2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben artık 18-20 hafta öncesi söylenen biseye inanmam bu büyük ders oldu doktorlara gıcık oluyordum ne var 11-12 de söylese cinsiyeti diye hepsi haklıymış yurtdışında çok geç söylemelerini baya destekliyorum artık 🤣🤣🤭🤭 benim erkekten kıza dönse artık bi tık üzülürüm alıştırdılar iyice

Becerememiş eşim gidelim dedi acile gittik kalp atışı var sıkıntı yok ama bebeğin suyu az dedi beynimden vurulmuşa döndümm. Sonra riskli gebelik uzmanını çagırdılar o balta hayır bebeğin haftasına göre suyu iyi o duruşuyla alkalı olabilr dedi . Plesentada hala aynı durumda plesenta previa sın dedi
canım bunla ilgili gruplar var senin kendini hiç yormaman gerekiyor özellikle elektrik süpürgesi takmayın ağır kaldırmayın diyorlar kendini yorarsan kanama riskin oluyormuş dikkat edersen hiç sorun yaşamazmıssın ev işlerine çok dikkat deniyor

Kızlar ben artık 18-20 hafta öncesi söylenen biseye inanmam bu büyük ders oldu doktorlara gıcık oluyordum ne var 11-12 de söylese cinsiyeti diye hepsi haklıymış yurtdışında çok geç söylemelerini baya destekliyorum artık 🤣🤣🤭🤭 benim erkekten kıza dönse artık bi tık üzülürüm alıştırdılar iyice
Kız sen gene mi başladın 😂😂😂😂
Güncelleme geliyor he sana haftada bir

Cok geçmiş olsun. Ayran yapmaya mecalim olmazsa tuzu avucuna azcık al ve at ağzına yada bi salatalık domates parçasına dök hemen at ağzına ardından biraz su iç ve uzan olduğun yere. Benim gebeliğin başlarından beri düşük tansiyon var ve çoğu zaman 6 5 e kadar bile düştüğü oluyo. Her odada bi tuzluk var hemen ağzıma döküyorum olduğum yere uzanıyorum. Allah korusun bi anda dengeni kaybeder düşersin aman dikkat et
Ay haklısın hiç aklıma gelmedi ya.evett zorla mutfakta yere oturdum yaptım resmen çok fenaydı.. 😶😶
Çok sagol canım

canım bunla ilgili gruplar var senin kendini hiç yormaman gerekiyor özellikle elektrik süpürgesi takmayın ağır kaldırmayın diyorlar kendini yorarsan kanama riskin oluyormuş dikkat edersen hiç sorun yaşamazmıssın ev işlerine çok dikkat deniyor
Cok dikkat ediyorum ya bakalım inşallah güzel ilerler

Ben de grip olmuşum ya hem de fena 😕 parol içtim çay yaptım tarçınlı mercimek çorbası içtim Allahım hala başım boğazım ağrıyor :KK43: başka ne yapsam ki

Eşimin hala ümidi var detaylıda kız çıkabilr diye
Bende oğluşuma cok alıştım ya bende kız cıksa şok olurum her halde

Back
X