2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar temizlikten bahsedince robot süpürge kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz eksileri artıları nedir
Robot supurgeyi kullanmıyorum ama komşu kullandığı soyleyim 2+1odasi bütün odayı haritayla aliyo.hem tozunu hem paspas atiyo. Yanlız halı kenari uzun püskülü takiliyo. Kısa olsa bir şey olmuyor roborock Q8markasi

O markayı çok duyuyorum ya fiyatı da orta düzey bende ona bakıyordum birsürü model çeşit var hiçte anlamıyorum.

A Alliswell23 cano imkanın varsa durma koş al, 15 senedir kullanıyorum ve kocama beni böyle bir kolaylıkla tanıştırdıpı için minnettarım bana kalsa ne gerek var demiştim ve etrafımda kullanana yoktu, evlenince görümcemin varmış onda görmüştüm. Düğünden 5 ay sonra eşim aradı kurutma alıyorum diye amann ne gerek var demiştim. Ama iyi ki beni dinlememiş.

Mesela yazın çok çok sıkışmadıkça açmıyorum, güneşte kurutmayı tercih ediyorum. Ama kışın yok böyle bir rahatlık.
Ben şimdi gelinlik kızlara da diyorum muhakkak kurutmanızı da alın diye

Ay gerçekten mi ya bende emin olamıyorum kıyafetler bozulur diye de korkuyorum, seninki hangi marka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…