2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben de sanırım geçen gün hayatımda ilk kez panik atsk geçirdim. Nefesim kesildi, boğuluyorum sandım ve böyle çok sinirli bir anımda oldu. Kalbim bile ağzımda atıyordu sanki. Bizde oluşan bu hasarlar nasıl geçer bilemiyorum. Ben de hayatımda hiç kırmadığım kadar tabak bardak kırdım, çünkü öyle alelacele iş yapmaya çalışıyoruz ki çok normal yani. Bilmiyorum dediğin gibi olur mu ama çalışmak yerine evde kalıp çocuğumla vakit geçirmeyi tercih edeceğimi hiç sanmıyorum. Şu an bu hayat bana sanki zorla yaşattırılıyormuş, her şey elimden alınmış gibi hissediyorum.

Kızlar benim bebeğimin özellikle uyuması çok zor yemek yemesi zaman zaman değişiyor bazı günler hiç bir şey yemediği oluyor ve aşırı hareketli bir bebek ama kendi evinde iyi yani her şey ona göre ayarlandığı için büyük ihtimalle . Çok ağlaması yoktu yeni yeni başladı ona rağmen bende çok zorlanıyorum sizleri düşünemiyorum gerçekten çevremde iki yaştan sonra rahatlayan çok kişi oldu iki yaşı bekliyorum ( ama üç yaş olduktan sonra kesinlikle rahatlayacağız

Çocuktan haricen kafamı nasıl toplayacağım çok merak ediyorum inşallah oğlum düzeldikçe eski enerjim gelir. Ve çok gerginim çovukla ilgili bişey dendiğinde hep bir savunma halindeyim. Gemen hava çok güzeldi sahile gittik zaten eve çok uzak zar zor gidiyoruz çocukla hava iyiyken taş çatlasın 12 20 dk durduk kuma bastı çıplak ayakla kv diyor ki inşallah hasta olmaz size sorarım gibisinden. Hayır yani sen kimsin sana bu hakkı kim veriyor. Ben evde aç kaldığımda kim çaldı kapımı 1 ekmek alamadığım günler oldu benim kimseye bişey demedim dememde. Birisi yeni anne oldu mu evine gidip şapur şupur bebek sevmeyi bilir herkes. Biriside gelsin bir süpürge açsın bir çorba yapsın herkes çok nankör anne olduktan sonra herkesten nefret eder oldum

Ben de öyleyim biri mesela üşür desin ne bileyim onunla doymaz desin hemen savunmaya geçiyorum . Ben de aynı şeyi söylüyorum hep o kadar yalnız ve desteksizim ki insanların her gün bebeği annesine bıraktığını falan görüyorum hayretle izliyorum omları ben en son ne zaman yalnız kaldım hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…