transfer gününü saymazsak 6. Gün oluyor bugün. Negatif düşünceyi kafamdan atamıyorum

Bende polip falan yoktu nasıl oldu anlamadım kötü bişey değildir demi yani o polipi patalıjiye gönderiyorlarmı ay ne bilim allah korusun kanser falan gibi bişey değildir heralde
Ben düzenli kontrole gidiyordum zaten bir ovulasyon denerken doktor farketti. Hiç korkmana gerek yok hemen hemen her kadında olur dedi. Annem rahim kanserinden rahmetli oldu benim geçen sene rengim gitti. Doktorumda durumu biliyordu korkma dedi. Öyle birşey değil patolojiye bile gitmeyecek dedi.

Bende polip falan yoktu nasıl oldu anlamadım kötü bişey değildir demi yani o polipi patalıjiye gönderiyorlarmı ay ne bilim allah korusun kanser falan gibi bişey değildir heralde
Bende vardı polip tüm bu işlemlere başlamadan alınsın dedi doktor . Kolay bir işlem 1 gün hastanede kaldım. Gece kalmadım tabi akşam çıktık. 2 regl bekledim sonra düzene girmesi için sonra tüp bebeğe başladık. Pataloji temiz çıktı. Tam bebeğin tutuncağı yer olduğu için alınmalı demişti doktorum. Korkulcak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…