- 27 Ağustos 2022
- 3.206
- 3.603
- 63
Evet canım biliyorum. Kontrolüm 3 hafta sonra doktorum onay verirse o zaman yaptıracağımGrip belirtileri varken yaptırılması önerilmiyor. Ama en doğru bilgiyi doktor verir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım biliyorum. Kontrolüm 3 hafta sonra doktorum onay verirse o zaman yaptıracağımGrip belirtileri varken yaptırılması önerilmiyor. Ama en doğru bilgiyi doktor verir
Eşimede çıkmış kronik hasta değil kendisi acaba herkesemi çıkıyorkiSanırım herkese çıkıyor tanimlamislar eşime çocuğuma da çıkmış çünkü
Nerden öğrendin canım çıktığını?Kızlar hepinize iyi haftasonları bana grip aşısı çıkmış sizlerde durum ne? Doktoruma danışacağım yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum
Bende öyle olmuştum çok ağrıdı ama buz uygulayınca geçti deneyin isterseniz geçmiş olsunAy bende tetanozu oldum kolum perişan kızlar sizde benim gibi oldunuz mu şişti kızardı
Öncelikle Allah razı olsun. Annem yanımda şu an.Gebe iken bunu yapması hak değil diye biliyorum.cok üzüldüm suan yalnız mısınız yani aile üyeleri felan varmi yaninizda
![]()
Amin cümlemizden.Öncelikle Allah razı olsun. Annem yanımda şu an.
Hukuk sistemi ile diğer şeyler farklı maalesef. Alıp gittiği şeyler evlenmeden once kendi aldıkları olduğu için hukuken bunda bir yanlışlık yok ama ahlak, insanlık, vicdan açısından zaten yorumsuz. KADES i biliyorum ama fiziksel bir şiddet olmadı. Şu an inanır mısın o kadar psikolojik siddetlere maruz kaldım ki keşke fiziksel şiddet olsaydı diyorumKarnında onun çocuğunu taşıyorsun vicdansız adam. Boşanmadan alamaz aslında ev kadının hakkı hem de hamilesin .Kavga oldu mu o zaman keşke kades e bassaydın. Uzaklaştırma da alırdın.
Hayretler içindeyim suan. Ne diyeceğimi bilemiyorumMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..
Canım çok üzgünüm ne söylenir bilmiyorum ama sadece buradan yazdıklarınla ve analiz ettiğimi sandığım kadarıyla senin kendi ayakları üzerinde durabilecek güçte bir kadın olduğunu düşünüyorum.. kimseye eyvallahı olmayan herkesin karşısında dimdik durabilecek biri vibeını veriyorsun bana..Malesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Perşembe günü sabah her zamanki gibi işe gittim ama her zamankinden farklı bir ağrı vardı. Gün boyu da devam etti. İş çıkışına doğru hatta taksiyle mi eve gitsem diye düşündüm. Neyse her zamanki gibi minibüsle eve gittim. Sofrada bir şeyler atistirirken uzanma ihtiyacı duydum. Kuzenim de vardı evde. Karnım daha da şiddetlendi. İshal eklendi. Sıtma falan. Nabzimi kuzenim olctigunde 120 falandı. Beni direkt acile goturun dedim. Bizim eve yakın şehir hastanesi var. Oraya varır varmaz yere yığıldım. Akşam 8.30 falandı hastaneye girişim. Atesim 38.2 ye vardi. Sonrasında sedyeyle kadın doğum acil, ordan genel cerrahi, ordan üroloji. Cerrahi gozlemde serum verdiler. Seum sonrasi titreme ve atesim gecti. Bebek yönünden bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sağ bobrekte büyüme varmış. Bebegin başı da sağ tarafta olduğu için orayı baskiliyormus. Sonrasında genel cerrahi apandisitten suphelendi ve MR istedi. Hastaneden ayrilisim gece 1.30 du. MR randevusunu dün sabah 7.30 a verdiler. MR sonrası 12 mm apandisit görüldü ama muayene bulguları MR la ortusmedigi için ve gebe de olduğum için yine 2 serum ve augmentin ile taburcu ettiler. Bugün 11 gibi kontrole gelmem şartıyla. Bugün de gittiğim de ilk önce safra kesesi iltihabindan şüphelendiler. Sonra yine USG, kan, idrar. Ardından uzman hekim agri tariflememle taburcu etti. Perşembe akşamki gibi bir şey olursa tekrar gelirsin dedi. Samimi bir arkadaşım aile hekimi Uzmanı ve bu süreçleri öğrenince, kesinlikle stresten bağışıklık sistemin çökmüş dedi. Olaylar böyle yani.Amin cümlemizden.
Nasılsın bebek ve sen iyi misiniz
Inan hayretler içindeyim. Yani bu kadar mı benzer olur sıkıntılarımız. Pes diyorum. Özelden mesaj atarsan numaramı paylaşabilirim. Can yoldaşı olurum.Malesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Ay uzunca bi msj görünce yüreğim hopluyor. Cok çok geçmiş olsun. Evet stresten yaşadığın şeyler hafif ve normal değil çünkü. Şükür yanında birileri varmış. İsten bi sure izin alabilir misin. Biraz toparlasan kendiniPerşembe günü sabah her zamanki gibi işe gittim ama her zamankinden farklı bir ağrı vardı. Gün boyu da devam etti. İş çıkışına doğru hatta taksiyle mi eve gitsem diye düşündüm. Neyse her zamanki gibi minibüsle eve gittim. Sofrada bir şeyler atistirirken uzanma ihtiyacı duydum. Kuzenim de vardı evde. Karnım daha da şiddetlendi. İshal eklendi. Sıtma falan. Nabzimi kuzenim olctigunde 120 falandı. Beni direkt acile goturun dedim. Bizim eve yakın şehir hastanesi var. Oraya varır varmaz yere yığıldım. Akşam 8.30 falandı hastaneye girişim. Atesim 38.2 ye vardi. Sonrasında sedyeyle kadın doğum acil, ordan genel cerrahi, ordan üroloji. Cerrahi gozlemde serum verdiler. Seum sonrasi titreme ve atesim gecti. Bebek yönünden bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sağ bobrekte büyüme varmış. Bebegin başı da sağ tarafta olduğu için orayı baskiliyormus. Sonrasında genel cerrahi apandisitten suphelendi ve MR istedi. Hastaneden ayrilisim gece 1.30 du. MR randevusunu dün sabah 7.30 a verdiler. MR sonrası 12 mm apandisit görüldü ama muayene bulguları MR la ortusmedigi için ve gebe de olduğum için yine 2 serum ve augmentin ile taburcu ettiler. Bugün 11 gibi kontrole gelmem şartıyla. Bugün de gittiğim de ilk önce safra kesesi iltihabindan şüphelendiler. Sonra yine USG, kan, idrar. Ardından uzman hekim agri tariflememle taburcu etti. Perşembe akşamki gibi bir şey olursa tekrar gelirsin dedi. Samimi bir arkadaşım aile hekimi Uzmanı ve bu süreçleri öğrenince, kesinlikle stresten bağışıklık sistemin çökmüş dedi. Olaylar böyle yani.
İnan ayni durumdayız. Benimki de hemen şimdi, yarin modundaydi. Her gün e-Devletimi kontrol ediyorum ki dava açmış mi diye ama açmamışHer türlü yeterim çocuğuma şükürler olsun biraz da öfkem bebeği anne karnında kapıya atabilen bir adamın yarın bir gün doğumdan sonra oğlum diyecek olması. Yenidoğan bebeği görme konusunda yatılı alamaz değil mi?
Sadece yediremiyorum hep derdim asla çocukla baba ilişkisine karışmam diye ama bebeği yerinden yurdundan eden bir adamın babalığından ne gelir ki diyorum..
Annemin evi soğuk buz gibi yazlık yerdeyiz suan oturduğum ev doğalgazlı çocuk odamız bile hazırdı adam olsa zaten doğumu bekler süre tanırdı biraz birikim yapardım çare arardım. Öyle nefret ediyorum ki ondan. Kendime değil bebeğe yaptığı bu pislikten dolayı nefret ediyorum. Keşke hiç görmese bilmese bir an önce boşansak
Avukata gitmedim henüz ona para veremem bebek doğacak bu adamın sağı solu belli olmaz. Anlaşmalı boşanmak isteyebilir
Alırım almasına da iş yerim Allahtan çok iyi. Orası bana terapi gibi geliyor. Evde olsam daha beter olurumAy uzunca bi msj görünce yüreğim hopluyor. Cok çok geçmiş olsun. Evet stresten yaşadığın şeyler hafif ve normal değil çünkü. Şükür yanında birileri varmış. İsten bi sure izin alabilir misin. Biraz toparlasan kendini
Tövbe yarabbim ya bu adamlara noluyor Allah için şok oldum yaMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Ay bende dün oldum bugün şişti kolumu kaldıramıyorum onu geçtim ateş halsizlik mide bulantısı iştahsızlık yaptı bendeAy bende tetanozu oldum kolum perişan kızlar sizde benim gibi oldunuz mu şişti kızardı
Hic korkma bebek anneden alınıp asla babaya yada tarafına verilmez. Belli yaş soneasi saatlik görme olur sonra yatılı alabilir o zaman kadar da çocukla olan bağı azalır kopar belkide.Her türlü yeterim çocuğuma şükürler olsun biraz da öfkem bebeği anne karnında kapıya atabilen bir adamın yarın bir gün doğumdan sonra oğlum diyecek olması. Yenidoğan bebeği görme konusunda yatılı alamaz değil mi?
Sadece yediremiyorum hep derdim asla çocukla baba ilişkisine karışmam diye ama bebeği yerinden yurdundan eden bir adamın babalığından ne gelir ki diyorum..
Annemin evi soğuk buz gibi yazlık yerdeyiz suan oturduğum ev doğalgazlı çocuk odamız bile hazırdı adam olsa zaten doğumu bekler süre tanırdı biraz birikim yapardım çare arardım. Öyle nefret ediyorum ki ondan. Kendime değil bebeğe yaptığı bu pislikten dolayı nefret ediyorum. Keşke hiç görmese bilmese bir an önce boşansak
Avukata gitmedim henüz ona para veremem bebek doğacak bu adamın sağı solu belli olmaz. Anlaşmalı boşanmak isteyebilir