• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Emzirmiyorsun diye mi sinirleniyor acaba meme tam kesilince düzelir belki
Yok ya memeden de değil ama emzirsem sakinleşecek onunda farkındayım ama 1 saat sonra daha şiddetlisi gelecek yine emzirmek zorunda kalırım o yüzden 2 gündür akşamdan akşama emziriyorum bir süre böyle gitsin sakinleşene kadar sonra bırakıcam

Benimde bakacak kişiler var ama oğlum hiç kimsede durmuyor bu da benim için zor, anneme bıraksam 2 saat bile durmaz, aynı evin içinde yemek yerken annem bakıyor ben yiyeyim diye yine geliyor yanıma beni bırakmıyor, babasında bi duruyor o da çok bakmıyor asla dinlenme fırsatı vermiyor bana
İşte hayat böyle beniöki durur ama bırakacak birisi yok. Kaynanam geldi köyden ama bırakmak istemiyorum ona kimsenin abuk subuk tavırlarını kendime stres yapamam gelir gelmez şeker çikolata ne varsa bastırdılar çocuğa sinir oluyorum her şeye bir lafı bir fikri var

M meraklibirkisi canım bence oyun grubunu deneyebilirsin yani bize iyi geldiğini söyleyemem ama aktivite oluyor biz iki aydır Gidiyoru?
Ya var çevremde saati bana hiç uymuyor 11 de yapıyorlar zaten 12 gibi uyuyor uyumasa bile uyutmak zorundayım bişeyler yediriyorum uyutmadan şimdi ben otun grubuna gitsem eve dönüşüm yarım saat sürer eve yakın değil yemek yedir uyut derken saat geçecek hiç uyumayacak. Bu yaş grubuna neden 11 de yapıyorlar gidenler naskl gidiyor anlamıyorum

Ya var çevremde saati bana hiç uymuyor 11 de yapıyorlar zaten 12 gibi uyuyor uyumasa bile uyutmak zorundayım bişeyler yediriyorum uyutmadan şimdi ben otun grubuna gitsem eve dönüşüm yarım saat sürer eve yakın değil yemek yedir uyut derken saat geçecek hiç uyumayacak. Bu yaş grubuna neden 11 de yapıyorlar gidenler naskl gidiyor anlamıyorum
Aaa uzak olması kötüymüş bizimki 10:30’da başlıyor 24:36 aylarda 11’de başlıyor yani benimki geç uyuduğu için bize sıkıntı olmuyor birde falan uyuyor

Back
X