- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
- 23
Aslında yemiyorum beslenmeyede dikkat ediyorum gaz olmamam gerekiyor, hayırlısıTransfer sonrası artıyor gaz ama progestan asıl nedeni. Gazlı şeyler yemeyin dikkat edin mutlaaka, kabız olmamaya çalışın
Umarım güzel sonuçlar getiri bizeBen fitil ve iğne kullanıyorum bende de yoktu gaz. Transfer sonrası oldu
Hahah kaçıncı günündesinUmarım güzel sonuçlar getiri bizementos atılmış kola misaliyim kaç gündür yediklerimdede sıkıntı yok
4. Günüm doldu bugün akşam saat 5 de :)) ayy günler geçmiyorHahah kaçıncı günündesin
Hepsini detaylı bir şekilde okudum takip ettim ama insan gene de daha detaylı duymak istiyorCanım topigin başından okumaya başlarsan sorularına tüm cevap bulursun çoğu kişi artık ilk aşamayı atlattı .bence baştan sona oku
Bende de ilk 3 gün daha fazlaydı şimdi daha rahatım artık ayaklarm üşüyo sadece sende de varsa belki o da yapabilir4. Günüm doldu bugün akşam saat 5 de :)) ayy günler geçmiyor
Hayır sakın öyle düşünme tadacaksin ve cektiklerime değdi Rabbim diyeceksinGeceden beri sadece dua ettim. Bu durumlarda elden başka bir şey gelmiyor. Belime çok hafif ağrı da girince eşimle öylece kalakaldik. Bir evlat kokusu almadan su dünyadan göçüp gitmek istemiyorum Allah biliyor. Çok teşekkür ediyorum
Ben 5. Gün yapmıştım gece doktor çok erken biz10. Gün negatif 12. Gün pozitifi görmüş insanlarız dedi.Kizlar benim testimin sonucu çıktı 5'ten küçük negatif yani5. Gun embriyosu 7. Gunumdu bugün olsa çıkardı kesin dimi belki yükselir diye dua edeceğim ama sanmıyorum
Pozitif olan arkadaşlar gün gün belirtilerinizi yazar mısınızBen 5. Gün yapmıştım gece doktor çok erken biz10. Gün negatif 12. Gün pozitifi görmüş insanlarız dedi.
Evet rahmin kasilmamasi gerekiyor. O esnada rahim kasılıyor mutlakaBiz de yüzeysel oldu.. o da onerilmiyormus. 2 gündür olumsuz etkisinde kaldm
Benim günüme daha çok var haftaya ancaPozitif olan arkadaşlar gün gün belirtilerinizi yazar mısınız
Bende 6. Güne girmiş bulunmaktayım :))4. Günüm doldu bugün akşam saat 5 de :)) ayy günler geçmiyor
Böyle bir riske girilmez bence. Ben aslaBiz de yüzeysel oldu.. o da onerilmiyormus. 2 gündür olumsuz etkisinde kaldm
Endişe ettiğin bir konu olursa yazarsın yine cevaplarız arkadaşım hiç sorun değil .Hepsini detaylı bir şekilde okudum takip ettim ama insan gene de daha detaylı duymak istiyor
Merhaba ben 5. Gün idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Ertesi gün kan verdim 13 çıktı. Yani 13te bile ikinci çizgi hafif çıktı. Çok şükür sağlıklı katlanmaya devam etti sonrasında. 3.000lere çıktı haftaya kese görmeye gideceğim inşallah. İnşallah sizin de çok güzel sonuçlanır sürecinizkızlar iyi geceler 26 ocak transfer oldum bugün 8. gün erken gebelik testi pozitif çıktı ilk transferimde kanda 12 çıkıp kimyasal olmuştu sorum şu ki idrarda pozitif olması için kanda kaç olması gerekiyor bilen varmı
Merhaba benim transferden sonra 5gün boyunca hiç bir belirtim olmadı. Negatif olduğunu düşündüm. Sonra sol kasığımda ara ara çok keskin bi batma olmaya başladı. Kahverengi lekelenme oldu 6. Gün. Şuan ara ara kasık ağrım devam ediyor bugün 16. Günüm transferden sonra. Bir de idrar kokusunda değişiklik olduPozitif olan arkadaşlar gün gün belirtilerinizi yazar mısınız
Benim transferim pazartesi oldu. Kasık bel ve göğüs hassasiyeti vardı. Artık göğüs hassasiyetim de kalmadı. O yüzden negatif mi oldu diye düşünüyorum. Biraz ona canım sıkılıyor. Transfer gününü saymazsak 6. Gün oluyor bugün. Negatif düşünceyi kafamdan atamıyorumEndişe ettiğin bir konu olursa yazarsın yine cevaplarız arkadaşım hiç sorun değil .
Ben düzenli kontrole gidiyordum zaten bir ovulasyon denerken doktor farketti. Hiç korkmana gerek yok hemen hemen her kadında olur dedi. Annem rahim kanserinden rahmetli oldu benim geçen sene rengim gitti. Doktorumda durumu biliyordu korkma dedi. Öyle birşey değil patolojiye bile gitmeyecek dedi.Bende polip falan yoktu nasıl oldu anlamadım kötü bişey değildir demi yani o polipi patalıjiye gönderiyorlarmı ay ne bilim allah korusun kanser falan gibi bişey değildir heralde
Bende vardı polip tüm bu işlemlere başlamadan alınsın dedi doktor . Kolay bir işlem 1 gün hastanede kaldım. Gece kalmadım tabi akşam çıktık. 2 regl bekledim sonra düzene girmesi için sonra tüp bebeğe başladık. Pataloji temiz çıktı. Tam bebeğin tutuncağı yer olduğu için alınmalı demişti doktorum. Korkulcak bir şey yokBende polip falan yoktu nasıl oldu anlamadım kötü bişey değildir demi yani o polipi patalıjiye gönderiyorlarmı ay ne bilim allah korusun kanser falan gibi bişey değildir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?