Sizde ayrılık kaygısını zirvede yasiyor musunuz kizim surekli uykusundan anne benim diyerek uyanıp agliyor gun icindede oyle. Eşimle sohbet etmemize dahi dayanamıyor anne benim diyerek tepki gosteriyor
Yarım gün mü çalışacaksın. Eğer öyleyse çok çok iyi 3 saat hiç bişey değil çok iyi gelecek sana hemde oğluşun için iyi olavak devamlı dip dibeyiz aslında bu hiç iyi değil. Çalışma hayatına dönmek bir anne için en iyi terapi gibi geliyor bana uzaktan. İllaki zorlukları vardır ama insanlarla sohbet edip biraz olsun anne değilde sen olacaksın
Yarım gün mü çalışacaksın. Eğer öyleyse çok çok iyi 3 saat hiç bişey değil çok iyi gelecek sana hemde oğluşun için iyi olavak devamlı dip dibeyiz aslında bu hiç iyi değil. Çalışma hayatına dönmek bir anne için en iyi terapi gibi geliyor bana uzaktan. İllaki zorlukları vardır ama insanlarla sohbet edip biraz olsun anne değilde sen olacaksın
Daha çalışma saatleri belli değil bu hafta seminer haftası ortalama 3 saat sürüyor keşke öyle yarım gün çalışabilsem. İdarenin inisiyatifinde maalesef istediklerine yapıyorlar istediğini