• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yaa evet çankayaya uzak ama biz çankayadan kalkıp gidiyoduk ondan 🙈
Ya acil bi durum falan olursa diye yakında olsun takip eden doktor istiyorum açıkçası arabamız yok🥲
Çankaya civarında uygun fiyatlı bulmak pek mümkün değil malesef. Dilek özdur var çok tatlı bir doktor dikmende 19mayıs hast. Naciye sandıkcı var iki doğumumu onda yaptım. Onun dışında çankaya civarında popüler doktorlar var zaten ama çok pahalılar malesef. Fatma bolkan vardı mesela işinde çok iyidir kendisi
19 mayıs çok yakın bana aslında olabilir bakıyım bi teşekkür ederim🥰
Merhaba Memorialün neredeyse tüm doktorları iyi, de meltem Aksu sönmezer var çok tatlı bir doktor ilgili
Bakayım, teşekkür ediyorum😊

Bende başından beri hiç bulantı olmadı böyle geçiren var mı hiç? Hatta belirti bile yaşamıyorum karnım da çok az. Doktor ultrasona bakana kadar hamile olduğumu unutuyorum 😅 15+4 oldum

Benim de hiç bulantım yok. Arkadaşım 16 haftalık onda da olmamış hiç🙏🏻
Kızlar benim erkek bebeği olacak arkadaşlarım da hiç bulantı yaşamadı, bebişleriniz erkek olabilir mi cinsiyeti öğrendiniz mi?

ay evet bende 32.yım dırek yas yukselıyor.. :))
bı arkadasımın ıkılı testı serbest beta ve paapa degerımız çok yakın mesela ama yaşı 26 dıye rısksız çıktı :))
bılgısayarın otomatık verılerı işlemesi işte ..
Sizin nasıl çıkmıştı atma şansınız var mı

Sizin nasıl çıkmıştı atma şansınız var mı
benım orta rısklı canım, senınkı gayet normal hıc takılma :)
benım yaşım 32,3..
yastan dolayı bıle deger yukselebılıyormus bunu arkadaşım ıle degerlerımız yakın cıkınca gormus oldum

Ya acil bi durum falan olursa diye yakında olsun takip eden doktor istiyorum açıkçası arabamız yok🥲

19 mayıs çok yakın bana aslında olabilir bakıyım bi teşekkür ederim🥰

Bakayım, teşekkür ediyorum😊
Naciye hanım yoğunlukta çok ilgili bir doktor gibi görünmeyebilir bazen öyle anları oluyor sert gibi gözüküyor öyle görünsede işini çok iyi yapıyor normalde çok tatlı esprili birisi ama doğumda hiçbir işi başkasına bırakmadan saatlerce ilgi ve şefkatle seninle ilgilenir benim iki doğumumu ve bir ameliyatımı o yaptı. Hala aradığımda geri döner beni aramışsın bir şeymi oldu diye inşallah memnun kalırsınız

Hanımlar uyku problemi olan varmı ? Gece sürekli uyanıyorum wcye kalkıyorum ve tekrar geri uyumada çok zorlanıyorum
Tam üzerine yazdın bu kadae olur. Dün gece 6’ya kadar uyku tutmadı onun dışında dalsam da sürekli uyanıyorum şaka gibi ya nedeni ne acaba😔

Yaş riski bakılması gereken en son şey 😅 yaşa otomatik yazılıyor sendeki kan ve ultrasona göre değil sırf 30 yaşın üstündeyiz diye yaş riski böyle çıkıyor 🤣 bence acilen güncellenmeli sanki 1950deyiz 😅
Kesinlikle katılıyorum artık insanlar 35 civarı evleniyor iki çocuk dusunse zatenn 40 olacak
Menopoz yaşları değişti insanların biyolojisi değişti güncelleme yapılmalı

Kesinlikle katılıyorum artık insanlar 35 civarı evleniyor iki çocuk dusunse zatenn 40 olacak
Menopoz yaşları değişti insanların biyolojisi değişti güncelleme yapılmalı
katılıyorum 27 de evlendık zaten , 32de ancak hamıle kaldım :))
ama sıstem otomatık rısk analızı yapıyor her ne kadar doktorlar hayır desede ..

Benim kusma sadece sabah uyanınca 9-10. Haftalar başladı her sabah rutin gibi devam ediyor 13+2 oldu bugün ama devam 😔

Benim cinsiyet erkek kesin dedi artık doktor . 8. Haftadan 9. Haftaya kadar kustum sonra kusmam kesildi
Yaa allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza🥰 kızlarda daha çok bulantı oluyo deniyo ben 5.haftadan beri mahvolmuş durumdayım şu an 11.haftadayım🥵bilimselliği yok bunların tabi bakalım bekliyoruz biz de😄

Yaa allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza🥰 kızlarda daha çok bulantı oluyo deniyo ben 5.haftadan beri mahvolmuş durumdayım şu an 11.haftadayım🥵bilimselliği yok bunların tabi bakalım bekliyoruz biz de😄
Çok zordur eminim sürekli kusmak ben 1 hafta kustum da mahvoldum

Kızlar benim erkek bebeği olacak arkadaşlarım da hiç bulantı yaşamadı, bebişleriniz erkek olabilir mi cinsiyeti öğrendiniz mi?
Canım İlk 3 ay normal tiksintim oldu ama hiç bulantım kusmam olmadı ama 14 haftaya geldiğimde öğürmeler ve ilk defa kusma yaşadım 2 kere geldi başıma iki kere de ömrüme geldi 4 kere yaşadım toplam hiç tatlı yemedim cildim çok güzel çok parlak göbeğim birazcık vardı onun üstüne biraz göbeğim çıktı sadece kilo da almadım hep sağlıklı şeyler yemeye çalıştım zaten canım da hiçbir şey istemiyordu ama sağlıklı yemek adına bir şeyler diyordum yaza denk geldiği için bence böyle oldu çay kahve çikolata bunlardan çok uzaklaştım yani tatlı ortamda varsa bir iki çatal alıyordum yoksa hiç aramıyorum göğüslerimle de hiçbir değişiklik olmadı bulantım da olmadı kusmam da olmadı ben cildinin parlaklaşmasından anladım erkek olduğunu 🙏🏻😍

Ben 16.haftadayim hala bulanti devam
Allah yardımcın olsun 😭 gerçekten bulantı işi çok zor yaşayan bilir. Özellikle herşey kokuyor ve kokuyu alınca kusturuyor beni. Evimin kokusundan tiksindim annemdeyim ama 1 eylülde dönmem lazım okullar açılıyor evime hiç ısınamam diye korkuyorum 😦

Kızımda toplasan bir kere 2 kere kusmuşumdur ve bu kadar mide bulantısı yaşamadım 😀çok rahattı

Back
X