- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Hayır canımSerum için özele mi gittin yani?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canımSerum için özele mi gittin yani?
Oyy kuzum insanlar başına gelmeden asla anlamıyor malesef. Çok basit bişey gibi geliyor onlara. Sen içini ferah tut bebişin herkesi utandıracak Allahın izniyleYine geldim kızlar. Buraya günlük gibi hergün en azından 1 mesaj yazıyorum. Tekrar kusura bakmayın. Bugün testin yeni sonucunun acıklanmasına 3 gün kaldı. Birkaç gündür kafam dalgın olduğu için iş yerindeki bir işi unutmuşum. Hemen bana hepimizin sorunları var ama profesyonel davranıyoruz dediler. Bende yine ağladım. Sana söz vermeme rağmen ağladım ama biraz da insanların vicdansızlıgına bu sefer. Sanki bu basit bir sorunmuş gibi. Sanki senin benle kalıp kalmayacağını bilmek herhangi bir dert gibiymiş gibi. Seni çok seviyorum. Sen herkesi utandır sen anneni mutlu et. Saglıklı ol nolur annecim.
Bende geçen cumartesi gittim 11haftalikken sanki bende pipi gördüm11+4 canım![]()
İnsanlar nasıl vicdansız ola biliyor bazen. Sen güclü olmaya çalışYine geldim kızlar. Buraya günlük gibi hergün en azından 1 mesaj yazıyorum. Tekrar kusura bakmayın. Bugün testin yeni sonucunun acıklanmasına 3 gün kaldı. Birkaç gündür kafam dalgın olduğu için iş yerindeki bir işi unutmuşum. Hemen bana hepimizin sorunları var ama profesyonel davranıyoruz dediler. Bende yine ağladım. Sana söz vermeme rağmen ağladım ama biraz da insanların vicdansızlıgına bu sefer. Sanki bu basit bir sorunmuş gibi. Sanki senin benle kalıp kalmayacağını bilmek herhangi bir dert gibiymiş gibi. Seni çok seviyorum. Sen herkesi utandır sen anneni mutlu et. Saglıklı ol nolur annecim.
Sürekli bana sen gençsin ilk deneme çok abartıyorsun ilk gebeliklerde olabilir. Ya siz iyi misiniz haftalardır ben onu görüyorum ultrasonda kalp atışını dinliyorum ona göre uyuyorum yiyorum içiyorum kolay mı yani bu. Sevgisi içine düşüyor ilk günden. Yemin ederim anlamak bu kadar mı zor.Oyy kuzum insanlar başına gelmeden asla anlamıyor malesef. Çok basit bişey gibi geliyor onlara. Sen içini ferah tut bebişin herkesi utandıracak Allahın izniyle![]()
Laboratuvar yalovada ama yaptıkları test genoksAdi ne oranin
Evet burdada erkek diyor dediğim gibi çin takvimini çok araştırmıştım o yüzden doğru baktığıma emindimOtomatik hesaplayıcıdan dener misin çin takvimini
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama buradan
Canımm boşver onları burada seni anlayan onlarca insan varYine geldim kızlar. Buraya günlük gibi hergün en azından 1 mesaj yazıyorum. Tekrar kusura bakmayın. Bugün testin yeni sonucunun acıklanmasına 3 gün kaldı. Birkaç gündür kafam dalgın olduğu için iş yerindeki bir işi unutmuşum. Hemen bana hepimizin sorunları var ama profesyonel davranıyoruz dediler. Bende yine ağladım. Sana söz vermeme rağmen ağladım ama biraz da insanların vicdansızlıgına bu sefer. Sanki bu basit bir sorunmuş gibi. Sanki senin benle kalıp kalmayacağını bilmek herhangi bir dert gibiymiş gibi. Seni çok seviyorum. Sen herkesi utandır sen anneni mutlu et. Saglıklı ol nolur annecim.
İçinde o şekilde yazıyor kime sorsam bu şekilde içince etki ettiğimi söyledi yanlış mı yapıyorum bilemedim2 tane içmek iyi değilmiş diye duymuştum doktor bana sabah akşam demişti o şekil devam edyrum ben yinede işe yarıyor bide kusuncada midem yanıyor
Ben de bugün serum yedim ama yine de bulantımı kesmedi. 10+0 son 2 hafta inşallah sonrasında azalacak inşallah öyle teselli veriyorum kendime :)12+2 yim dün iyiydim bugün yine bşladı içtim hapı hemen
800 küsüre aldık canım kargolanırsaKızlar ben dün tam okuyamadım yataş Juno önermişsiniz galiba 1900 küsür tl suanucuza aldınız siz dimi
Kaçırdım800 küsüre aldık canım kargolanırsa![]()
Ben 9.haftada gittiğimde doktor dayan son bir iki hafta dedi 12.haftaya girdim daha beter oldum ama bünye meselesi galiba. Bir arkadaş 12deyim bitti yazmıştı. Son bir iki hafta diye diye kendimi gazlıyorum 6.haftadan beri ama halim kalmadı artıkBen de bugün serum yedim ama yine de bulantımı kesmedi. 10+0 son 2 hafta inşallah sonrasında azalacak inşallah öyle teselli veriyorum kendime :)
Yaa sen de pazar günü bir şeyler yazmıştın o an aslında ben de alacağın bir ürün değil diye düşündüm yorum yapmayınca bilsem etiketlerdimKaçırdım![]()
Ben oğluma kullandım özellikle külot bezi gayette de memnundum evy baby yada baby turco da alabilirsin bunlarda çok iyi gözüm kapalı tavsiye ederim yani ben zaten 1 buçuk yaşına kadar bez kullandirdim sonra bıraktık inşallah bu bebek te öyle olur hayırlısı ileKızlar bebek bezinde sleepy nasıl sizce ben pedini kullanıyorum en rahat ettiğim oydu pamuklu gibi hissi var yumuşacık en rahat ettiğim ped o, bebek bezi de öyle midir acaba