Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturuyor aslında çocuk annesinin keyfi öyle istiyor benceAy deme ya ne kadar uzun bir süre 3 yaşındaki bir çocuk düşmeden sandalyede oturamaz mı ya da çok mu hareketli annesi güvenemiyor
Ay lütfen güncelleyin ben de almak istiyorum çünkü ben tezgahta bişey yaparken sürekli bacaklarıma sarılarak ağlıyorKızlar ben öğrenme kulesi aldım. Haftaya gelecek.
Burayı güncellerim. Çok heyecanlıyım![]()
Ya benim oğlumda komşunun çocuğunda gördü içine girdi çok sevdi ama çocuk oğlumu çıkardıBen aldım bir arkadaşımın kızında görmüştü çadırı çok sevdi bizi de davet etti içeri eve gelince aldım.içerisine pelus oyuncaklarımızı koyduk arada beni de götürüyor birlikte içinde takılıyoruz![]()
Ben de tam bu sebeple aldım. Çok araştırdım bu arada. Ayağında mutlaka sabitleyicisi olan modellere bakın. Diğerleri sağa sola devrilebiliyormuş.Ay lütfen güncelleyin ben de almak istiyorum çünkü ben tezgahta bişey yaparken sürekli bacaklarıma sarılarak ağlıyor
Ay bu bebeklerin hepsinin aynı olmasının şokundayımAy lütfen güncelleyin ben de almak istiyorum çünkü ben tezgahta bişey yaparken sürekli bacaklarıma sarılarak ağlıyor
Ya evet güvenli ama evin her odasında kocaman bebek eşyalarından çok sıkıldımOturuyor aslında çocuk annesinin keyfi öyle istiyor bence
Benim evet TASUU ve bebem 18 ocak doğumlu ve hala yürümüyor, yeni yeni sıralamaya başladı... Benim diğerleri de 15 16 aylık yürümüşlerdi ama bu ayağa basmayı bile neredeyse yaşında yaptı. Beklemedeyizzzkızlar bebeği benimki gibi hala yürümeyen kaldı mı grupta hiç yoksa son yürümeyen biz miyiz hala![]()
3-4 gündür 05.50de kalkmaya başladık yaakşamları doğduğundan beri aslında dokuzda uyur hani bu 3-4günlük süreçte sabah geç uyanır mı diye geç de uyuttuk dün mesela onda uyudu yine sabah altıda uyandı
eskiden yedide kalkmaya çok erken derdim şimdi altıda uyanıyoruz
Yani iki gündür düzeldi gibi dün 7de bugün de 7.30da uyandı ama akşamları 10 gibi yatırmaya başladımBu durum düzeldi mi acaba merak ettim, çünkü şu an 5:50 ile 6:00 arası saat gibi uyanmaya başladı ve tekrar uykuya döndüremiyorum. Dönse bile neredeyse 45-50 dk sonra ve bir süre sonra da ben tekrar uyandırmak zorunda kalıyorum gündüz uykuları sarkmasın diye. Ama gündüz de 1 saate çıkan uykuları yine bozuldu. Gece de 8-9 değil de 15-20 kez kalkmaya başladı yineZaten sabaha karşı 4:00'den sonra genelde doğru dürüst uyuduğu yok maksimum 45 dkda bir mutlaka kalkmış oluyor, genelde yarım saati bulmuyor.
Bende sandalyeye alışsın istiyorum ya daha çok bir yerlere gidince de rahat edelim diye. Sandalyesi onun için daha rahat ve güvenli tabiYa evet güvenli ama evin her odasında kocaman bebek eşyalarından çok sıkıldım![]()
Benimki öğle uykusunu genelde 5 saat sonra falan yapıyorKızlar bebekleriniz kaç saat max uykusuz kalabiliyor? Gece uykusu ile öğle uykusu arası saati kaç oluyor yani? Benim bebeğim özellikle bazen 8 9 saat uyumadan durabiliyor, şaşıyorum yani o kadar süre nasıl dayanıyor. Sizin bebekler de o kadar saat uykusuz kalıyor mu?
Bense daha güvenli ve konforlu buluyorum, çünkü şimdi bile masadaki herşeyi istiyor, sandalyeye oturtursak ne onu zaptedebiliriz nede masayı gibi geliyor. Benimkiler 3 yaşa kadar oturdular neredeyse hiçte çıkmaya yeltenmemişlerdi ama kardeşimin bebeleri 2 yaş olmasam sandalyeden inmeye çalışıyorlardıKızlar şu mama sandalyesi olayı ne zaman bitecek ya
Yok canım bu son dozları mı böyle oldu yoksa diğerleri de mi öyleydi bilemiyorum ama bizimde Bexsora aşısında baya sertlik vardı ve 10 gün falan sürmüştü ve başka bir arkadaşta yazmıştı hatta onlar kola yapmış ilk defa ondan mı diye sorgulamıştı.Gunaydin kizlar gecen hafta cuma kizima menenjit asisinin son dozunu yaptirdik 7 gun bugun ve hala bacaginda asi oldugu bolgede sert sislik var acaba sikinti olur mu doktora goturmeli miyim
Max 5 saat kalabiliyor kızım sonra huysuzlanmaya başlıyorKızlar bebekleriniz kaç saat max uykusuz kalabiliyor? Gece uykusu ile öğle uykusu arası saati kaç oluyor yani? Benim bebeğim özellikle bazen 8 9 saat uyumadan durabiliyor, şaşıyorum yani o kadar süre nasıl dayanıyor. Sizin bebekler de o kadar saat uykusuz kalıyor mu?
Valla ben aldım odaya da kurdum öyle verimli bir oyun yok henüz ama heves edince kıyamadım dursun bakalımYa benim oğlumda komşunun çocuğunda gördü içine girdi çok sevdi ama çocuk oğlumu çıkardısen girme çadırımı bozuyorsun dedi bende çocuğuma üzüldüm bi tane alasım var
![]()
Bizim de aynı tasuucum.5 Ocak prematüre doğum hala inatla yürümüyor babası geç yürümüş ona mı çekti bilmemBenim evet TASUU ve bebem 18 ocak doğumlu ve hala yürümüyor, yeni yeni sıralamaya başladı... Benim diğerleri de 15 16 aylık yürümüşlerdi ama bu ayağa basmayı bile neredeyse yaşında yaptı. Beklemedeyizzz