Yaaa bunu gördükten sonra iyice kızdım size, değer mi 6-7 kilo için canınızı üzmeye? Manken olacak halimiz yok beden güzelliği üzerinden para kazanmıyoruz ki, yavaş yavaş gider inşallah takmayın63 kg mı suan hayatımda hiç bu kiloyu görmedim en azından 57 olsam eskiden 57 iken diyetisyene gidiyordum sizin nasıl
Yaa ben yapturmadımmınu daha kacıncı ayda yapılıyor oKızlar menenjit aşısının etkileri hala sürüyor ateş dün oldu sadece ama bugün o kadar huzursuz ki hıçkıra hıçkıra ağlıyor sürekli
Ayy keşke bende 63 kg olsamYaaa bunu gördükten sonra iyice kızdım size, değer mi 6-7 kilo için canınızı üzmeye? Manken olacak halimiz yok beden güzelliği üzerinden para kazanmıyoruz ki, yavaş yavaş gider inşallah takmayın
Aynen ya ben de özledim o günleri. Daha sakin olur daha fazla uyur derken daha hırçın ve az uyumaya başladı. Ah şu 6.ayı bir görsek sanki herşey geçecek gibi hissediyorum. İnşallah öyledir.Öyle emerken uyumuyor geçen aylarda olduğu gibi o eskide kaldı özlediğim günler en azından memeye alırım sakinleşir uyur kucakta diyordum şimdi memeyi tutmuyor bağırmaya devam ediyor öyle bir durumdaama akşam uykusuna yatacak mesela meme olmadan dalamıyor koyuyorum yatağa biraz durup mıkırdanmaya başlıyor uyku akıyor gözünden memeye alıyorum ağzına değdiği gibi tak gidiyor
Ben 69 kiloyum eskiden en fazla 60 kg olmuştum63 kg mı suan hayatımda hiç bu kiloyu görmedim en azından 57 olsam eskiden 57 iken diyetisyene gidiyordum sizin nasıl
3. Ayda yaptırdık biz doktor 6. Ayı da bekleyebilirsiniz dediYaa ben yapturmadımmınu daha kacıncı ayda yapılıyor o
Bacaklarını hareket ettirdikçeKızlar şu baby jorn tipi ana kucaklarından aldık bizimki sadece oturuyor . Sallanmayı nasıl öğrenecek
Öyle zamanlarda bir kovaya banyo suyu hazırlayın bebeğin ayaklarını suya daldırın karnına kadar bir süre dursun hareket etsin. Sonra masaj yapın hemen rahatlayacaktır Allahın izniyle. Bizde çok işe yarıyorKizlar daha önce gaz sancisi için acile gideniniz oldu mu? Bir sey yapabiliyorlar mi? Dün gece çok kötüydü bebeğim saatlerce ağrı çekti
Maalesef yapılabilecek bir şey yok. Hatta gitmemenizi öneririm çünkü gaz için durduk yere lavman falan yapılabilir gerek yok bence. Güzel sıcak sulu kovaya belden aşağısını daldırın biraz dursun, o sıcak iyi geliyor bağırsaklarınaKizlar daha önce gaz sancisi için acile gideniniz oldu mu? Bir sey yapabiliyorlar mi? Dün gece çok kötüydü bebeğim saatlerce ağrı çekti
Aynı şeyi yazmışız aynı anda , bence de aşırı iyi geliyor demek ki ortak bi durumÖyle zamanlarda bir kovaya banyo suyu hazırlayın bebeğin ayaklarını suya daldırın karnına kadar bir süre dursun hareket etsin. Sonra masaj yapın hemen rahatlayacaktır Allahın izniyle. Bizde çok işe yarıyor
Ay umarım ya heyecanla bekliyorumBacaklarını hareket ettirdikçebu aydan sonra hareketlenirler inşallah iyice anlarlar bence
Evet 3 çocuğumada uyguladım çıkarıp masaj yapınca anında rahatlıyor benim bebeğimAynı şeyi yazmışız aynı anda , bence de aşırı iyi geliyor demek ki ortak bi durum
İnşallah öyle olurAynen ya ben de özledim o günleri. Daha sakin olur daha fazla uyur derken daha hırçın ve az uyumaya başladı. Ah şu 6.ayı bir görsek sanki herşey geçecek gibi hissediyorum. İnşallah öyledir.
12. Hafta atağı içimizden geçti geçmeye de devam ediyor. Uysal kızım gitti yerine cennet mahallesi pembe geldi aşırı cazgır memnuniyetsiz daha 3 aylık bile yoksun kendine gel demek istiyorum. Kucaktan inmiyo uykuya dalamıyo normalde memeyle kavga ederdi şimdi memeyle yapışık emip emip kusuyo emmeyince ağlıyo ortasını bulamadık gece uykularını beşiğinde yapardı nerdeyse gece yarım saatte bir uyanınca yanıma aldım yatarak emzirip ikimizde uyuyoruz içime sinmese de çözümü böyle buldum umarım bir an önce rahatlar ne zaman bana sarılacak diye hayal kurarken ani bi şekilde yapışık ikiz olduk
Günlük su aliminiz azaldığında bebeğin idar rengi koyulasir. Yoğun koyu akinti (kiz bebek için mantar vs ) yoğun kötü koku yoksa su iciminizi arttirin.Kızlar bebeğinizin idrar rengi nasıl? Bizimki bazen sarı oluyor bu normal mi yoksa acaba anne sütü yetersizliğinden kaynaklı olabilir mi? Şeffaf mı olması gerekir hep?
O zaman hunimi hiç çıkartmayayım öylece 4. Ayı bekleyeyim4. Ay atagindan yazıyorum. O haller çok minnosmus. Oyle tatlı öyle pofuduk şeker mi seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?