2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Serum için özele mi gittin yani?
Hayır canım 😅 kendi doktorumla görüştüm durumumdan bahsettim.Kontrolden sonra serum verelim daha da kötü olursan iki gece beslenmen düzene girene kadar yatış verelim dedi.Yani direk hamileyim kötüyüm diye serum yemeye gitmedim hastaneye😁 Sadece serum ilacı için 50 TL bir ödemem oldu.Doğum paketi karşılıyor.

Yine geldim kızlar. Buraya günlük gibi hergün en azından 1 mesaj yazıyorum. Tekrar kusura bakmayın. Bugün testin yeni sonucunun acıklanmasına 3 gün kaldı. Birkaç gündür kafam dalgın olduğu için iş yerindeki bir işi unutmuşum. Hemen bana hepimizin sorunları var ama profesyonel davranıyoruz dediler. Bende yine ağladım. Sana söz vermeme rağmen ağladım ama biraz da insanların vicdansızlıgına bu sefer. Sanki bu basit bir sorunmuş gibi. Sanki senin benle kalıp kalmayacağını bilmek herhangi bir dert gibiymiş gibi. Seni çok seviyorum. Sen herkesi utandır sen anneni mutlu et. Saglıklı ol nolur annecim.

Yine geldim kızlar. Buraya günlük gibi hergün en azından 1 mesaj yazıyorum. Tekrar kusura bakmayın. Bugün testin yeni sonucunun acıklanmasına 3 gün kaldı. Birkaç gündür kafam dalgın olduğu için iş yerindeki bir işi unutmuşum. Hemen bana hepimizin sorunları var ama profesyonel davranıyoruz dediler. Bende yine ağladım. Sana söz vermeme rağmen ağladım ama biraz da insanların vicdansızlıgına bu sefer. Sanki bu basit bir sorunmuş gibi. Sanki senin benle kalıp kalmayacağını bilmek herhangi bir dert gibiymiş gibi. Seni çok seviyorum. Sen herkesi utandır sen anneni mutlu et. Saglıklı ol nolur annecim.
Oyy kuzum insanlar başına gelmeden asla anlamıyor malesef. Çok basit bişey gibi geliyor onlara. Sen içini ferah tut bebişin herkesi utandıracak Allahın izniyle 🤲

İnsanlar nasıl vicdansız ola biliyor bazen. Sen güclü olmaya çalış 🙏🏻

Oyy kuzum insanlar başına gelmeden asla anlamıyor malesef. Çok basit bişey gibi geliyor onlara. Sen içini ferah tut bebişin herkesi utandıracak Allahın izniyle 🤲
Sürekli bana sen gençsin ilk deneme çok abartıyorsun ilk gebeliklerde olabilir. Ya siz iyi misiniz haftalardır ben onu görüyorum ultrasonda kalp atışını dinliyorum ona göre uyuyorum yiyorum içiyorum kolay mı yani bu. Sevgisi içine düşüyor ilk günden. Yemin ederim anlamak bu kadar mı zor.

Canımm boşver onları burada seni anlayan onlarca insan var 😊 bizler yeteriz salla dısarıdakileri
Güzel haberi almaya kutlamaya sonnn 3 gün demek 😍😍
Şimdiden güzel olumlu sonuca odaklan ve sağlıklı haberi gelince bebişine alacağın güzel bir hediyeye karar ver 🥰

2 tane içmek iyi değilmiş diye duymuştum doktor bana sabah akşam demişti o şekil devam edyrum ben yinede işe yarıyor bide kusuncada midem yanıyor
İçinde o şekilde yazıyor kime sorsam bu şekilde içince etki ettiğimi söyledi yanlış mı yapıyorum bilemedim

Kızlar ben dün tam okuyamadım yataş Juno önermişsiniz galiba 1900 küsür tl suan :( ucuza aldınız siz dimi

Ben de bugün serum yedim ama yine de bulantımı kesmedi. 10+0 son 2 hafta inşallah sonrasında azalacak inşallah öyle teselli veriyorum kendime :)
Ben 9.haftada gittiğimde doktor dayan son bir iki hafta dedi 12.haftaya girdim daha beter oldum ama bünye meselesi galiba. Bir arkadaş 12deyim bitti yazmıştı. Son bir iki hafta diye diye kendimi gazlıyorum 6.haftadan beri ama halim kalmadı artık 🥲

Kızlar Perşembe günü 11+6 olucam acaba normal ultrason da bebeğin cinsiyetini öğrenebilir miyiz yada öğrenen oldu mu tüm mesajları okuyamıyorum vakit yok çünkü

Kızlar bebek bezinde sleepy nasıl sizce ben pedini kullanıyorum en rahat ettiğim oydu pamuklu gibi hissi var yumuşacık en rahat ettiğim ped o, bebek bezi de öyle midir acaba
Ben oğluma kullandım özellikle külot bezi gayette de memnundum evy baby yada baby turco da alabilirsin bunlarda çok iyi gözüm kapalı tavsiye ederim yani ben zaten 1 buçuk yaşına kadar bez kullandirdim sonra bıraktık inşallah bu bebek te öyle olur hayırlısı ile 🤲🤲

Back
X