2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    336
Merhaba kızlar nasılsınız? Bayadır gelemedim buralara bende, neler yapıyorsunuz

Merhaba kızlar nasılsınız? Bayadır gelemedim buralara bende, neler yapıyorsunuz
Çok şükür canım günlük rutinleri devam, sen nasılsın, paşa nasil, biraz daha uykularıve yemesi düzeldi mi?

Merhaba canim, çok şükür bizlerde iyiyiz. Sen nasılsın? Maşallah bezi de bırakmışsınız, darısı bizlere
İyi nasil olsunvalla hem oglumun en keyifleri zaman artik hemde cinnet gecirmelik zamanlardayiz sanirim.Bazen ole sacma hateketler inatlar yapiyorki gercekten geriye donus basladi diyorum kendi kendimeve yine banyoyu sevmeme kafasini yikarken korkup aglamalara basladi eziyet oluyor bana napicam bilmiyorum

ayy evet ya bazen tam kafa yemelik anlar yaşıyoruz bizde kafa yıkarken çoğu çocuk tedirgin oluyor canim. Ben hep önce vücutlarını yıkıyorum en son kafasını yıkıyorum.
Kızımda yüzüne gelmeyecek şekilde yikiyordum o çok aglardi, en son yüzünü hızlıca yıkardım. Oğlanlara kafalarını durularken eğmelerini söylüyorum daha kolay oluyor.

Valla bi amuda kalkmadigi kaldi banyoda her yolu denedim katıla katıla agliyor.bu hafta 3-4 gun tatil yaptik hadi dedim suyu seviyor bunada alisir no yani asla.biliyorum gecicek ama ne zaman gecicek yaa biri bana bunu soylesin

Valla bi amuda kalkmadigi kaldi banyoda her yolu denedim katıla katıla agliyor.bu hafta 3-4 gun tatil yaptik hadi dedim suyu seviyor bunada alisir no yani asla.biliyorum gecicek ama ne zaman gecicek yaa biri bana bunu soylesin
Geçecek canim, suyu seviyorsa illaki geçecek.

Bizde ateşlendiğinde soğuk suyla yıkadık o günden beri çığlık kıyamet banyo yapıyoruz maalesef geçen annem yıkadı ona sesini çıkarmadı şimdi banyo yapalım mı diye soruyorum anani yıkayacak diyo ama annem sürekli gelemiyor

Kuzum yaaa, anneanne yıkarken, sana öğretiyor gibi yikasa sende öğreniyormuş gibi yapsan belki tekrardan güven tazelenir...

Selam kızlar ben de kreşe yazdırdım oğlumu ama iyi mi oldu kötü mü hala düşünüyorum. Eylülde başlayacak nasipse, tuvalet eğitimi arada kaçaklar olsa da bizde de tamam. Uykular eskiye göre çok iyi desem de en az 3-4 kalkması yine var. Çok ağlıyor uyanınca, gündüz uykusundan kalkınca da böyle baya kötü zamanlar yaşıyorum uyku konusunda yine. Gecenin aynı saatlerinde kalkıp uzun süre uykuya geri dönememesi durumu başladı uzun zamandır da bununla mücadele ediyorum. Ve bu neredeyse 1.5-2 saat sürüyor. Sakinleştirdikten sonra yatağın içinde yatıyor aslında kalkacağım oynayacağım modunda değil ben de odasındaki koltukta bekliyorum. Tam diyorum ki daldı odama döneyim ayağa kallktığım an anne diye sesleniyor gidemiyorum. Bu böyle defalarca tekrar ediyor. Var mı böyle bir durum yaşayan, o derin uykuya asla geçemiyor

Benimkide kalkiyor su istiyor ve sonra gitme diyor, bende yatak ucuna kırılıyorum walla iki sene beraber yattıktan sonra çok normal bizimki... keşke bende kenarda oturup bekleme gücünü gösterebilsem... yattığım yer ile uyandığım yer değişik ☺☺

Valla biz sözde 3.ayda ayırdık odayı buna ayırmak denirse tabi ben gecenin 3te 2 sini odasında oturarak geçiriyorum. Yatağı benim yanına kıvrılmam için müsait değil çünkü. Hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen şu kreşe bir başlasın belki her şey daha yoluna girer, yani öyle ümit ediyorum

Hayirlisi olsun inşallah

Kizlar bn malesef ki 2. Cocuga gebe oldugumu ogrendim.. korunmasiz iliskimiz de olmadi nasil oldu hic anlamadik.. su an 15 haftalik olduk ki bn zaten 10. Haftada falan ogrendim bebisi.. kiz annesi olduktan sonra simdi de erkek cocugu deneyimleyecem.. ne olacak masil olacak hiç bilmiyorum kafam allak bullak alisamadim bı turlu gebelik fikrin hala

Canim hayirli uğurlu olsun inşallah, Rabbım icine sindirsin, hep güzellikler yaşatsın oğluşunun dunyada rızkı varmış

Aaaa hayırlı uğurlu olsunnnn yani garip bir şekilde tüylerim diken diken oldu böyle düşünme ben de gerçekten ikinci çocuktan hep çok korkuyorum ama olursa ancak böyle yapabilirim kendim isteye isteye yapamam o yüzden hayırlısı budur diye düşün bence . Yani ilk çocuğun kız olması da büyük bir artı neredeyse 3,5yaşında olmuş olacak kardeşi geldiğinde kız çocukları daha anaç oluyor genelde bir de okula başlamış olur daha rahat edersin diye düşünüyorum inşallah

Öncelikle hayırlı olsun eminim bu kafa karışıklığınız da kısa sürede geçer. Ben şey diyorum kendi kendime bizler bordo bereli anneleriz o yüzden ikinci çocuk fikrine her ne kadar uzak olsam da yaşımdan dolayı çünkü şu anda 40 yaşındayım ve zaten ilki tüp bebek. Ama şunu biliyorum eğer ki genç olsaydım çok zor da olsa kesinlikle ikinciyi yapardım çünkü kardeşlik kadar güzel bir şey yok. Rabbim size de güç versin inşallah.

Hayirli olsun canim bende benzer süreçten gectim simdi dogum yaptim bebegim 1 aylik olacak hep bu düşüncelerle geçiyordu nasil yaparim diye hamdolsun evet zor ama korktuğumdan daha iyi .. Ve benim kizim daha kucuk suan aralarında 2 yas 5 ay var sen daha az zorlanırsın diye ümit ediyorum.

Selam kızlar sizin çocuklarda da asiri jant ekstra inat var mi su aralar yanj 2 yas krizi tamam da biz de şuan ekstrası var 3 yas krizi bu kadar erken başlamış olabilir mi yoksa bizde kardeş faktörümü tetikliyor bu durumu

`