2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Şöyle 4 katlı bir müslin aldım. Kumaşı uzaktan bakınca bile belli ne kadar güzel olduğu. Trendyolda 250 dolapta 140 tl. Defosu var ama henüz gelmedi. Defosu görülmeyecek derecede oluyormuş. Alanlar hep memnun. Memnun kalırsam öneririm sizlere . Baya uygun bence 😍

Eklentiler

• IMG_6849.webp
    IMG_6849.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 76
Merhabalar 1 haftadır farklı hastanelerin farklı dr larına gittim çünkü kontrollerde çocuğun pozisyonundan ötürü burun kemiği tespit edilemedi. Eşimde tabi panik oldu. İkili tarama yaptırdık onda da risk çok düşük çıktı dr lar bişey yoktur dediler ama eşime anlatamıyorum. Hep sırtı dönük bebişin ne yaptılarsa dönmedi hep sırt kısmından gördük bu haftaya kadar ilerde ne olur bilmiyorum 🤷‍♀️

Guzel mi bende bakayım
Park yatak düşünüyorum yoyko düşünüyorum ama piyasa da iki uç tane var sitenin iki katı fiyat 😔
Park yatakla aldığım arasında çok fazla kaldım ama ikisini de canlı gördüm. Nedense park yatağa hiç ısınamadım 😵‍💫 bir yere kendinle götürmeyeceksen alma derim. Ben gittiğim her yerde beşik olduğunu bildiğim için almadım açıkçası. Bir de benim aldığım oyun parkı ve montessori olarak kullanılabiliyor 🙆‍♀️

Merhabalar 1 haftadır farklı hastanelerin farklı dr larına gittim çünkü kontrollerde çocuğun pozisyonundan ötürü burun kemiği tespit edilemedi. Eşimde tabi panik oldu. İkili tarama yaptırdık onda da risk çok düşük çıktı dr lar bişey yoktur dediler ama eşime anlatamıyorum. Hep sırtı dönük bebişin ne yaptılarsa dönmedi hep sırt kısmından gördük bu haftaya kadar ilerde ne olur bilmiyorum 🤷‍♀️
İkili de sonuç güzel cıkmıs canım evham yapmayın eşinin içi rahat etsin istiyorsa fetal dna yaptırın kafası rahat etsin ona ne diyor

Park yatakla aldığım arasında çok fazla kaldım ama ikisini de canlı gördüm. Nedense park yatağa hiç ısınamadım 😵‍💫 bir yere kendinle götürmeyeceksen alma derim. Ben gittiğim her yerde beşik olduğunu bildiğim için almadım açıkçası. Bir de benim aldığım oyun parkı ve montessori olarak kullanılabiliyor 🙆‍♀️
Kendi evim değil diye montessoriyi kendi evime geçince alayım dedim şimdi park yatak
Sonra kutusuna koyup kaldırırım diye düşündüm 😊

İlk öğrendiğim 15 gün falan aynı şeyi söyledim ama erkek fikrine alıştıktan sonra değişirse kendimi tuhaf hissederim dedim 😂 ne zaman öğrendin cinsiyeti ?
11 de kızdı kendi doktorum baktı boştu 12 de baska doktor baktı ortada baya normalinden çok uzun bir fazlalık vardı doktor da kordon da olabilir ama yine de erkek diyelim kesin olmasa da dedi 😀 bende 16. Haftayı bekliyorum bakalım 5 eylülde gidicem

Ya Kızlar demin öldüm gülmekten göbeğime sürmek için cıkardım çatlak kremini eşim bu ne dedi çatlamasın diye aldım dedim aaa iyi benim de dizlerim çatlıyor dedi daldırdı elini dizlerine sürdü 🤣🤣🤣🤣 bu erkekler 🤣🤣
Benim eşim olsaydı, bırakmazdı süreyim bebeğe zarar verir bunlar diye 😂 yanımda yok, ama karışsaydı da olsaydı keşke🥲

11 de kızdı kendi doktorum baktı boştu 12 de baska doktor baktı ortada baya normalinden çok uzun bir fazlalık vardı doktor da kordon da olabilir ama yine de erkek diyelim kesin olmasa da dedi 😀 bende 16. Haftayı bekliyorum bakalım 5 eylülde gidicem
Kesin dememişse değişebilir, ümitlenmeye devam edebilirsin o zaman, zaten alışma gibi bir durumun da yok kesin demediği için🤣 ben tam 12de kesin erkek olarak öğrendim ama o kadar değişen oldu ki, 16. haftaya kadar da hiçbir şey almadım cinsiyete yönelik değişebilir diye😂

İkili de sonuç güzel cıkmıs canım evham yapmayın eşinin içi rahat etsin istiyorsa fetal dna yaptırın kafası rahat etsin ona ne diyor
Biz şuan Kayınvalidemdeyiz bir kaç gün sonra doğuda görev yaptığımız ile gideceğiz orada yaparlar mı bilmiyorum ama özel hastanesinin ultrasonu çok iyiydi oraya gidip ekrar baktıralım dedim.zaten dr a özellikle sordum burun kemiği yoksa doğmadan müdahale edilemediğini öğrendim kabul etmek lazım yani zaten hiçbir gittiğim dr da burun kemiği yok demedi sırtı dönük kendini asla göstermiyor dedi. Erkeğin paniği çok kötü bir şey

Biz şuan Kayınvalidemdeyiz bir kaç gün sonra doğuda görev yaptığımız ile gideceğiz orada yaparlar mı bilmiyorum ama özel hastanesinin ultrasonu çok iyiydi oraya gidip ekrar baktıralım dedim.zaten dr a özellikle sordum burun kemiği yoksa doğmadan müdahale edilemediğini öğrendim kabul etmek lazım yani zaten hiçbir gittiğim dr da burun kemiği yok demedi sırtı dönük kendini asla göstermiyor dedi. Erkeğin paniği çok kötü bir şey
Bizden daha fenalar valla bazı konularda bu erkekler.. bebiş rahat yayılmış dönmüş arkasını yok demek değil tabi ki 😇😇 bir iki muayeneden sonra dönebilir gösterir minnoş burnunu

Back
X