2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    336
Rabbim kolaylaştırsin

Buralar aşırı ıssızlaştı herkes bir anda kayboldu, ben özellikle @meraklibirkisi yi çok merak ediyorum uzun zamandır hiç bakmamış bile buralara. Özelden görüşen var mı aranızda iyiler mi çok merak ettim. Herkes işte güçte galiba işe mi başladınız hepiniz ne oldu

Ben dogumu bekliyorum kizlar 38+2 olduk. Heyecan stres ve basima gelecekleri bilmenin kaygısı ile bekliyoruz

Bende çok merak ediyorum ya, umarım iyidirler Bende durumlar ayni 3 bebe bor haftadir görumcemin kizlari da bende etti mi 5 bebe tam cıldırmalık yine evde metrekareye düşen insan sayisi fazla .... ev internet kafe gibi, ya ellerinde telefon ya tablet hiçbiri olmasa tv okulların kapanmasi ile tv açıldi bizde ve benim ufaklikta nasibini fazlasiyla alıyor

Kızlar selam kreşe başlayan çocuklarımız var mı aramızda kalanlarlardan

Selam kızlarr telefon çıkış yapmış bende şifremi unutmuştum vs giremedim . Biz iyiyizzzz hiçbir değişiklik yok tam gaz devam kreşe vs başlamadık oyun grubuna devam ediyoruz sizlerde iyisinizdir umarım

Ayyyy sana maşallah maşallahhhh

Benimki evdeyken genelde hep ağlak mutsuz olduğu için sabah akşam dışarı çıkartıyordum son günlerde gücümün artık buna yetmediğine karar verdim sabahları es geçmeye başladım ( bir de sabahları 6.30-7.00 gibi uyanmaya başladı gücüm iyice bitiyor böyle olunca ) ne zormuş çocuk bakmak

Benim ki de sabah 7.30 -8 gibi uyaniyor aksam 22.00 buluyor uyumasi ve oglen uykusuna da yok tum gun beraberiz o uyuduğunda benim artik pertim cikmis oluyor

Benim ki de sabah 7.30 -8 gibi uyaniyor aksam 22.00 buluyor uyumasi ve oglen uykusuna da yok tum gun beraberiz o uyuduğunda benim artik pertim cikmis oluyor
Ayyyy hem de öğle uykusu yapmadan mı bu kadar dayanıyor bir de bebiş geliyor Allah kolaylık versin canın sana çok zor

Ayyyy hem de öğle uykusu yapmadan mı bu kadar dayanıyor bir de bebiş geliyor Allah kolaylık versin canın sana çok zor
Evet yapmadan dayanıyor nasil dayandığım bende anlamıyorum hani once saat 20.30 gibi uyuyordu ben de ogle uykusuna yapmamasını tolere edebiliyordum ama suan asiri yorucu oluyor ne kadar yorulsada uyumuyor nasil olacak hiç bilmiyorum

Canım iyi olmaniza sevindim havalar cok sicak bizim bahce var ona bile aksam yemekten sonra anca indirebiliyorum. Beninkide erkenden kalkiyor okul yok işe giden yok azıcık uyuyalım yok ama bebe kalkmasa ortanca kalkiyor

Selam kızlar nasılsınız bebekleriniz bezi bıraktı mı bıraktıysanız nasıl yaptınız

@felic17 merhaba canım bizler de iyiyiz. Ben okullar kapanınca alıştırmak istiyordum ama önce evde tadilat vardı sonra misafirlerim vardı, daha sonra biz kısa bir Adana, Antep, Urfa, Malatya yaptik. Bir haftadır evde oda oda temizlik yapıyorum. Sonra İstanbul a gidecegiz kismetse... Benim bez işi Eylül Ekime kalacak gibi

`