2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bebeğin yatağının içine konulacak süslü örtüler var biliyorsunuzdur isimli falan oluyor önerebileceğiniz var mı

Kızları açıkçası bende çok etkilendim normalde sabahları oglusumun hareketi ile uyanirim bugün hissetmeyince sabah çok gerildim sinirlendim hastanede de sinirli ve gergindim daha sonra hareketlendikce rahatladım ama ben böyle şeylere maalesef hep takıyorum o gün hissetmesem maalesef otomatik gergin oluyorum dün de biraz etkiledi iyice hassaslaştım bende 😔 ben dün ayrıntılı usg na girmiştim ona bile tam konsantre olamadım cok üzüldüm rabbim acını hafifletsin M muhendishanim98 güç kuvvet versin insallah dualarimizdasin dualarında unutma 🙏🏻🤲🏻😔

Kızları açıkçası bende çok etkilendim normalde sabahları oglusumun hareketi ile uyanirim bugün hissetmeyince sabah çok gerildim sinirlendim hastanede de sinirli ve gergindim daha sonra hareketlendikce rahatladım ama ben böyle şeylere maalesef hep takıyorum o gün hissetmesem maalesef otomatik gergin oluyorum dün de biraz etkiledi iyice hassaslaştım bende 😔 ben dün ayrıntılı usg na girmiştim ona bile tam konsantre olamadım cok üzüldüm rabbim acını hafifletsin M muhendishanim98 güç kuvvet versin insallah dualarimizdasin dualarında unutma 🙏🏻🤲🏻😔
Ayyy nasıldı detaylı ultrason renkli oluyor dimi gördün mü kuzunu 🥰😍

Bugün nasılsınız kızlar pek keyfim yok benim
Benimde keyifim yok
Gittim doktora plesenta rahim agzını tam kapatmış plesenta preksiya gibi bir şey dedi tam anlamdım riskli bir durum bu dedi istirahattan başka hiç bir yapacagımız bir şey yok diyr
Oğluşum boksör gibi poz verdi 130 gramcık
Bu arada bu gün öğrendim geç döllenmeymiş satı değiştirdi

Benimde keyifim yok
Gittim doktora plesenta rahim agzını tam kapatmış plesenta preksiya gibi bir şey dedi tam anlamdım riskli bir durum bu dedi istirahattan başka hiç bir yapacagımız bir şey yok diyr
Nasıl bir riski varmis ki

Benimde keyifim yok
Masallah kac hafayalik

Benimde keyifim yok
Öyle durumlarda sezaryen öneriyorlar diye duydum onun dışında bir sorun yaratmayabilirmiş 🙏🏻🙏🏻 bol bol dinlen canım

B3njm.evim çok.kucuk.ne alacam.nereye koyacam.bilmiuorum kiraciyim odama göre dolap yaptırsam ne mümkün başka eve de çıkamam malum.kiralar 3 +1 ama bakalım nasıl.olacak zaten tugranin odasına bir baz kucuk bir dolap anca sığıyor ortada azıcık mesafe kafa karisik

B3njm.evim çok.kucuk.ne alacam.nereye koyacam.bilmiuorum kiraciyim odama göre dolap yaptırsam ne mümkün başka eve de çıkamam malum.kiralar 3 +1 ama bakalım nasıl.olacak zaten tugranin odasına bir baz kucuk bir dolap anca sığıyor ortada azıcık mesafe kafa karisik
Benim arkadaşımın evi 1+1 ama küçücük bebekle idare ediyorlar malum kiralardan.. bir beşik koydular o kadar olana uyarlamak gerek oda olayını da 🙏🏻 sağlığınız yerinde olsun evin huzuru olsunda gerisi boş

Benimde keyifim yok

Merhaba, bana da 14.haftada detaylı ultrasonda Türkiye'deki doktorum plasenta previa teşhisi koymuştu, ancak umutsuz bi şekilde rahim büyüdükçe belki yukarı çıkar demişti kendisi ve sezaryene hazırlıklı ol, tüm fiziksel aktivitelerini de sınırla diye eklemişti.
İsveç'teki ilk 2 boyutlu detaylı ultrasonda (16.hafta) yine ebe benzer bi olasılık olduğunu söyleyip "dur bakalım daha çok erken" dedi ve içimi rahatlattı. Çünkü buradaki kurallara göre 32.haftadan önce doğum ile ilgili yorum yapmamayı tercih ediyorlar.
En son ultrasonda ise (18.hafta) ebe plasentanın yine aşağıda olduğunu, ancak rahim kanalını tamamen açtığını (bebek ve dolayısıyla karnım da büyüdüğü için) muhtemelen normal doğuma hiçbir olumsuz etkisi olmayacağını, rahatlayıp normal hayatıma dönmem gerektiğini söyledi.
Çok uzun yazdım farkındayım, ama anladığım kadarıyla doğum şekline karar vermek için çok erken haftalardayız. Umarım sizinki de yukarı çıkıp doğum kanalınızı açar, içinizi rahatlatır. Devam ettiği durumda da sezaryen ile doğum yaptırıyorlar çünkü, tek sıkıntısı kanama başlama durumunda (ilerleyen haftalarda) acilen doktora gitmeniz gerektiği. (Bu bilgilerin tamamını birçok makale okuyarak ve araştırarak öğrendim)

Bu yaşadığınız yere bağlı cinsiyete de erkek bebek daha iri oluyor sizin genetik faktorleriniz de etkili iri,kalıplı biri misiniz ya da minyon mu?şubat sonu gözüküyor doğum bende ama sezaryen ortalarında olur muhtemelen erken doğum vs olmazsa yaşadığım yer martta ısınıyor zaten şubat çıkınca kış da kalmıyor o yüzden 0-3aldim kışlık ve kalinlari. 3-6 yı daha baharlik gibi alacağım biraz da bebek kız diye 0-3 aldım kendim de minyonum eşim de aman aman uzun degil. kız anneleri bebeklerinin 0-3ayliklri daha uzun giydirdiklerini söylüyor ama erkek bebek bekleseydim ve eşim ve ben ortalamanın uzerinde olsaydik 3-6 alırdım hep sığmama ihtimali çok yuksek olurdu o zaman 0-3 lere
Benimde erken doğum olmazsa şubat başı gibi olucak izmir çok sıcak oluyor oyüzden karar veremedim bebeğimiz kız bizimde bende minyon biriyim

Back
X