2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet bencede öyle yaparsın birde hastanede doğum fotisi çekiliyor o güzel takimini o zamanda giydirebilirsin istersen
Çekim için ayrı isimli takım aldım ama bunuda giydirmeyi düşünüyorum aşırı cici bi tulum😊aslında ben sadece doğumda fotograf çekimi istiyorum odada telefondan çekeriz artık eğer doğumhanede uygunsa öyle tutucam artık fotoğrafçı

Çekim için ayrı isimli takım aldım ama bunuda giydirmeyi düşünüyorum aşırı cici bi tulum😊aslında ben sadece doğumda fotograf çekimi istiyorum odada telefondan çekeriz artık eğer doğumhanede uygunsa öyle tutucam artık fotoğrafçı
Doğumhanede çekim yapılıyor ama odada çekilen de çok güzel oluyor 😍

IMG_6318.webp
10+2 tahmin alalım teyzoşlar

Kızlar ya çok afedersiniz vajinamda ağırlık hissi var sanki lavaboda falan da hissediyorum 🥹 adet öncesi kanlanma artınca öyle bir his oluyordu ya öyle işte .normal mi ki

Kızlar ya çok afedersiniz vajinamda ağırlık hissi var sanki lavaboda falan da hissediyorum 🥹 adet öncesi kanlanma artınca öyle bir his oluyordu ya öyle işte .normal mi ki
Baskı gibi mi canım?
Doktoruna ilet istersen veya yakında hastane varsa git bi görün için rahat eder

Doktorunla görüşmen daha sağlıklı olur canım
Belki alttan muane etmek ister
Benim 13. Haftalarda büyük tuvaletimden sonra oluyordu yumru gibi bi hissiyat vardı
Bendede Braxton hicks kasılmaları oluyor sanırım. 16.haftadan itibaren olabiliyormuş. Karnımda bir sertlik oluyor sonra geçiyor hemen. Ağrı sızı birşey yok

Benim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalım ♥️ fetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için 🥹
Ay çok şükür 🤩 inanılmaz sevindim ya gerçekten bugünün en güzel haberi oldu. Biz biliyorduk zaten onun gayet sağlıklı olduğunu. Allah sizi ayırmasın , sağlıkla gelsin kuzucuk 🙏🏻🤩

Bendede Braxton hicks kasılmaları oluyor sanırım. 16.haftadan itibaren olabiliyormuş. Karnımda bir sertlik oluyor sonra geçiyor hemen. Ağrı sızı birşey yok
Canım yalancı kasılma diyorlar ona bendede 16. Haftada başladı
Kasılıyor sonra geçiyor
Doktorum normal dedi magnezyum içeren vitamin verdi

Canım yalancı kasılma diyorlar ona bendede 16. Haftada başladı
Kasılıyor sonra geçiyor
Doktorum normal dedi magnezyum içeren vitamin verdi
Aynen canım yalancı kasılma. 2 haftadır magnezyum kullandığım için içim rahat aslında ama yarın yine de bir doktoruma sorsam mı diye düşünüyorum

Aynen canım yalancı kasılma. 2 haftadır magnezyum kullandığım için içim rahat aslında ama yarın yine de bir doktoruma sorsam mı diye düşünüyorum
Sor canım için rahat etsin
Bende çok telaşlanmıştım birde ben serklajlı oldugum için dikişe çok zararı var diye korktum
Doktorum normal ama 10 kez olursa gel demişti
Birde türkiyede varmı bilmiyorum ama magnezyum içeren sular var onlardan önermişti günde 1 l ic demisti

Fetal DNA da trizomi 3 gelmişti. Test mi yanlış diye bir daha aynı firmaya vermiştik yine aynı gelmişti trizomi 3. Ama amniyosentez için 16 hafta olmam lazımdı ben öğrendiğimde 10-11 haftaydı bebeğim sürekli ağlamakla geçti bir buçuk ay. Asla kendime gelemedim. Yüzümü yıkamadıgım günler oldu hep ağladım. Sonunda amniyosentez yaptırdım. Özelde yaptırdım. Hızlı sonuç alayım diye hem mikro array yaptırdım hem hücre kültür karyotip ikisi de temiz geldi bugün çok şükür 🥹
O kadar çok sevindim ki gözümüz aydın topluca bende inanıyordum temiz olacağına sağ Salim kucağınıza alalım insallah hepimiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X