2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için şu sıralar tedirginim. Bir kaç gündür iç çamaşrımda sanki idrar kaçırmışım gibi yer yer ıslklıklar görüyorum. Korkuyorum normal akıntı olsa beyaz olurdu bu resmen berrak su gibi ıslaklık 😞 korkuyorum sizde de oluyor mu ya
Çok ağır geçirdim son bir haftadır. Crp değeriniz kaç? Benim 69,77 idi. Böbreğim de bu sebepten sanırım şişmiş. Aman ilerlemeden önlemini alın

Kızlar kullandığınız magnezyum kaç mg ?
Benim doktorum sadece hepsini içeren bi vitamin verdi oda benim ısrarımla yeterli olurmu acaba evde magnezyum var onudamı içsem🙄

Tansiyon takibinistedi bacaklar ödemli dedi d ve b düşmüş karaciğer yağlanmış kolesterol crp yüksek enfeksiyon dedi 70 hır sürü şey dedi değerler sıkıntılı kadin doğumla görüşün dedi 9 q randevum var bekleyim mi direk gideyim mi eğer kendinizi halsiz ve sürekli bas agrisi hissedersiniz gidin dedi kendi doktoruma 11 inde önce randevu alınmıyor en erken

Benimde aynı ağrılarım var geçen gün lavaboya gidemedim sanki dışarı cokacak gibi ağrıyordu off daha uzun bir süre gitmiycem doktora acaba sağlık ocagından magnezyum yazdırsammı bende
benim magnezyum baslayınca oldu anlam veremedim :(

Tansiyon takibinistedi bacaklar ödemli dedi d ve b düşmüş karaciğer yağlanmış kolesterol crp yüksek enfeksiyon dedi 70 hır sürü şey dedi değerler sıkıntılı kadin doğumla görüşün dedi 9 q randevum var bekleyim mi direk gideyim mi eğer kendinizi halsiz ve sürekli bas agrisi hissedersiniz gidin dedi kendi doktoruma 11 inde önce randevu alınmıyor en erken
bekleme canım git değerlerin yüksekse bekleme nerdesin büyük sehir mi orası

Kızlar kullandığınız magnezyum kaç mg ?
Benim doktorum sadece hepsini içeren bi vitamin verdi oda benim ısrarımla yeterli olurmu acaba evde magnezyum var onudamı içsem🙄
Ben ilk magnorm kullandım dahiliyeci vermişti ama kendi doktorum en basit formu etkisi olmayabilir dedi o yüzden ocean magnezyum şaseye geçtim 250 mg magnezyum sitrat içeriyor bana daha iyi geldi.

Ben ilk magnorm kullandım dahiliyeci vermişti ama kendi doktorum en basit formu etkisi olmayabilir dedi o yüzden ocean magnezyum şaseye geçtim 250 mg magnezyum sitrat içeriyor bana daha iyi geldi.
Ben ilacın kutusunu attım ama içerisinde 100 veya 135mg magnezyum vardı demekki az magnezyum içeriyor
Evde magnezyum var 250 mg lik onumu içsem acaba

Benim gittiğim hastanede ki doktoruma randevu almak çok zor çok yoğun ve cokmhastasi var 10 15 gün önceden anca randevu alabiliyorsun

Ben ilacın kutusunu attım ama içerisinde 100 veya 135mg magnezyum vardı demekki az magnezyum içeriyor
Evde magnezyum var 250 mg lik onumu içsem acaba
Ben magnezyum desteği için osteocare kullanıyorum. İçindekiler böyle. Daha önce magnorm suda eriyen kullandim ama bu daha etkili geldi bana

Eklentiler

• 16959873465344306955305997015781.webp
    16959873465344306955305997015781.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 49
Back
X