2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım benim 6+4de bebek ve kalp atisi gorundu bence hiççç üzülme salı günü görürsün 5+5 çok erken.🍀

Gebeligimi öğrendikten 3 gün sonra lekelenmem olmuştu 2 damla kahverengi akıntı devamı olmadı 3farklı doktora durumu anlatmıştım ve yerleşme kanaması demişlerdi. Eğer sancı veya devamlı bir kanaman yoksa çok panik yapma canım kendini üzme 🍀
Yok canım devamlı değil sadece az az gelmeye devam ediyor hala biraz korkuttu ama içimi rahatlattıniz Allah razı olsun 🥰

Bu dediğinizi daha öncede söyleyenler olmuştu primanin çok iyi olmasından mı böyle yoksa alışkanlık yapan bir yapısımı var acaba düşündürücü bir konu . Teşekkürler tavsiyeniz için belki alırsam da ileri bedenleri alırım yenidogan ve 6 aya kadar ki dönemi çabuk büyüyor pek kestiremiyorum
Bittikçe almak daha mantıklı ben öyle yapmıstım çünkü her bebeğin yapısı değişiyor ucuz diye stok yaparsınız elınızde patlar mesela gerek yok

Bu dediğinizi daha öncede söyleyenler olmuştu primanin çok iyi olmasından mı böyle yoksa alışkanlık yapan bir yapısımı var acaba düşündürücü bir konu . Teşekkürler tavsiyeniz için belki alırsam da ileri bedenleri alırım yenidogan ve 6 aya kadar ki dönemi çabuk büyüyor pek kestiremiyorum
İçindeki maddeden kaynaklı canım çok iyi olmasıyla alakası yok

Canım benim 6+4de bebek ve kalp atisi gorundu bence hiççç üzülme salı günü görürsün 5+5 çok erken.🍀

Gebeligimi öğrendikten 3 gün sonra lekelenmem olmuştu 2 damla kahverengi akıntı devamı olmadı 3farklı doktora durumu anlatmıştım ve yerleşme kanaması demişlerdi. Eğer sancı veya devamlı bir kanaman yoksa çok panik yapma canım kendini üzme 🍀
Amin kuzum inşallah 🙏

Ben de 6 ay 1 yaş arası daha çok almayı düşünüyorum bebeğin boyu kilosu belli olmuyor çünkü bazı arkadaşlarımın bebeklerine yenidoğan olmadı iriliğinden😅

Ben de 6 ay 1 yaş arası daha çok almayı düşünüyorum bebeğin boyu kilosu belli olmuyor çünkü bazı arkadaşlarımın bebeklerine yenidoğan olmadı iriliğinden😅
Evet bende ne olur pek bilmiyorum hastane çantama 1 numara alacağım daha minik bir bebekse yenidogan alırım diye düşünüyorum 😅

Annesinin miniği kızmış. Hep erkek sanki baya güzelleştin demişlerdi. Ama kızım oluyormuş. Benim güzel kızım inşallah annesini bırakmayacak inşallah annesinin sağlıkla kucağına gelecek. Cuma günü fetal DNA da sonucu belli olacak. İnşallah kötü çıkmayacak. Annesinin yanında kalacak. Dua ederseniz o kadar mutlu olurum ki. Herkese teşekkür ederim şimdiden

Annesinin miniği kızmış. Hep erkek sanki baya güzelleştin demişlerdi. Ama kızım oluyormuş. Benim güzel kızım inşallah annesini bırakmayacak inşallah annesinin sağlıkla kucağına gelecek. Cuma günü fetal DNA da sonucu belli olacak. İnşallah kötü çıkmayacak. Annesinin yanında kalacak. Dua ederseniz o kadar mutlu olurum ki. Herkese teşekkür ederim şimdiden
Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım🤲 Hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebislerimizi kucağımıza. Kaç haftalık öğrendin cinsiyeti

Ben kız demiştimmmm 😍😍 Oyy minik prensesimiz sapasağlam insallahhh 🙏🏻🙏🏻 cuma günü güzel haberi verecek bizlere bol bol sev konuş annesi

Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım🤲 Hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebislerimizi kucağımıza. Kaç haftalık öğrendin cinsiyeti
Adete göre 11+3 üz ama ultrasonda bir hafta önde gözüküyoruz. Ben fetal DNA da öğrendim. Gerçi aynı zamanda testte 3. Kromozomda anomali öğrendim. Dünden beri ağlamaktan kendime gelemedim ikinci kere verdim testi cuma belli olacak. İnşallah minik bebeğim iyidir Allah hepimize saglıkla kucağa almayı nasip etsin

Ben kız demiştimmmm 😍😍 Oyy minik prensesimiz sapasağlam insallahhh 🙏🏻🙏🏻 cuma günü güzel haberi verecek bizlere bol bol sev konuş annesi
O kadar teşekkür ederim ki iyi ki varsınız vallahi hep yanımda oldunuz bu süreçte. Benim minik kuzum annesi iki gündür çok ağladı ama inşallah annesinin yüzünü güldürecek sağlıklı çıkacak Allahım sen bana bağışla tekrar teşekkür ederim

Allah sağlıklı bi bebek versin inşallah biliyorum çok zor üzmeyin ama kendinizi🤲🏻 inşallah hiç bir anneye bebeyini çok görmesin Allahım🙏🏻

Arkadaşlar benim gibi ikili test yaptırmamayı düşünenler var mi. Cok panik birisiyim. Çevremde ikili testi sıkıntılı çıkıp sağlıklı bebeği olan çok kişi var. Kötü bisey derler kendime 6 ayı zehir ederim diye düşünüyorum sonucta rabbim vermiş sıkıntı çıksa bile aldırmak gibi bi niyetim yok. O yüzden şu an kararım ikili test yaptırmamak
bende yaptırmayacağım ilk çocuğumda yaptırmıştım herşeyi ayrıntılıda kromozom bozukluğu bile var dediler bir sürü test vs herşey yapıldı burnumdan geldi oyüzden bu sefer detaylı hariç yaptırmak istemiyorum .

Bende hsg çekildim 3 temmuzda 29 temmuzda regl oldum ya bu ay sayılıyor mu yoksa ağustos ayı mı sayılıyor hsg sonrası sen hangi ayda çekildin hangi ayda gebe kaldın
canım ben mayısta çekindim adetten sonra tekrar adet olmadım ama inanıyorum ki zamanı vardı kafanı rahat tut

Canım kısa kolluda almanı tavsiye ederim evin durumuna göre uzun kollunun içine giydirirsin.
canım ben böyle konularda doktordan habersiz hareket etmeyi doğru bulmuyorum doktor mu dedi sana 12. hafta bırakacaksın diye eğer öyleyse daha 2 haftan var çok erken değil mi?

bebeğim ne yaptın kaçta randevun heyecanla bekliyorum :)

Back
X