Yaa benimki 13 subatta bide yerlesme kanamasi oldu mu sende bende olmadiBilmiyorum canım tüm kadınlarda olmuyor ama bazı kadınlar hassas oluyor birde fitil hap kan sulandırıcı falan ondan dolayıda etkileniyor olabilir.benim bir arkadaşım vardı .normal hamileliğinden alttan ne zaman kontrölüne gitse alttan bakılınca lekelenme olurdu . Her insanın bünyesi değişik işte .benim ilk muayenem 23 şuabat offf
İlk kez yaptımHayırlı olsn
İlk kez 7.gun mu yaptın yoksa dün de yapmış mıydın ?
İnşallah kuzucuğumİnş bebişim seninki de sıkıcaaa tutunacak inş
Canım o zaman kalp atışı almış olman lazım. Nasıl o kadar fazla çıkmış. Acaba doktordan kaynaklı mi ? İstersen başka doktora daha görün canımKızlar 18 ocakta 5. gün embriyosu transfer edildi son adet tarihim 31 Aralık. 5+1 gözüküyor ama bugün ultrasonda gördük doktor 7+6 dedi bu kadar fark olması normal mi neden böyle olur yardımcı olur musunuz
Testte pozitif bakalım yarın sağlık ocağına kan vereceğimYok yok inşallah pozitif
Bana da olmuşta baya açık pembe somon rengi gibiydi canım 1-2 kere oldu sonra olmadı korkma belki yerleşmedirKızlar ya çook çok açık pembe lekem oldu ilk defa az önce transferimin 6. günü doldu bugün regl olmamada 2-3 gün var daha ya bu regl başlangıcımı yoksa tutunmamı deliricem çok korkuyorum çok yaşayan varmı böyle
Canım doktorun birşey söylemedi mi pekiKızlar 18 ocakta 5. gün embriyosu transfer edildi son adet tarihim 31 Aralık. 5+1 gözüküyor ama bugün ultrasonda gördük doktor 7+6 dedi bu kadar fark olması normal mi neden böyle olur yardımcı olur musunuz
Ya benimde böyle dikkatli bakınca gözüken bi pembeydi dediğin gibi somonumsu çok açık alt karnımda ufak ağrılarda oldu akşamüstü çok korkuyorum çok inşallah regl olmamBana da olmuşta baya açık pembe somon rengi gibiydi canım 1-2 kere oldu sonra olmadı korkma belki yerleşmedir
Benim hatta regl zamanımdan 1 gün önce olmuştu ana ertesi gün testim daha da koyulaşınca içim rahatlamıştı canım. Korkma bence yerleşmedir o inşYa benimde böyle dikkatli bakınca gözüken bi pembeydi dediğin gibi somonumsu çok açık alt karnımda ufak ağrılarda oldu akşamüstü çok korkuyorum çok inşallah regl olmam((
Çok sağolBenim hatta regl zamanımdan 1 gün önce olmuştu ana ertesi gün testim daha da koyulaşınca içim rahatlamıştı canım. Korkma bence yerleşmedir o inş
Canım dün gece sular içindeydim gece, sop soğuk odada yattık ona rağmen öyleydim. Bugünde full yanan pda da birde ısıtıcı açtırdım üşüdüm hep. Okulda baya üşüdüm belki de ondandır ama bende de öyle oldu canım. Kaçıncı günü transferinin?Kizlar ya beni aksamlari bir usume tutuyo icim titriyo gunduz o kadar degil ama aksamlari ozellikle cok usuyorum aslinda ev oyle soguk degil yani eşimle cocugum normal sekilde giyinik otururken ben kat kat giyinip isiticiyi acip onune geciyorum ve battaniye altinda isinmaya calisiyorum ki ben soguk seven bir insandim boyle olan var mi aranizda ilaclarin etkisi mi bu da
Bende bazen çok üşüyorum bazen de çok sicakliyorum çok değişik duygularCanım dün gece sular içindeydim gece, sop soğuk odada yattık ona rağmen öyleydim. Bugünde full yanan pda da birde ısıtıcı açtırdım üşüdüm hep. Okulda baya üşüdüm belki de ondandır ama bende de öyle oldu canım. Kaçıncı günü transferinin?
Oldu canım çok oldu bel ve hafif kasık ağrım hala da ağrıyor canım :) kasıktan bacaklara inen iç bacak ağrım vardı bi araÇok sağolpeki ağrıların da olmuşmuydu sanki regl olcak gibi hafif ağrılarım var kasıklarımın üst kısmında ben daha hiç testte yapmadım
Kaçıncı gün canımBende bazen çok üşüyorum bazen de çok sicakliyorum çok değişik duygular
6. GünümKaçıncı gün canım
Ne zaman test ya da kan vereceksin canım6. Günüm
Yok canım bende olmadıYaa benimki 13 subatta bide yerlesme kanamasi oldu mu sende bende olmadi
Cuma günü kan vermeyi düşünüyorum test yapmaya hiç cesaretim yok sen yaptın miNe zaman test ya da kan vereceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?