- 4 Ağustos 2022
- 6.508
- 2.973
- 123
Amin Allah öyle kaynanaların diline düşürmesin bende de bir tane fena var malesef. Benim kuzenim doğumda kullandı o uç çıkarma aparatını çocuk alamamış ağzına memeyi emememiş öyle olunca doktor tavsiyesi ile aldı çıkardı ucu ama her emmeye geri kaçıyordu içine sürekli kullandım bir süre dedi. Philipsin uç çıkarma aparatı var bende onu gördüm dediğin gibi doğuma bir ay kala doktora danışıp çıkarmaya başlayabiliriz.Valla ben çıkarttırıcam herkesi kimse kusura bakmasın önceden hemşireyi uyarıcam işte o apartları doğuma son üç ay kala kullanmak iyi değilmiş erken doğumu tetikliyormuş diye okudum 2. Trimester daha uygunmuş diye biliyorum o yüzden 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktoruma çekinerek danışıcam artık belki bir marka verir bu aleti al bununla dışarı çıkar şimdiden falan der bilmyrum vardır belki çaresi evet benim canım kıymetli olduğu için ameliyat kesme kan olaylarını sevmyrum bayılıyorum hemen kayınvalidem eee sen nasıl çocuk doğurcam dedi bana böyle olan doğuramıyormu ben kendi kendimi doğurtmucam herhalde dedim bünyeyle alakalı bu dedim bide bide emzirme olayını öğrenirse hiç çekemem çenesini zaten allah diline düşürmesin