- 8 Mart 2023
- 236
- 395
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora yaz canım riske atma hastane yakınsa bir acile mi görünsen evham yapılacak bisey değildir de içini rahatlatsınlar belki progesteron verirlerKızlar 12. Hafta 1 damla kahverengi leke normal mi?
Canim burda saglik sistemi o kadar sacma ki, bana bunun icin mi geldin diyebilirler. Internette de normal yaziyor devam ederse sabah poliklinige giderim en kotuDoktora yaz canım riske atma hastane yakınsa bir acile mi görünsen evham yapılacak bisey değildir de içini rahatlatsınlar belki progesteron verirler
Aktif kanama değilse zaten sorun yoktur canım sabah gidersinCanim burda saglik sistemi o kadar sacma ki, bana bunun icin mi geldin diyebilirler. Internette de normal yaziyor devam ederse sabah poliklinige giderim en kotu![]()
Bende bilmiyorum ki banada doktorum sabah akşam dedi bende o şekilde içiyorum bi akşamİçinde o şekilde yazıyor kime sorsam bu şekilde içince etki ettiğimi söyledi yanlış mı yapıyorum bilemedim
Ben 12. Haftadayım biten birşey yok yediğimi geri çıkarıyorum mideme inmiyor bile kursağımda kalıyor resmenBen 9.haftada gittiğimde doktor dayan son bir iki hafta dedi 12.haftaya girdim daha beter oldum ama bünye meselesi galiba. Bir arkadaş 12deyim bitti yazmıştı. Son bir iki hafta diye diye kendimi gazlıyorum 6.haftadan beri ama halim kalmadı artık![]()
Ben kahverengi lekelenme yaşamıştım proluton iğne verdi şükür geçtiKızlar merhabatecrübeli anne adayları olduğunuz için sormak istiyorum. Lekelenme yaşayanınız var mı?
Ben de kahverengi yaşıyorum. Progestan hap verdi bana da. İnşalllah geçer benim deBen kahverengi lekelenme yaşamıştım proluton iğne verdi şükür geçti
Doktorum istersenek olarak zofer alabilirsin dedi tanıdğımız eczacıda karıştır daha fazla hapları prilamla idare et dedi almadım bendeKızlar bulantı kusma için Zofer kullanan varmı aranızda ?
İnşallah geçer canım benim ilk iğnede geçmiştiBen de kahverengi yaşıyorum. Progestan hap verdi bana da. İnşalllah geçer benim de![]()
Birde ultrasonda kanama alanı yoksa korkma doktorum öyle demişti banaBen de kahverengi yaşıyorum. Progestan hap verdi bana da. İnşalllah geçer benim de![]()
Yani sanırım önceden varmış. Bugün yoktu. Ama bana bundan önceki doktor yat demediği için yürüdüm gezdim. Bugün başka doktor yatmalısın dedi, endişelendimBirde ultrasonda kanama alanı yoksa korkma doktorum öyle demişti bana
Evet yat dinlen endişelnme tedbir bu banada ağır kaldırma dedi bende hep yatmıştımYani sanırım önceden varmış. Bugün yoktu. Ama bana bundan önceki doktor yat demediği için yürüdüm gezdim. Bugün başka doktor yatmalısın dedi, endişelendim
Demir hapi kullaniyor musunuz peki.ben bugun ikinci farkli hapa basladim ve yine cikardim midem asla kabul etmiyorCanım benim de tüp bebek, vücudun daha yeni alışıyodur bebeğe. Dışardan hamile hormonları yüklediğimiz için biz, vücut dengesini bulamıyor. Bide regl/yumurtlama döngüsünde kasıklar ağrırmış normal de olsa tüp bebek de olsa tüm gebeliklerde. Sarı akıntı konusunu doktora danış ama mutlaka![]()
Ne kadar süre böyle yatmam lazım peki?Evet yat dinlen endişelnme tedbir bu banada ağır kaldırma dedi bende hep yatmıştım
En azından lekelenme geçene kadarNe kadar süre böyle yatmam lazım peki?
Prilam ben de yatmadan 2 tane içiyorum doktorum o şekilde içmemi söyledi. Hatta ben gün içinde özellikle akşamüstü çok bulantım oluyo sabah akşam olarak içebilir miyim dedim kesinlikle hayır dedi gündüz için başka bir bulantı ilacı verdi. Doğru kullanıyorsunuz yani, herkes o şekilde içiyorİçinde o şekilde yazıyor kime sorsam bu şekilde içince etki ettiğimi söyledi yanlış mı yapıyorum bilemedim
Yok demir ilacı verilmedi bana imom kahverengi kullanıyorum omega vitamin vs için, inanılmaz balık kokuyo her seferinde midem ağzıma geliyo bidaha gittiğimde sorcam ne kadar daha kullanacağımıDemir hapi kullaniyor musunuz peki.ben bugun ikinci farkli hapa basladim ve yine cikardim midem asla kabul etmiyor