- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 23
- 31
Kalitesi hakkında bişey demediler bana ben sordum gayet iyi falan dendi sadece bir de kaç hücreli olduğunu sordum cevapladılar buKızlar dondurulmuş embriyo transferinde kalitesini söylediler mi size? Bir de transfer günü embriyo çözüldükten sonra bölünmeye devam etti gibi bilgiler verildi mi size?
Benim de perşembe günü ama carşamba gideceğim 11.gunBen aldım
Hayırlı olsn5. Gün embriyosu 7. Gün bugün ve gün ortası bembeyaz idrarla yaptım
Benim 9. Güne denk geliyo çarşamba. 10-12 istemişti normalde.Benim de perşembe günü ama carşamba gideceğim 11.gun
Güzel haberler vermek nasip olsun bize de o haldeBenim 9. Güne denk geliyo çarşamba. 10-12 istemişti normalde.
Canım, bana embriyolog hızla gelişmeye devam ediyor dedi sadeceKızlar dondurulmuş embriyo transferinde kalitesini söylediler mi size? Bir de transfer günü embriyo çözüldükten sonra bölünmeye devam etti gibi bilgiler verildi mi size?
Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde kalitesini söylediler mi size? Bir de transfer günü embriyo çözüldükten sonra bölünmeye devam etti gibi bilgiler verildi mi size?
Bana öyle bişey demedi sadece şey dedi transfer günü saatler öncesinden çözüyoruz bölünmeye devam ettiğini görüyoruz bazen dedi. Bu da bizi sevindiren olay dedi. Bende şimdi düşünüyorum acaba benimkiler o gün bölünecek mi diye kara kara düşünüyorumCanım, bana embriyolog hızla gelişmeye devam ediyor dedi sadece
Canım bana da transfer günü çözülünce söyledi zaten sabah çözdük hızlıca gelişmeye devam ediyor dedi . Sana da transfer günü gittiğinde söylerler önden bir embriyolog ile görüşme yaptırıyor benim gittiğim yerBana öyle bişey demedi sadece şey dedi transfer günü saatler öncesinden çözüyoruz bölünmeye devam ettiğini görüyoruz bazen dedi. Bu da bizi sevindiren olay dedi. Bende şimdi düşünüyorum acaba benimkiler o gün bölünecek mi diye kara kara düşünüyorum
Gaza geldim hakkını helal et bacımmmYaa hani bekliyordukk
Nasıl 7+6 olabilir ki o zaman kalp atışıda duyman gerekiyor, yani neye dayanarak bu haftayı söyledi acabaKızlar 18 ocakta 5. gün embriyosu transfer edildi son adet tarihim 31 Aralık. 5+1 gözüküyor ama bugün ultrasonda gördük doktor 7+6 dedi bu kadar fark olması normal mi neden böyle olur yardımcı olur musunuz
Yok yok inşallah pozitifGerçekten mi kız ümitlendirme beniii bak
Benim doktor embriyolog söyledi böyle böyle diye söylüyor kuzum inşallah güzel şekilde ilerler canımCanım bana da transfer günü çözülünce söyledi zaten sabah çözdük hızlıca gelişmeye devam ediyor dedi . Sana da transfer günü gittiğinde söylerler önden bir embriyolog ile görüşme yaptırıyor benim gittiğim yer
İnş bebişim seninki de sıkıcaaa tutunacak inşBenim doktor embriyolog söyledi böyle böyle diye söylüyor kuzum inşallah güzel şekilde ilerler canım
Evet kalp atışı duydunuz mu?Nasıl 7+6 olabilir ki o zaman kalp atışıda duyman gerekiyor, yani neye dayanarak bu haftayı söyledi acaba
Allah Allah nasıl bu kadar yüksek hafta söyleyebilir bebek bu kadar hızlımı geliştiki bende 17 ocakta transfer oldum ama daha ultrasona çok var .kötüye yorma canım bebeğin hızlı gelişiyor o zaman ,kalp kese yolk hepsi ni gördü o zaman doktor öylemi .hatta bebeğin küçük bir insan şeklini bile alması lazım ultrason resmi verdimi?Kızlar 18 ocakta 5. gün embriyosu transfer edildi son adet tarihim 31 Aralık. 5+1 gözüküyor ama bugün ultrasonda gördük doktor 7+6 dedi bu kadar fark olması normal mi neden böyle olur yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?