2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Düzenli kalp ilaçlı kullanması gerektiğine karar vermişti doktor, o yüzden emziremeyeceğim demişti.

Bir bakmaya başladın mı bırakamıyosun bu kadın dolandırılmış o ara duydum bende takip etmeye başladım her storyde şaşırttığı için izlemeye devam ettim
Ben hamilelikten beri takip ediyorum, emzirme ile ilgili bilgi veriyordu takibe aldım

M meraklibirkisi M Madamu A Alliswell23 benim bebede cumartesi tatilden döndüğümüzden beri ağlama krizlerine giriyor ve sürekli meme istiyor
Benimkinin derdi aslında meme değil ama meme olayı biraz olsun azalmıştı yine eskiye döndü. Ama ağlama krizi normal değil benimki zaten ağlak bir bebek artık biliyorsunuz her şeye ağlıyor ama şuan krize girer gibi ağlıyor bu 3. Gün biraz daha böyke devam ederse doktora götürürüm gerçekren

Ben hamilelikten beri takip ediyorum, emzirme ile ilgili bilgi veriyordu takibe aldım
Bende bir ara bakmıştım bırakmıştım ama son olaylar olunca ilgimi çekti. En son kadın hamileyken takip ediyordum takipten çıktım sonra boşanmış dolandırılmış vs vs derken öyle takip etmeye başladım. Baya kilo vermiş ama

Evet aşırı zayıflamış, şuan evlendiği kişiyle bence ışın hızıyla evlendi gibi geliyor bi anda sevgili olup evlenmeye karar verdi sanırım çünkü daha bir kaç ay önceye kadar beni dolandırdı ama hala seviyorum diyordu önceki sevgilisi için

Aynen bu seferki değişik bugün mesela tırnak kesersin kesmessine belki yarım saat katıla katıla ağladı nefesi kesiliyor tekrar başlıyor, bir yede kusacak sandım

Bu seferki çocukluk aşkıymış, karşı binalarda oturuyorlarmış zamanında bilgi toplamada bizden alası yok hepimizde az az bir şeyler var birleşince işin aslı çıkacak inşallah

Oraları kaçırmışım bu adam çocukluk aşkıymış zaten ara sıra böyle konuşup duruyolarmjş ama olmuyormuş bu sefer emin olmuşlar bizden olur demişler geçen 10 sene önceki Fotoğrafını paylamış kadın yanında şuanki kocası var. Eski kocasına üzüldüm sonuçta o fotoğraflar saklanmış öyle ya da böyle hiç etik değil

Aynen bu seferki değişik bugün mesela tırnak kesersin kesmessine belki yarım saat katıla katıla ağladı nefesi kesiliyor tekrar başlıyor, bir yede kusacak sandım
O zaman bu da geçici bir dönem diyelim valla o ağladıkça bana da sinir geliyor hiç dinletemiyorum kendimi

Bu seferki çocukluk aşkıymış, karşı binalarda oturuyorlarmış zamanında bilgi toplamada bizden alası yok hepimizde az az bir şeyler var birleşince işin aslı çıkacak inşallah
Hahaha kadın binaları bile gösterdi Google maps ten adam drone uçurup evden komtrol ediyormuş falan

Kadın şıp sevdi ve çok rahat bence sonuç bu

Evet birde eski eşi kızının nasıl bir başka adamla aynı evde yaşamasına müsade edecek bilmiyorum, hastalığı biraz düzelince kızını yanlarına alacakmış, bilmiyorum bu konular bu kadar rahat olmamalı gibi geliyor bebeğin babası acaba tepki verdi mi merak ettim

Birde kadın sayfasında sürekli amatör şekilde videolar çekiyordu öyle günlük saçı başı dağınık hallerini bile ana sayfasında paylaşıyordu bu adamdan sonra fotoğraf yayınlamaya başladı yeni içerikler yapacak gibi geldi, adam ilgileniyor sanırım böyle foto video işiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…