2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Valla ben çıkarttırıcam herkesi kimse kusura bakmasın önceden hemşireyi uyarıcam işte o apartları doğuma son üç ay kala kullanmak iyi değilmiş erken doğumu tetikliyormuş diye okudum 2. Trimester daha uygunmuş diye biliyorum o yüzden 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktoruma çekinerek danışıcam artık belki bir marka verir bu aleti al bununla dışarı çıkar şimdiden falan der bilmyrum vardır belki çaresi evet benim canım kıymetli olduğu için ameliyat kesme kan olaylarını sevmyrum bayılıyorum hemen kayınvalidem eee sen nasıl çocuk doğurcam dedi bana böyle olan doğuramıyormu ben kendi kendimi doğurtmucam herhalde dedim bünyeyle alakalı bu dedim bide bide emzirme olayını öğrenirse hiç çekemem çenesini zaten allah diline düşürmesin
Amin Allah öyle kaynanaların diline düşürmesin bende de bir tane fena var malesef. Benim kuzenim doğumda kullandı o uç çıkarma aparatını çocuk alamamış ağzına memeyi emememiş öyle olunca doktor tavsiyesi ile aldı çıkardı ucu ama her emmeye geri kaçıyordu içine sürekli kullandım bir süre dedi. Philipsin uç çıkarma aparatı var bende onu gördüm dediğin gibi doğuma bir ay kala doktora danışıp çıkarmaya başlayabiliriz.

Evet oto koltuğu olduğunu biliyorum ama geçici bir süre için almaya gerek varmı bilmiyorum bebek arabası yeterli olabilir dye düşünyrum bazen ama oto koltuğu olarak kullanmak içinde şart arabasız bir yere gittiğimiz yok çünkü birde benim kolumda tenisçi dirseği var dikkat etmem gerekiyor çünkü acayip ağrıyor ve uyuşuyor bişey kaldırınca oyüzden arabada kucakta taşımak beni zorlar koltuk şart gibi görünüyor
arabada kucakta bebek sakın taşımayın Allah korusun bir arkadaımın abisnin arabasına arkadan carptılar içindeki bebek bir tek vefat etti kucakta olduğu diğerlerinin burnu bile kanamadın az bir mesafede olsa bile birebir çok yakınlarım :(( yurtdısında direk tutukluyorlar sizi

Kızlar doktordan geldim
Ense uzunlugu felan herşeye baktı herşey yolunda dedi
2li tarama için kagıt yazdı kan vermem gerekicek
Bende rahimağzı yetmezliği oldugu için açılmam başlamış🥺 alttan muane oldum açıklık resmen belliydi zaten arada agrımda oluyor çarşambada hastanede randevum var dikiş için randevu vericekler inşallah herşey güzel ilerler 🥺😕

Kızlar doktordan geldim
Bende rahimağzı yetmezliği oldugu için açılmam başlamış🥺 alttan muane oldum açıklık resmen belliydi zaten arada agrımda oluyor çarşambada hastanede randevum var dikiş için randevu vericekler inşallah herşey güzel ilerler 🥺😕
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir problem olmadan atlatırsınız 🙏🏻🙏🏻 siz kendiniz mi muayene etmelerini istediniz yoksa rutinde olan bir şey mi sanırım yurtdışında yaşıyorsunuz

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir problem olmadan atlatırsınız 🙏🏻🙏🏻 siz kendiniz mi muayene etmelerini istediniz yoksa rutinde olan bir şey mi sanırım yurtdışında yaşıyorsunuz
Canım rahimağzı yetmezliği tanısı konuldu bana önceki gebeliğimde erken doğum oldugu için
Otomatik olarak zaten dikiş atılcaktı
Doktorum yinede bakalım kısalma baslamıs mı dedi
Baktı başlamıs

Kızlar doktordan geldim
cok sukur ense kalınlıgı vs normal,
ınsallaahh saglıkla gelsın yavrun,
en azından sorun bılınıyor ve onlemı alınıyor :dua: :dua: :KK37:
cinsiyet belli mi canım ? kacıncı haftan suan ?

Daha çok erken çıkması için benim yara oldu sırıngalarla çrkip o ilk ağız sütü vercez diye neler neler yaşadım, ağlaya ağlaya emzirmeye çalısıyordum acıdan ama dediğim gibi bebek emdikçe çıkıyor mesela şimdi artık uçları var göğsümün
Geri içeri kaçmadı dimi

Amin Allah öyle kaynanaların diline düşürmesin bende de bir tane fena var malesef. Benim kuzenim doğumda kullandı o uç çıkarma aparatını çocuk alamamış ağzına memeyi emememiş öyle olunca doktor tavsiyesi ile aldı çıkardı ucu ama her emmeye geri kaçıyordu içine sürekli kullandım bir süre dedi. Philipsin uç çıkarma aparatı var bende onu gördüm dediğin gibi doğuma bir ay kala doktora danışıp çıkarmaya başlayabiliriz.
Bende philipsinkini almayı dşünyrum yorumları iyiydi 600 kusurlardaydı gittğimde sorayımda al derse daha fazla pahalanmadan alayım biran önce

cok sukur ense kalınlıgı vs normal,
ınsallaahh saglıkla gelsın yavrun,
en azından sorun bılınıyor ve onlemı alınıyor :dua: :dua: :KK37:
cinsiyet belli mi canım ? kacıncı haftan suan ?
Evet ama o kadar üzgünümki üçüzlerimdede dikiş atsalardı onlarıda kucagıma alıcaktım her gittiğim doktorda yalvarmıstım ama burda kanun 1. Hamilelikte olmaz diye yapmadılar içime çok sıkıntı yapıyorum bunu çok üzülüyorum
12 haftalık burda 16dan önce söylemiyorlar

Evet ama o kadar üzgünümki üçüzlerimdede dikiş atsalardı onlarıda kucagıma alıcaktım her gittiğim doktorda yalvarmıstım ama burda kanun 1. Hamilelikte olmaz diye yapmadılar içime çok sıkıntı yapıyorum bunu çok üzülüyorum
12 haftalık burda 16dan önce söylemiyorlar
ah canım benım yaa, haklısın ınsan cok uzulur..
ınsallah bu hamılelgın saglıkla ılerlesın ve saglıkla kucagına al ınsallah canım,
bende 11de gıttım cumartesı bellı degıl dedı ama sankı pıpı vardı :)))
tabı emın degılım

canım ben yazıyor diye biliyorum evet muhasebeci arayacak dedi bana da önceden ödeme almıyor anlamadım bende taksiti sordun mu ? evden gelip kan almaya extra ücret istedi mi canım ben sormayı unuttum vip fln dedi anlamadım
Yok bebeğim ücret oldugunu bana da soylemedi ama home ofis calisiyolarmis o yuzden gidip kan verme imkanimiz yok mecbur kendileri gelecek😂 keske yazmasaydi ya ben kutlama yapacaktim simdi mecbur sonuçları acmadan doktora gostereceğim🙈

Zamam zaman hiçbişey yiyemediğimi içemediğimi yazıyodum. Beni hastaneye yatırdılar hiperemezis gravidarum tanısıyla. Bukadar çok kusma su bile içememe kilo kaybı normal değilmiş gerçekten.

Kızlar bebek arabasını geciktirmeyi düşünebilirsiniz travel almayayım baston alayım havalar ısınsın oturuyor haldeyken öyle kullanırız dersiniz ama puseti geciktirmeyi düşünmeyin. 5 noktadan emniyetli kemerler ile bebeğinizi koruma altına alıp arabaların (arka koltuktasınız bebeğinizle, kucağınızda taşıyamazsınız) koltuğundaki kemerler ilede güzelce sabitliyorsunuz. Bebeği kemerle sabitleseler yüzüstü düşmezdi. İhmale gelmez böyle şeyler herşeyden önce bebeğiniz emniyeti konforu gelir.

Azalttım. Günde 1-2. Doktor 12. Haftaya kadar hallet demişti. 13 oldum.

Bebek ilk üç ay annenin önceden yedikleriyle beslendiği için zaten bizim aylaar aylar öncesinde bırakmamız gerekiyodu. İki nefes çekip atıyorum ben de şu an, bazen tam çekmiyorum bile, bazen sigaranın yarısından çoğunu koparıp yakıyorum irademe güvenmediğim için. Günde 3 bilemedin 4 anca ediyodur ama izmarite bakarsan 10. Ben de 9.haftadayım şu an, bırakcam inşallah

Yok bebeğim ücret oldugunu bana da soylemedi ama home ofis calisiyolarmis o yuzden gidip kan verme imkanimiz yok mecbur kendileri gelecek😂 keske yazmasaydi ya ben kutlama yapacaktim simdi mecbur sonuçları acmadan doktora gostereceğim🙈
yaa banada arkdaşlar diyor ma bakmadan yapamayacağım sanırım çok heyecanlı

Back
X