- 16 Mart 2022
- 3.299
- 3.269
- 83
- 33
Çok geçmiş olsun . Hastanelerdeki o bakışları benim de içimi dağlıyor hepKızlar oğlum parkta kolunun üzerine biraz kötü düştü hastaneye gittik şükür kırık vs bir şey görünmüyor hareketi kısıtlayalım atel yapalım dediler çocuğu daha huzursuz etmemek için yaptırmadık. Ağrısı var uyurken ağlıyor arada hareket ettikçe calpol verdim. Röntgen çekilirken çok korktu ağladı korku içinde gözümüze bakıp kalkmaya çalışması gözümden gitmiyorrabbim bebişleri beterinden korusun
Zaten geçen senede büyük geliyordu bu sene tam olur givi geliyorBizimki de almadı kilo bir de ishal oldu zayıfladı 10 kg civarı Suan mont aynı şekilde olur kesin
Açıkcası ayak numarası kaç emin değilim. İlk aldığım ayakkabıyı giyiyor hala 21 numara. 20 21 sanırım ayağıdaBende alayım dedim ama daha bakamadım, kaç numara oldu ayağı şuanda
Ay görmedim intagram açılmıyor ki. Geçen balayı için yola çıktıklarında kocasıyla konuşuyorlardı en az 3 yok yetmez 5 falan diye şaka yapıyorlar sandım. Öyle olmasını temenni ettim. Ee kendin bakmayacaksan 10 çocukta yapabilirsin doğum ekstra bişey yoksa bi kerede yapıyosun bitiyor sonrası zor.M meraklibirkisi gördün mü Tülin Bulurun attığı story'i daha yeni evlendi ovulasyon testi alıp hamile kalmak istiyormuş, kardeşleri olsun kızımın diyor vallahi şaka gibi
Evet sakin bazen krizi tutuyor genel anlamda çok ağlaması yok, bide dikkatimi bişey daha çekti çok düşüyor yataktan yüksekten sandalyeden düşüyor, kapıya parmağını sıkıştırmış parmağı mosmor hiç ağlamıyor, kafasını çarpıyor kanıyor sıyrılıyor ağlamıyorBence de bilinçsizlik var . Çocuk da uysal uyumlu sesi çıkmayan bi çocuksa irdelememişlerdir hiç
Bizim ki de 20 hala acaba küçük mü dedimAçıkcası ayak numarası kaç emin değilim. İlk aldığım ayakkabıyı giyiyor hala 21 numara. 20 21 sanırım ayağıda
Kardeşleri olsun istiyorlarmış, bide başlayacakmış ovülasyon takibine, yaşım yeterse 2 çocuk yapacam diyorAy görmedim intagram açılmıyor ki. Geçen balayı için yola çıktıklarında kocasıyla konuşuyorlardı en az 3 yok yetmez 5 falan diye şaka yapıyorlar sandım. Öyle olmasını temenni ettim. Ee kendin bakmayacaksan 10 çocukta yapabilirsin doğum ekstra bişey yoksa bi kerede yapıyosun bitiyor sonrası zor.
Benim açılıyorYa yine ne oldu da şu insternetw erişim geldi. Kuzey koreye döndük
Bizim ayağımız 23 numara olduBizim ki de 20 hala acaba küçük mü dedim
Benimkinde de başladı . Kendini yere atmıyor daha ama her şeye hayır diyor . Aaa aaa aaağğ diye çığlıklar atıyor istediği olmayınca . Gel bezini değiştirelim diyorum aaaaaaa aaaaa aaaa diye drama yapıyorKızlar bebem 2 yaş sendromuna erken girmiş olabilir mi ? Kendini kasarak yere atıyor sağa sola yuvarlanıyor ağlamaya çalışıyor kasıp kendini arkaya doğru atıp yere atması çok komik.ve herseye ağlıyor bir haftadır.Sürekli anni anni diyor kimseyle konuşamıyoruz evde karşılıklı
Benimkinin ayağı doğduğundan beri vücuduna göre daha küçük yada bana öyle geliyorBizim ki de 20 hala acaba küçük mü dedim
Vpn indirim baktım ay şaka gibi kınamak istemiyorum ama kardeşim bu kadar özelini binlerce kişiye niye anlatıyorsun sonra insan böyle düşünüp duruyoKardeşleri olsun istiyorlarmış, bide başlayacakmış ovülasyon takibine, yaşım yeterse 2 çocuk yapacam diyor
Benim bebeğim minyon ayağı da küçük kaldı yaBizim ayağımız 23 numara oldu
Bende sana bak diyecektim resmi gördün mü diyeVpn indirim baktım ay şaka gibi kınamak istemiyorum ama kardeşim bu kadar özelini binlerce kişiye niye anlatıyorsun sonra insan böyle düşünüp duruyoson attığı resim ne öyle tuhaflaştılar iyice
Daha bizi çok şok ederBende sana bak diyecektim resmi gördün mü diyeşok oldum
Siz dedikten sonra baktım ilginç bir profilVpn indirim baktım ay şaka gibi kınamak istemiyorum ama kardeşim bu kadar özelini binlerce kişiye niye anlatıyorsun sonra insan böyle düşünüp duruyoson attığı resim ne öyle tuhaflaştılar iyice
Çok rahat bir kadın vallaDaha bizi çok şok eder
Bir bakmaya başladın mı bırakamıyosun bu kadın dolandırılmış o ara duydum bende takip etmeye başladım her storyde şaşırttığı için izlemeye devam ettimSiz dedikten sonra baktım ilginç bir profil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?