2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben haftada bir siliyorum her yeri, ve her gün süpürge açmıyorum 2 günde bir açıyorum. Çünkü mutfak ve balkon dışında bir şey yemek yasak. Mutfak ve balkon hergün hatta sabah akşam süpürülüyor. Ve ihtiyacı binaen yin mutfak ve balkon siliniyor. Ama bu her zaman böyle oluyor anlamına gelmesin... Bazen 3 güne süpürüyorum bazen hergün...bizimde her yer oyuncak bir ona çözüm bulamadım... Bebe ayrı taşıyor abi abla ayrı taşıyor, bir de büyüklerim kalemi ilgisi kağıdı bandı bitmiyor

Yine haftada bir siliyorsan tebrik ediyorum seni ya ben ayda bir ama robot siliyor bide biz süpürüyoruz yine de robot her yeri silemiyor temiz yapmıyor güvenmiyorum onun temizliğine, bende oğlumun odasını şuan oyun odası yaptım oyun halısı var oyuncak dolabı felan hepsini boşaltıyor bütün çekmeceleri halıya döküyor yada salona taşıyor hem salon hem oyun odası oyuncak dolu düzeltiyorum görüyor hemen boşaltıyor benim toplamam hoşuna gitmiyor

Var canım, viledası var ve fisher price süpürgesi var ama ben yerleri silerken Kayar bizim yerler aşırı kaydırıyor, ama süpürürken o şekilde yapıyoruz kendi de süpürüyor arkamızdan

Oy hepsi aynı bunların ya

Vallahi kızlar süpersiniz ben yapamıyormuşum galiba senin diğer çocuklar kaç yaşında canım

Kızlar ben de oyun grubuyla konuştum Eylül’ün ikinci haftası başlayacağız haftada üç gün gideceğiz yani hem aktivite olur hem yaşıtlarını görür diye düşündüm

Ay kızlar merak edenler olmuş şifremi unuttum önbellek temizleyince çıkış yapmış anca vakit bulup girebildim

Vallahi kızlar süpersiniz ben yapamıyormuşum galiba senin diğer çocuklar kaç yaşında canım
Saçmalama sen eşittir ben demektir ee yaz malum camlar açık benim camlar hem büyük hemde tavandanyere kadar o yüzden açık kaldıkça evin içi baya katman katman toz oluyor hwr gün silmek gerekiyor bende her gün silmiyorum ne vaktim var ne enerjim parça parça temizlik yapıyorum mesela dün yatak odasında karınca gördüm çok tiksinirim böyle şeylerden mecbur halıları kaldırdım çırptım normalde halı çırpmayıda sevmem doğru da bulmıyorum ama altımda balkon yok ondan çıprtom sonra köşeleri elimle diğer yerleri viladayla sildim geçen haftada mutfağın camlarını silmiştim 3 tane cam var ve çok kirliydi öyle saçma bir sıralamaö var neresi aklıma gelirse neresi kirli olursa orayı temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…