2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Çok geçmiş olsun . Hastanelerdeki o bakışları benim de içimi dağlıyor hep. İnşallah bişeyi yoktur

M meraklibirkisi gördün mü Tülin Bulurun attığı story'i daha yeni evlendi ovulasyon testi alıp hamile kalmak istiyormuş, kardeşleri olsun kızımın diyor vallahi şaka gibi
Ay görmedim intagram açılmıyor ki. Geçen balayı için yola çıktıklarında kocasıyla konuşuyorlardı en az 3 yok yetmez 5 falan diye şaka yapıyorlar sandım. Öyle olmasını temenni ettim. Ee kendin bakmayacaksan 10 çocukta yapabilirsin doğum ekstra bişey yoksa bi kerede yapıyosun bitiyor sonrası zor.

Bence de bilinçsizlik var . Çocuk da uysal uyumlu sesi çıkmayan bi çocuksa irdelememişlerdir hiç
Evet sakin bazen krizi tutuyor genel anlamda çok ağlaması yok, bide dikkatimi bişey daha çekti çok düşüyor yataktan yüksekten sandalyeden düşüyor, kapıya parmağını sıkıştırmış parmağı mosmor hiç ağlamıyor, kafasını çarpıyor kanıyor sıyrılıyor ağlamıyor

Kardeşleri olsun istiyorlarmış, bide başlayacakmış ovülasyon takibine, yaşım yeterse 2 çocuk yapacam diyor

Benimkinde de başladı . Kendini yere atmıyor daha ama her şeye hayır diyor . Aaa aaa aaağğ diye çığlıklar atıyor istediği olmayınca . Gel bezini değiştirelim diyorum aaaaaaa aaaaa aaaa diye drama yapıyor her şeye itiraz

Kardeşleri olsun istiyorlarmış, bide başlayacakmış ovülasyon takibine, yaşım yeterse 2 çocuk yapacam diyor
Vpn indirim baktım ay şaka gibi kınamak istemiyorum ama kardeşim bu kadar özelini binlerce kişiye niye anlatıyorsun sonra insan böyle düşünüp duruyo son attığı resim ne öyle tuhaflaştılar iyice

Vpn indirim baktım ay şaka gibi kınamak istemiyorum ama kardeşim bu kadar özelini binlerce kişiye niye anlatıyorsun sonra insan böyle düşünüp duruyo son attığı resim ne öyle tuhaflaştılar iyice
Bende sana bak diyecektim resmi gördün mü diye şok oldum

Siz dedikten sonra baktım ilginç bir profil

Selam güzel anneler ve bebekleri

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…