Rabbim kolaylaştırsinAminn.. isim bile seçmedik, ilk kizimda da doğduktan sonra karar verdik ismine bundada oyle olacak galiba hala karar vermedik.. esime cok zor geliyor isim seçmek, hazırda birseyler olsa iyi olacak ama ben cok zorlaniyorum kimsede aslinda destek olmuyor esim dışında o yuzden sanirim yapacak enerjiyi bulamıyorum hem kizim hem ev sorumlulukları derken kendim ile bile ilgilenemiyorum
Bende çok merak ediyorum ya, umarım iyidirlerBuralar aşırı ıssızlaştı herkes bir anda kayboldu, ben özellikle @meraklibirkisi yi çok merak ediyorum uzun zamandır hiç bakmamış bile buralara. Özelden görüşen var mı aranızda iyiler mi çok merak ettim. Herkes işte güçte galiba işe mi başladınız hepiniz ne oldu
Rabbim su gibi geçirsin canimBen dogumu bekliyorum kizlar 38+2 olduk. Heyecan stres ve basima gelecekleri bilmenin kaygısı ile bekliyoruz
Amin amin canimRabbim su gibi geçirsin canimKolaylıkla kimse duymadan sağlıkla kavuşun
Biz başlamadık canimKızlar selam kreşe başlayan çocuklarımız var mı aramızda kalanlarlardan
Ayyyy sana maşallah maşallahhhhBende çok merak ediyorum ya, umarım iyidirlerBende durumlar ayni 3 bebe bor haftadir görumcemin kizlari da bende etti mi 5 bebe tam cıldırmalık yine evde metrekareye düşen insan sayisi fazla .... ev internet kafe gibi, ya ellerinde telefon ya tablet hiçbiri olmasa tv okulların kapanmasi ile tv açıldi bizde ve benim ufaklikta nasibini fazlasiyla alıyor
Benim ki de sabah 7.30 -8 gibi uyaniyor aksam 22.00 buluyor uyumasi ve oglen uykusuna da yok tum gun beraberiz o uyuduğunda benim artik pertim cikmis oluyorBenimki evdeyken genelde hep ağlak mutsuz olduğu için sabah akşam dışarı çıkartıyordum son günlerde gücümün artık buna yetmediğine karar verdim sabahları es geçmeye başladım ( bir de sabahları 6.30-7.00 gibi uyanmaya başladı gücüm iyice bitiyor böyle olunca ) ne zormuş çocuk bakmak
Ayyyy hem de öğle uykusu yapmadan mı bu kadar dayanıyor bir de bebiş geliyor Allah kolaylık versin canın sana çok zorBenim ki de sabah 7.30 -8 gibi uyaniyor aksam 22.00 buluyor uyumasi ve oglen uykusuna da yok tum gun beraberiz o uyuduğunda benim artik pertim cikmis oluyor
Evet yapmadan dayanıyor nasil dayandığım bende anlamıyorum hani once saat 20.30 gibi uyuyordu ben de ogle uykusuna yapmamasını tolere edebiliyordum ama suan asiri yorucu oluyor ne kadar yorulsada uyumuyor nasil olacak hiç bilmiyorumAyyyy hem de öğle uykusu yapmadan mı bu kadar dayanıyor bir de bebiş geliyor Allah kolaylık versin canın sana çok zor
Canım iyi olmaniza sevindimBenimki evdeyken genelde hep ağlak mutsuz olduğu için sabah akşam dışarı çıkartıyordum son günlerde gücümün artık buna yetmediğine karar verdim sabahları es geçmeye başladım ( bir de sabahları 6.30-7.00 gibi uyanmaya başladı gücüm iyice bitiyor böyle olunca ) ne zormuş çocuk bakmak