Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç vitamin değerine bakmadan yazdılar Ankara Üniversitesi'de. Ama 8. haftada yapılan tahlilde Dvit 20 civarı çıkmıştı, sizinki daga düşükmüş.Benim günde iki damla azmış benimki
Üstelik d vit değerim 9![]()
Aynen denizi kız da olsa erkek de olsa koyacağız. Çift yumurtaDeniz kız adı da olur.. sizin çift yumurta mı tek yumurta mı
Merhaba önce sağlık ocağına gidip gebelik olmadı deyip tüm hormon ve vitamin tahlilleri yaptırılmasını isteyin sonuçlarınızla beraber özele gitmenizi tavsiye ederim , tahlilleri önce sağlık ocağında yaptırın sonuçlar çıkınca özele gidinbenim adet düzensizliğim var anne olmayı istiyorum 28 yaşındayım 7 aylık evliyim ama randevu bulamıyorum ki özele gitsem mi
Bursada olanlar varsa Karacabey Longoz Ormanında izlemek için gidebilirsiniz birçok gök bilimcide orada olacakkonu ile alakası yok yarın gece perseid meteor yağmuru var
Evet bana da tahlil yapılmadı ben kendim hekim olunca kendim baktim bi gebenin günlük dozunu falan hesapladım da meraktan size de sorayım dedimBende hiç vitamin değerine bakmadan yazdılar Ankara Üniversitesi'de. Ama 8. haftada yapılan tahlilde Dvit 20 civarı çıkmıştı, sizinki daga düşükmüş.
Evet öyleymiş tam olarak nedir acabakonu ile alakası yok yarın gece perseid meteor yağmuru var
Canım gidip ebeye kayıt yaptırıyorsun beta baktırınca otomatik olmuyor sabahtan git kaydını yaptırKızlar sizi sağlık ocağından aradılar mı? 12 haftalık olduk beni hala aramıyorlarhalbuki beta değerime baktırdım daha önce yani biliyolar da gebeliği
Tetanoz olmayacağım bebeğim doktorum seni bu haftalarda arayıp tetanoz aşısı isterler ama sen karma aşı yaptır dedi bana daha ileri haftada karma isteyeceğim. Gideyim bakayım bi yarınCanım gidip ebeye kayıt yaptırıyorsun beta baktırınca otomatik olmuyor sabahtan git kaydını yaptır
13 eylüle randevu verdiler bana 17.haftalıkken
Tahlil+muayene+tetanoz aşısı için
özel pahalı diyorlar ben devlete gitmek istiyorum özelde olan tahlillerin çoğunu yapmıyor diyorlar devletteCanım gidip ebeye kayıt yaptırıyorsun beta baktırınca otomatik olmuyor sabahtan git kaydını yaptır
13 eylüle randevu verdiler bana 17.haftalıkken
Tahlil+muayene+tetanoz aşısı için
Başka fotosu var mı niye baş aşağı duruyooo bu kuzuTetanoz olmayacağım bebeğim doktorum seni bu haftalarda arayıp tetanoz aşısı isterler ama sen karma aşı yaptır dedi bana daha ileri haftada karma isteyeceğim. Gideyim bakayım bi yarın
Eki Görüntüle 3285526
Buarada senden bi tahmin bekliyorum![]()
Benim tüm tahlillerim sağlık ocağında yapıldı özele sadece muayene için gidiyorumözel pahalı diyorlar ben devlete gitmek istiyorum özelde olan tahlillerin çoğunu yapmıyor diyorlar devlette
Ya sorma sıpa normalde kafası soldaydı bu gittiğimizde sağa geçmişBaşka fotosu var mı niye baş aşağı duruyooo bu kuzuçok hareketli kesinnn düz durduğu fotosu var mıııı
Bana 4 damla yazmışBenim günde iki damla azmış benimki
Üstelik d vit değerim 9![]()