2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ahhaha
Geçen hafta kız dedi %70..bugün 13 haftam erkek dedim ❤️
Ahahaha banada aynı oranı vermişti çok şaşırdım peki bacak arasını görüpmü kız demişti yani acaba genital organı tam gelişmemişmiydide göremedi bana gösterdi baxakları kapalı vaziyetteydi ama arada bişey göremiyorum demişti o yüzden emin olamıyorum şimdi bu yorumu gördüm birde dün gece bu yaşadığınız olaya benzer bi rüya görünce şaşırdım😀

Bu sırt üstü yatılmamalı muhabbeti damara baskı yapıp kan akışını yavaşlatmamak için bildiğim kadarıyla, ve 20. haftalardan önce hiç önemli değil diye okudum duydum hep, çünkü henüz baskı yapacak kadar kütle artışı yok diye rahimde. Sonrasında da zaten rahatsız ediyor sırt üstü durmayıp yan dönüyorsun kendiliğinden diye duydum. Ben takılmıyorum bu yüzden, zaten de uyurken bilemem ne yaptım nasıl döndüm, vücudum nasıl rahat ediyorsa onu yapar.
Ben normalde de uyuyamıyorum sırt üstü. Ama uykumda farkında olmadan sırt üstü dönmüş oluyorum bazen. 20. Haftadan itibaren yan yatıp yastık koyacağım arkama da. Eğer böyle bir sıkıntı varsa bu da yapılabilir. Hamile yastıkları nasıl bilmiyorum. Ben pek onlarla uyuyamam gibi geliyor 🤷‍♀️

Ahhaha

Ahahaha banada aynı oranı vermişti çok şaşırdım peki bacak arasını görüpmü kız demişti yani acaba genital organı tam gelişmemişmiydide göremedi bana gösterdi baxakları kapalı vaziyetteydi ama arada bişey göremiyorum demişti o yüzden emin olamıyorum şimdi bu yorumu gördüm birde dün gece bu yaşadığınız olaya benzer bi rüya görünce şaşırdım😀
Ya ben erkek hissediyordum hep 😬
Geçen hafta kız dediler şimdi net pipi gördük 😁💜🤲

Kanaması olan arkadaş için çok sevindim bende insallah Sknti yok diye düşünmüştüm sukur
İkili orta riskli olan arkadaşım Allah ne demişse o olur insallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağız 🤲🏻🙏🏻🤲🏻🙏🏻 kızlar su sırt üstü yatmaya takıldım
Ben hep tv izlerken de sırt üstü uzanıyorum hiç oturmuyorum ki uyurken de sağ sol sırt üstü yatıyorum ama skntili mi ki 😔
Tv izlerken ya sırt üstü ya da yan yatıyorum ama gece uyumak için yüz üstü yatıyorum yan yatsam bile rahat edemiyorum🥲

Kızlar toplu yazayım dedim . Doktora gittim bebiş iyi sağlıklı şükür 🙏🏻 herhangi bir kanama alanı da yokmuş progestan iğne yaptılar sonrasında da ağızdan kullanacağım . 1 hafta boyunca istirahat verdi doktor bebiş korkuttu bizi . Bir de yüzde 90 erkek bebek dedi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Kaç haftalık oldun

Hahahahahaha al bendende o kadar ama 10. Hafta çok erken canım oluşmamıştıe bile cinsel organı 14 ten önce yanıltıcı olur
Zaten doktor dedi Şuan yok gibi ilerde tersi götürürsem kızma bana dedi 😀 bida 15. Haftada gitcem bu doktora ama 31 ağustosta perinatoloji randevusu almıştım rutin kontrol olsun diye belki o yorum yapar 😀

Kizlar adet ağrıları gibi ağlarımdan ötürü kontrole gittim hergün rahatsiz edici derecede ağrıyordu çok şükür sorun yok ama progestan iğne yazdı doktorum önlem amaçlı.11.haftada erkek demişti şimdi kesinleşti 🥰buda oğluşum bir maşallahinizi aliriz 😍

Eklentiler

• IMG_20230812_134031.webp
    IMG_20230812_134031.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 106
Kizlar adet ağrıları gibi ağlarımdan ötürü kontrole gittim hergün rahatsiz edici derecede ağrıyordu çok şükür sorun yok ama progestan iğne yazdı doktorum önlem amaçlı.11.haftada erkek demişti şimdi kesinleşti 🥰buda oğluşum bir maşallahinizi aliriz 😍
Ama yerim onu ben 😍😍

@gossipbusra N NewbieMommy arkadaşlar kanamam var 2.5 aydır kanamam kırmızıya döndü birazdan hastaneye gidicez eğer bebek iyiyse fetal dna Yaptırmak istiyorum. Antalyada nerde nasıl yaptırdınız iletişime geçebilir miyiz acil lütfen?
Canım zaten arkadaşımız yazmış nereye yaptırdığımızı tekrar yazmayayım. Güzel haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz

Ben normalde de uyuyamıyorum sırt üstü. Ama uykumda farkında olmadan sırt üstü dönmüş oluyorum bazen. 20. Haftadan itibaren yan yatıp yastık koyacağım arkama da. Eğer böyle bir sıkıntı varsa bu da yapılabilir. Hamile yastıkları nasıl bilmiyorum. Ben pek onlarla uyuyamam gibi geliyor 🤷‍♀️
Aynen ben de o mezar gibi yastığın içinde duramam gibi geliyor. Belki normal yastıkla falan belimi desteklerim gibi düşünüyorum bakalım. Ben de normalde zaten sırt üstü hiç yatamam, inşallah gebelik boyunca da böyle devam eder. 😊

Kızlar selammm ❤️
Benim ikili sonucun çıktı orta riskli..
Yani down riskli 258kiside 1..
Ama ulturason olarak herşey normal görünüyor şuan, insallahh test yanıltıyordur..
21.hafta da perinatilojiye gideceğim...fetal DNA ve amniyosentez istemiyorum dedim Rabbime bıraktım herşeyi 🌿🤲
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız hepimize yavrularımızı.aminn.
Birde geçen hafta kız demişti doktor bugün gayet net pipi gördük 😁😂❤️❤️
Fetal de iyi çıkacaktır muhtemelen canım içini ferah tut 🙏🏻🙏🏻🥰 ay kesin erkek mi simdiiiii

Kızlar toplu yazayım dedim . Doktora gittim bebiş iyi sağlıklı şükür 🙏🏻 herhangi bir kanama alanı da yokmuş progestan iğne yaptılar sonrasında da ağızdan kullanacağım . 1 hafta boyunca istirahat verdi doktor bebiş korkuttu bizi . Bir de yüzde 90 erkek bebek dedi
Geçmiş olsun canım tüp bebek miydi

Canım zaten arkadaşımız yazmış nereye yaptırdığımızı tekrar yazmayayım. Güzel haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz
Ben hiç yaptırmayı dusunmedigim içim okumamıştım şu an baktım ama bulamadım mesajları bi de moral olarak kötüyüm ondan bulamamış olabilirim

Back
X