İnş canım çok üzüldümçok üzgünüm inşallah tez vakitte bizimde mucizemiz bizi bulur
Canım topigin başından okumaya başlarsan sorularına tüm cevap bulursun çoğu kişi artık ilk aşamayı atlattı .bence baştan sona okuMaşallah çok bereketli bir ay olmuş. Yanlış saymadıysam 34 kişinin pozitif sonuçlanmış. Benim daha test sonucuma bir hafta var ama çok merak ediyorum. Pozitif olanlar hangi belirtileri ve süreçte neler hissettiklerini yazabilirlermi? Ben çok korkuyorum. Ve olumsuz düşüncelerime engel olamıyorum.
Bu gaz acaba progesterondanmı ben sadece fitil kullanıyorum transfer öncesi de kullanıyordum yoktu böyle bişey arkadaş pimi çekilmiş bomba gibi geziyorumBenim de ayaklar hep buz gibigaz da oluyor. Bağırsaklarımda sürekli çalışma halinde
Geç tutunmuş olabilir.7. Günden bu yana hesap tutuyor ama bakalım 2 gün sonra ne olacak.mutlaka yaz sonucunu .İçini de ferah tut7.gün vermiştim 3 çıkmıştı canım
inşallah öyledir yazarım canımGeç tutunmuş olabilir.7. Günden bu yana hesap tutuyor ama bakalım 2 gün sonra ne olacak.mutlaka yaz sonucunu .İçini de ferah tut
Ben varimKizlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ,? Bu durumda nasıl bir önlem alınıyor ?
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm en kısa zamanda inşallah tekrar saglikkli gebe kalmak rsinBeni listeden silebilirsiniz bu gün kan verdim yine 7.69 çıkmış değerim düşüyor. Rabbim bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin
Bunu bende merak ediyorum kasept testi bilmiyorum ama erken testlerde 15 de çift çizgi çıktığına şahit oldumkızlar iyi geceler 26 ocak transfer oldum bugün 8. gün erken gebelik testi pozitif çıktı ilk transferimde kanda 12 çıkıp kimyasal olmuştu sorum şu ki idrarda pozitif olması için kanda kaç olması gerekiyor bilen varmı
Benim var doktor 28 haftada iğne var yapacaksınız dedi tabi Allah korusun kanama falan olursa daha erken yapmanız lazım birde insAllah bebiş doğduktan sonra onada yapılması lazım dediKizlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ,? Bu durumda nasıl bir önlem alınıyor ?
Bildiğim kadariyla 20 olunca çıkıyor. Acele etme iki gün daha sabret iki gün sonra sabah koyulasirsa idrar cizgin 10. Gün test ver kanda.kızlar iyi geceler 26 ocak transfer oldum bugün 8. gün erken gebelik testi pozitif çıktı ilk transferimde kanda 12 çıkıp kimyasal olmuştu sorum şu ki idrarda pozitif olması için kanda kaç olması gerekiyor bilen varmı
Ben fitil ve iğne kullanıyorum bende de yoktu gaz. Transfer sonrası olduBu gaz acaba progesterondanmı ben sadece fitil kullanıyorum transfer öncesi de kullanıyordum yoktu böyle bişey arkadaş pimi çekilmiş bomba gibi geziyorumtransferden 2 gün sonra falan çıktı bu gaz işi bende bitmedi de
Evet rahim kalinlasiyor, ilerde aşırı gevsiycek bu sefer fitil durmuyor. 9+3 um ben şimdi yine acitmaya başladı ağrısında artıyor zaten kasik ve bel ağrım kötü hala. Fitil.daha da ağrıtıyor bide şey oluyor dikkat vajina ağzına yapışıyor bazen ilaç tam.ortala mutlaka sonra çok acıtıyor.Kızlar iyi geceler progestan fitil artık acıtıyor başlarda böyle değildi artık git gide sanki orayı çiziyor yakıyoe gibi oluyor ve zor gidiyor neden böyle
Transfer sonrası artıyor gaz ama progestan asıl nedeni. Gazlı şeyler yemeyin dikkat edin mutlaaka, kabız olmamaya çalışınBu gaz acaba progesterondanmı ben sadece fitil kullanıyorum transfer öncesi de kullanıyordum yoktu böyle bişey arkadaş pimi çekilmiş bomba gibi geziyorumtransferden 2 gün sonra falan çıktı bu gaz işi bende bitmedi de
Bende polip falan yoktu nasıl oldu anlamadım kötü bişey değildir demi yani o polipi patalıjiye gönderiyorlarmı ay ne bilim allah korusun kanser falan gibi bişey değildir heraldeHiç bilmiyorum ilacı ama bendede vardı polip alındı. Kolay bir işlem.
Gitmeden 1,2 gün önce evde bitest yappin derimKizlar merhaba 27 ocakta 5. Gun iki embriyo transfer edildi. 4-5-6. Günler erken gebelik testi yapmistkm ve negatif çıktı. Sonra hic yapmadim. Pazartesi günü 10. Gun doktorum 12. Gün teste git dedi. Ne yapmaliyim beklemek gittikçe zorlaşıyor
Bndede wardi aldırdım yok ya et beni gibi düşünün aliniyoristeBende polip falan yoktu nasıl oldu anlamadım kötü bişey değildir demi yani o polipi patalıjiye gönderiyorlarmı ay ne bilim allah korusun kanser falan gibi bişey değildir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?