2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Valla ankarada da trafik çok arttı İstanbul’a yaklaşıyoruz heralde . Yeni yeni araba kullanmaya başladım bugün 11 gibi çıkayım trafik bitmiş olur dedim yok bitmemişti

Bebek için ekstra koltuk vs. Oluyor mu nasıl yapıyoruz hiç bebeğimle uçağa binmedim bilmiyorum açıkçası, birde korkar mı acaba bilemedim
Ayrı koltuk olmuyor. Bilet alırken bi yetişkin bi bebek seçiyorsun. Fiyatı artırıyor kucağında oturuyor kemer veriyor. Benimki korkmamıştı

Bnde saldım buyuzden, uyku egıtımı veren arkadaslarım vardı onlarda saldılar.
Ben de akışına birakiyorum bazen zaman gerekiyor biraz buyurlerse belki duzelir boyle zorladikca benim de psikolojim bozuluyor çocukta etkileniyor. Sukur en azından emzirmeyi sonlandırınca yarım saatte 15 dk bir uyanmayı birakti

Valla ankarada da trafik çok arttı İstanbul’a yaklaşıyoruz heralde . Yeni yeni araba kullanmaya başladım bugün 11 gibi çıkayım trafik bitmiş olur dedim yok bitmemişti
Aa doğru sen Ankaradaydın, nasıl gidiyor şoförlük :) benim eşim hala öğretmedi bana kayınbabam ben öğreteyim dedi ondan da ben utanıyorum

Aa doğru sen Ankaradaydın, nasıl gidiyor şoförlük :) benim eşim hala öğretmedi bana kayınbabam ben öğreteyim dedi ondan da ben utanıyorum
Evet evet ankaradayıö canım valla ben kayınbabamda çok sakindir bana da o öğretecekti sonra hocadan ders aldım . Ay şoförlük müthişşşş her kadın araba kullanmalı büyük bir özgürlük diyorum lütfen kapının önünde araba varken öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…