2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kız sanki çok rahatsın bide pozitif çıkıyormuş
Aslında hiç rahat değilim ama ihtimali çok düşük görüyorum beynim savunma mekanizması olarak şuan inkar ediyor herhalde pozitif çıkarsa o an ne hissederim bilmiyorum ama kabul edip iyi yanları görmekten başka çare kalmaz artık

Tam da işe başladın pozitif çıkarsa ne yaparsın bilemedim

Ocean multivitamini aldim belki istahta artar diye.kullandinizmi.balikta var icinde..en azindan gunluk degerleri almis oluyor.

Kizlar benim kiz gun geçtikçe iki yas sendromuna koşuyor galiba ya son 1 haftadir her gun hali siliyorum her gun sonu halinin iki üç yeri leke oluyor birseyelr döküyor asla yetisemiyorum surekli koşuyor nereye yetişmeye çalıştığını çözemiyorum numaradan agliyor istedigini yapmayınca ve bu konuda kendini baya geliştirdi Kızdığımda da hayir yapma dedigimde bunu oyuna ceviriyor ya simdi bu kadar zorsa ben 2 yaşı düşünemiyorum..

Evet 2 yaş gümbür gümbür geliyor sanırım, bu aralar yemek seçiyor aşırı. Mama sandalyesinde asla oturmuyor, tepsisinde oturmayı tercih ediyor ya da sandalye ve masa tepesinde ayakta yemek yemeyi tercih ediyor. Köpek dişleri aşırı şiş hepsi yine aynı anda geliyor, onun huysuzluğu ve uykusuzluğundan bahsetmiyorum bile. Bağırmalar çağırmalar, sokakta yerlerde oturmalar krizler. Bahçemizde durmak istemiyor illa yola çıkacak. Hepimize sabır diliyorum sevgili anneler

Uyku konusunda ilerleme kat eden var mı? Öğlen uykusuna yattı mutfağa girip hala yemek yapamıyorum ben sürekli uydurmasyon basit şeyler yapıyorum adam gibi yemej yapıp yemek yemej istiyorum bazen hiç gücüm olmuyor dışarıdan söylüyorum. Şu uyku konusu beni çok geriyor. Aşırı yapışık bana. Uyuyor dalıyor yatağına koyuyorum max 30 dk uyuyor o arada zaten ne yapabilirim ki ocakta yemek varken uyanıyor altını kapatıp yanına gidiyorum ya yemek ziyan oluyor ya da oğlumun yanına gidene kadar ağlamaktan uykusu bölünüyor. Yanıma alıp yatarsam bende uyuyor ama geri uyumasında sıkıntı yok. Geçen gün dişçiye gittim annem evdeydi kardeşimle baktılar 1 saat tamda uyku saatine denk geldi ama gittim mecbur uyutamamış annem ben gelince hemen aldım yanına sarılıp uyudu mesela.

Kolaylıklar, kolaylıklar, kolaylıklar diliyorum 2 yaştan ben baya korktum

Ben herseyi denedim ya olmayinca olmuyor akışına bıraktım. Ama islere yetismek cok zor oluyor, ne gece ne gunduz saat 15 gibi oglen uykusuna yatiyor eşimde 17 de işten cikiyor ve geldiğinde direk sofraya oturuyoruz. Tuvalete mi gireyim evimi toplayayım yemek mi yapayım, duşa mi gireyim sacimi mi tarayayim bazen 40dk bazen 1saat suruyor uykusu eskiden oglen iki saat uyurdu biraz zamanim olurdu. Herseyi beraber yapmaya calisiyorum ama cok zor oluyor öylede..

Bende akışına bırakıyorum sonra yine böyle geliyorlar işte ha komuştu ha konuşacak diye bekliyorum konuşunca sorunların çözüleceğine inanıyorum inşallah öyle olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…