2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Merhaba arkadaşlar ben de nasipse şubat annesi olacağım. Bugün itibariyle 13+4 haftalığız. Beni de listeye ekleyebilir misiniz hangi bilgiler gerekiyor?

Teşekkür ederimm. Ya kıyafet konusunda da bizi bilgilendirir misin ilk olunca hem bilmiyorum hem de her gördüğümü alaşım geliyor 😂 mesela müslin bez al diyor herkes ama ne işe yarıyor kaç tane almalıyım bilmiyorum. Çıtçıtlı zıbın kısa kollu mu almalıyız
Bende şuan 3cü bebeğime hamileyim. Benim tavsiyem çok fazla küçük yenidoğan kıyafeti almayın. Çünkü çok çabuk büyüyorlar hemen küçülüyor kıyafetler. Zıbınlarıda hem kısa hem uzun kollu olarak alabilirsiniz malum kış bebeği olacaklar

Merhaba,
Ben de bir soru sormak istiyorum. 11+3 üm. Demin çamaşırıma 1 tl kadar alan birden ıslandı, sıradan bir akıntı mı yoksa amniyom sıvısı mı bilemiyorum. Yarın sabaha randevu aldım, muayene olacağım ama benzer durum yaşayan oldu mu merak ettim
Aynı tarihteyiz sabah uyanınca bende oldu ama ben akıntı herhalde dedim ama dediğin gibi çok sıvı geldi birden aynı dedigin gibi canım ben endişe etmedim ama önemli bişey mıdır ki acaba? Bana da yazar mısın sonucunu merak ettim fitil kullanıyorum normalde ondandır diye düşündüm 😪

Merhaba B Buffalosos ben de nasipse şubat annesi olacağım. Beni de listeye ekleyebilir misin. 2. Çocuk olacak Kese 5+5 kalp atışı 6+2 sat 27 Nisan yaş 30 İstanbul 🥰

Son düzenleme:
Kızlar bulantı kusma burada herkeste var ama ağzının tadı bozuk olan da var mı ne yesem ağzımın tadı yok ya bundan rahatsız olup hep bişeyler yemeye çalışıyorum
Aynı durumdayız. Ağzımın hiç tadı yok. Bende şunu yesem düzelir mi acaba bunu yesem düzelir mi diye bişeyler yiyorum ama hep hüsran daha kötü oluyorum. Ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamıyorum

Aynı durumdayız. Ağzımın hiç tadı yok. Bende şunu yesem düzelir mi acaba bunu yesem düzelir mi diye bişeyler yiyorum ama hep hüsran daha kötü oluyorum. Ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamıyorum
Benim de ağzımda iğrenç bir tat var sürekli 😒

Kızlar özel takipliyim bugün kontrolden sonra doktor 9gün sonra gel bebeğin organlarına bakayım ücret ödemezsin dedi bende doktorun yanından cıktıktan sonra hemen randevu aldım. Şimdi özele gidenlere sorum şu randevu almadan mı yapılıyor kontrol muaynesi yoksa randevu almak şart mı? Bilen var mı

Aynı tarihteyiz sabah uyanınca bende oldu ama ben akıntı herhalde dedim ama dediğin gibi çok sıvı geldi birden aynı dedigin gibi canım ben endişe etmedim ama önemli bişey mıdır ki acaba? Bana da yazar mısın sonucunu merak ettim fitil kullanıyorum normalde ondandır diye düşündüm 😪
Yazarım inşallah yarın dönünce, önemli birşey değildir bir defaya mahsustur olan da inşallah, yine de emin olmak istiyorum

Merhaba B Buffalosos ben de nasipse şubat annesi olacağım. Beni de listeye ekleyebilir misin. 2. Çocuk olacak Kese 5+5 kalp atışı 6+2 sat 27 Nisan yaş 30 İstanbul 🥰

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗

Kızlar özel takipliyim bugün kontrolden sonra doktor 9gün sonra gel bebeğin organlarına bakayım ücret ödemezsin dedi bende doktorun yanından cıktıktan sonra hemen randevu aldım. Şimdi özele gidenlere sorum şu randevu almadan mı yapılıyor kontrol muaynesi yoksa randevu almak şart mı? Bilen var mı
Randevu almak gerekiyor canım doğru olanı yapmışsın gittiğinde para almıyorlar sadece geldiğini bildiriyorsun normal muayene gibi

Kontrol içinde randevu oluyor canım

Randevu almak ve girerken kayıt yaptırmak şart onlar sistemde görüyor zaten kontrolünüz var dyor ücret almıyor

Ağzımın tadı yok o çok kötü oluyor. Bence asıl bulantıyı o yapıyor bir de koku hassasiyeti eklenince direk kusuyor insan
Bugün açlık dışında bulantı olmadı şükür hatta bulantı hapınıda bugün içmedim inşllah geçiyordur kusmam bulantım ama ağzımın tadı hala yok bulantıyla alakalı değil bence

Bugün 10+3 (ultrasona göre) perşembe 11 olunca gidicem doktora ama zaman geçmiyor cinsiyeti ne diye kafayı yicem 🤣bugün e bebekte o kadar tatlı bir elbise gördüm ki minicikti annem alalım erkekse de birine hediye edersin dedi öyle aşık olduk 🤣 veremem diye almadım ya içimde kaldı
Catlicam artık 11’de belli olur inşallah ya her açıdan video çekicem ultrasonu o gün 🤣 doktor söylemese bile yavaş modda full izlerim

Kızlar merhaba yine ben geldim. Burda hep güzel şeyler konuşuyoruz ama içimi dökmek için en azından günde bir mesaj yazmak istiyorum, son 4 gün kaldı fetal DNA için verdiğim ikinci sonucun çıkmasına. Bugün daha az ağladım. Minik kızımı daha az üzdüm. Bugün etraftakiler kromozom 3 anomalisinde bebeğin beyninde ya da cinsiyetinde hasar olacağını söylediler doğsa bile. Bu beni çok üzdü. Ama inşallah bişey çıkmayacak benim küçük kuzum annesine mucize verecek. Diyecek ki testte sorun vardı. Umarım beni bırakmaz. Bende onu bırakmak zorunda kalmam. Onu çok seviyorum. Dualarınızda bizi unutmayın güzel anneler hepimiz saglıkla kavuşalım

Kızlar merhaba yine ben geldim. Burda hep güzel şeyler konuşuyoruz ama içimi dökmek için en azından günde bir mesaj yazmak istiyorum, son 4 gün kaldı fetal DNA için verdiğim ikinci sonucun çıkmasına. Bugün daha az ağladım. Minik kızımı daha az üzdüm. Bugün etraftakiler kromozom 3 anomalisinde bebeğin beyninde ya da cinsiyetinde hasar olacağını söylediler doğsa bile. Bu beni çok üzdü. Ama inşallah bişey çıkmayacak benim küçük kuzum annesine mucize verecek. Diyecek ki testte sorun vardı. Umarım beni bırakmaz. Bende onu bırakmak zorunda kalmam. Onu çok seviyorum. Dualarınızda bizi unutmayın güzel anneler hepimiz saglıkla kavuşalım
Dualarımız seninle bak gör test yanlış diyecekler 🍀🍀Hepimiz derin bir oh çekeceğiz minik için 🧿 söylenenleri duyma içini ferah tut 🙏🏻
Hangi firmaya verdin testi?

Back
X