2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ya kahvaltı için öneri verir misiniz pankek akitma tarzı yapan var mı ChatGPT tarifleri yaptım aklıma başka gelmiyor

Ben şu tarifi dün yaptım . Akşam yedirmek için yaptım . 1 tepsi oluyor . Hamuru bildiğimiz krem hamuru olduğu için sabah da yedirilir . Ben çok beğendim lezzetli oluyor . Eşimle ben yedik , kızım yemedi tabi. İnstagramda 2 sayfada görmüştüm . Onların bebeler sevmiş. Belki seninki de sever . İçinde sebze de bol. Ben evde yaptığım sucuğu eklemiştim içine . Yine sucuk tarifini de bu sayfada görmüştüm.

Kızlar ya kahvaltı için öneri verir misiniz pankek akitma tarzı yapan var mı ChatGPT tarifleri yaptım aklıma başka gelmiyor
Bir de patates haşlıyorum, eziyorum küçük bir patates yeterli , soğuyınca bir yumurta kırıyorum . Tuz ve biraz karabiber . Karıştırınca Pankek hamuru kıvamı gibi oluyor , tavaya zeytinyağı ya da tereyağı çok az sürüp , pankek gibi pişiriyorum . Bi ara benimki bunu seviyordu ortalama 5 tane pankek çıkıyordu en az 2-3 tanesini yerdi . Sonra soğudu galiba son 2 yaptığımda yemek istememişti .

Kızlar iki günlük sapancaya geldik otelde kids club var benim bebik sevdi ama bir tek benimki hırçın gibi yani biri eline ne alsa koşarak almaya çalışıyor falan oyun grupları da aynı böyle mi oluyor bir oyun alanı bir de başlarında öğretmen oluyor herhalde sadece orada yaşıtları oluyordur burada her yaş grubu var

Evet oyun grupları da ay- ay ayrılıyor . Benim gittiğim 12-18 ay arası çocuklar için . Bir öğretmen var bizde de , okul öncesi öğretmeniymiş. Bir de beden öğretmeni var , o arada geliyor bakıyor biraz ilgileniyor gidiyor . Anneler ya da babalar da çocuklarının yanında . Oyun alanı parkur kuruyorlar , çocuklar önce onda inip çıkıyor , zıplıyor . Her hafta bi konu oluyor , uzay atölyesi- limon atölyesi - kelebek atölyesi - manav atölyesi gibi . Onunla ilgili bi resim boyatıyorlar . Konuya uygun dokunsal bikaç oyun . . En son 5 dk da dans ,, her hafta böyle bizimki .

Bir de çocuklar da çeşit çeşit tabi. Benim kızım evde aktif , çenesi durmaz . Oyun grubunda sessizleşiyor . Parkuru öğretmen yaptırsın istemiyor mesela benim yaptırmamı istiyor hep. Bazı çocuklar da daha yaramaz, hırçın , kimisi daha girişken , kimisi daha uysal

Faydasını görüyor musun acaba bende göndersem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…