2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selaam 🌷 Ben de 12. haftaya kadar tüm ilaçlara devam ettim. 12. haftadan sonra doktor hemen hemen hepsini kesti. Progestan fitil, prolutex iğne ve estrofemi aşamalı bıraktırdı. Diğerlerini direkt kesti. Bu da beni biraz germişti açıkçası çünkü doğal yollu üç gebelik kaybım vardı. Ama çok şükür bir sorun olmadı. 🥲 Şu an sadece multivitamin, demir, magnezyum, oksapar ve coraspin kullanıyorum. Oksaparı 32. haftaya kadar kullanacağımızı söyledi. 13+4 olduk bugün.
Şuna 12+5 olduk 🌸 Proloton depot 10. Haftada bıraktım 9. Haftada kademeli olarak Estrofemi bıraktım.
Enox ve progeatana devam ediyorum. Bakalım kontrolde devam edeceksek rapor çıkarttıracağım.
 
progesteron hormonunun amacı rahim duvarının kalınlaşmasını sağlayıp, hamilelik oluşmasını desteklemek. vücut tarafından salgılandığında bir noktada eğer bebek yoksa hormon düşüşe geçiyor ve regl oluyoruz. dolayısıyla bu hormonu dışardan aldığınız sürece vücut kendini gebeliğe hazırlanıyor sandığı için regl olmanız mümkün değil. ne zaman ki ilaç almayı bırakırsınız, o vakit regl olursunuz.
Bu yorumu arıyordum tşk ederim
 
Merhaba arkadaşlar, miğde bulantılarınız nasıl gidiyor. Bende 12. Haftadayım ama sankı daha da çoğaldı ablamadım🙈
 
Merhaba bende de 6. Haftanın içinde kanama oldu kese dışında kanama alanı varmış, bir hafta sonra yani bugün küçülmüştü, şimdi sen nasılsın ne dedi doktor ❤️
merhaba rahatsız ediyorum ama kanama alani bnmde varmiş nasış geçti acaba beler yaptiniz
 
Herkese selamlar,Öncelikle ocak ayında transfer yaptırıp pozitif alan herkesin gözü aydın inşallah süreci sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla geçirip evlatlarınıza kavuşursunuz ben dahil🤲🤲, negatif alanlar da tez zamanda pozitif haber alıp sağlıkla evlatlarına kavuşmak nasip olsun.
Ben çok şükür pozitifi gördüm 3.denememdi.
Şu an 4 aylık hamileyim, cumartesi günü serklaj oldum, pazartesi gününden beri hastanede yatıyorum crp yüksek çıktı sancım ve kanamam vardı, nidilat başladılar o sancımı kesti ama Crp hala yüksek aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
 
X