2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
benim adet düzensizliğim var anne olmayı istiyorum 28 yaşındayım 7 aylık evliyim ama randevu bulamıyorum ki özele gitsem mi
Merhaba önce sağlık ocağına gidip gebelik olmadı deyip tüm hormon ve vitamin tahlilleri yaptırılmasını isteyin sonuçlarınızla beraber özele gitmenizi tavsiye ederim , tahlilleri önce sağlık ocağında yaptırın sonuçlar çıkınca özele gidin

Bende hiç vitamin değerine bakmadan yazdılar Ankara Üniversitesi'de. Ama 8. haftada yapılan tahlilde Dvit 20 civarı çıkmıştı, sizinki daga düşükmüş.
Evet bana da tahlil yapılmadı ben kendim hekim olunca kendim baktim bi gebenin günlük dozunu falan hesapladım da meraktan size de sorayım dedim 😊 benim branşımdan uzak konu kadin doğum gebe 🤣🤣

Kızlar sizi sağlık ocağından aradılar mı? 12 haftalık olduk beni hala aramıyorlar 😅 halbuki beta değerime baktırdım daha önce yani biliyolar da gebeliği

Kızlar sizi sağlık ocağından aradılar mı? 12 haftalık olduk beni hala aramıyorlar 😅 halbuki beta değerime baktırdım daha önce yani biliyolar da gebeliği
Canım gidip ebeye kayıt yaptırıyorsun beta baktırınca otomatik olmuyor sabahtan git kaydını yaptır
13 eylüle randevu verdiler bana 17.haftalıkken
Tahlil+muayene+tetanoz aşısı için

Canım gidip ebeye kayıt yaptırıyorsun beta baktırınca otomatik olmuyor sabahtan git kaydını yaptır
Tetanoz olmayacağım bebeğim doktorum seni bu haftalarda arayıp tetanoz aşısı isterler ama sen karma aşı yaptır dedi bana daha ileri haftada karma isteyeceğim. Gideyim bakayım bi yarın😊

VideoCapture_20230808-200703.jpg

Buarada senden bi tahmin bekliyorum 😅😅

özel pahalı diyorlar ben devlete gitmek istiyorum özelde olan tahlillerin çoğunu yapmıyor diyorlar devlette

Tetanoz olmayacağım bebeğim doktorum seni bu haftalarda arayıp tetanoz aşısı isterler ama sen karma aşı yaptır dedi bana daha ileri haftada karma isteyeceğim. Gideyim bakayım bi yarın😊

Eki Görüntüle 3285526
Buarada senden bi tahmin bekliyorum 😅😅
Başka fotosu var mı niye baş aşağı duruyooo bu kuzu 😀🙈🙈 çok hareketli kesinnn düz durduğu fotosu var mıııı

Başka fotosu var mı niye baş aşağı duruyooo bu kuzu 😀🙈🙈 çok hareketli kesinnn düz durduğu fotosu var mıııı
Ya sorma sıpa normalde kafası soldaydı bu gittiğimizde sağa geçmiş 😂 hareketlimi sanmam her gittiğimizde hareketsiz oluyor gerçi aç karnına gidiyorum belki ondandır 😂 başka fotim yok bunuda videodan kıpmıştım🙈 neyse benim fetal dna 7 güne falan çıkıyor dayanayım bari😅😅

Benim günde iki damla azmış benimki
Üstelik d vit değerim 9 🙈
Bana 4 damla yazmış
Sonuçta bu depolanan bir vitamin ya bir anda yükleme yapmak istememiş toksik olur diye. Ben 4 damlayı öyle yorumladım 😀 zaten bir ay kullanınca değer artıyor baya

Kızlar gece uyandım tuvalete girdim açık pembe kan var ilk defa oldu hafif hafif kasıklaarımda da ağrı var ne yapmalıyım

Back
X