2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    336
Ya çok şükür canım, sağlıkla huzurla büyüt kuzunu...

Karakteri de olabilir kardeş faktörü de olabilir...

Kizlar selam nasılsınız, iyisinizdir umarım
bizler iyiyiz elhamdülillah
@felic17 Gecen hafta pazartesi bezi çıkardık. İlk gun fecaatti küçük tuvaletini sürekli altina yapti, aksama doğru bu sefer tutmaya başladi. büyük tuvaletini 3 gunun sonunda yalvar yakar yapti
Tuvaletim geldi demiyor ya bana sırnaşıyor ya önünü tutuyor farketmezsem çamaşırına damlatıyor....
ve bugun tam bir hafta sonra büyük abdestini de altina yapti ben ev işine dalmıştım.
olacak inşallah

Selammm Biz de iyi diyelim iyi olsun, bizdeki değişiklik de geçen hafta yarım gün kreşe başlaması oldu, tuvalet olayını 3 ay önce halletik şükür. Ama daha okulda 2.haftasında hemen hasta oldu, inanılmaz can sıkıcı bir durum çok korkuyordum kreş olayından bu sebeple ve hemen başımıza geldi yani. Ama genel olarak sıkıntı yok şükür geçiyor günler

Maşallah kuzuya okullu olmuş Ağlamadan gidiyor mu duruyor mu orada?
Hastalık olayı can sıkıcı gercekten ama kreşte bu durumu atlatınca ilkokulda rahat ediyorsunuz. Bizim abla ve abi ilkokulda oyle çok hastalanmadı çok şükür

Sabah bırakırken ağlıyor ama kolay sakinleşiyor. Ara ara soruyormuş yine aklına geldikçe ama bir şekilde idare ediyormuş öğretmen. Şu an tama geçiş için acelem yok sindire sindire alışsın istiyorum. İş bulursam sonrasında ancak o zaman tam güne geçiş yapacak. Bakalım hayırlısı olsun umarım. Benim de sürece adapte olmam lazım, ben de zorlanıyorum bırakırken çünkü

Maşallah kuzuya, evet çalışacaksan eğer yavaş yavaş alışması iyi olur. İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun canim

Selam geçmiş olsun ilk üç günü bitirdiyseniz zaten eğitimi vermişsiniz demektir benim de ilk gün çok zordu ikinci gün biraz daha iyiydi kakasını ise üçüncü günün gecesinde yaptı daha fazla tutamadım ondan sonra alışmaya başladı ama hala tam bir ay olmadı bize de özellikle dışarıda kaka cıs fark etmeksizin tutuyor eve geldiğinde ise kaçırmaya başlıyor bunu çözemedim bakalım nasıl olacak geçer illaki ama bu ara biraz zorlanıyorum

olacak olacak da bizim saçlara 3 5 beyaz daha eklenecek bizde de tutma var ve hala cisim var wcye gidelim demiyor ve bugun herşey satan büyük bir mağazada çişini yaptı ustu başı ayakkabısı yerler göl oldu

Selam kızlar biz temmuz ayında kreşe yarım gün başlamıştık kreş sürecimiz devam ediyor.Tuvalet eğitimine başlamıştık ancak tutmaktan idrar yolu enfeksiyonu olunca doktor ar vermemizi söylemişti yarım kaldı şimdi de hiç istemiyor bir hafta ugrasmıstık malesef bir kez olsun tuvalete denk getirememiştik cisi ve kakayı.

`