Çok şükür 18+6 daydim pozisyon iyiydi dedi her şeye baktı bi Sknti yok şükür ama 22 de bi daha bakalım dediRica ederim. Detaylı nasıl geçti ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür 18+6 daydim pozisyon iyiydi dedi her şeye baktı bi Sknti yok şükür ama 22 de bi daha bakalım dediRica ederim. Detaylı nasıl geçti ?
Evet renkli de gördüm doktorum sağolsun 15. Haftada bana göstermişti ama yağ dokusu az olduğundan belli olmuyordu çok yüzüAyyy nasıldı detaylı ultrason renkli oluyor dimi gördün mü kuzunu![]()
Çok şükürÇok şükür 18+6 daydim pozisyon iyiydi dedi her şeye baktı bi Sknti yok şükür ama 22 de bi daha bakalım dedi![]()
Ya atacaktım size ama önden çok parlamışÇok şükürRenkli yüz halini çok merak ediyorum ya bu haftalarda nasıl oluyorlar acaba
![]()
Ay bana da iyi geldiYa atacaktım size ama önden çok parlamış
Yandan da kalite düştü kırptım ama çok tatlı oluyorlar maalesef kâğıt skntisindan hastaneden değil biz direk telden foto çekiyoruzbunu konuşmak biraz modumu yükseltti teşekkür ederim
Psikolojik etkileniyorum ben ya
Birisi dese plasenta asagida benimde altta ağrı oluyor birisi dese söyle bende de oluyor bence tabiki üzüntülerimizi paylaşalım ama kendimizi çok yıpratmayalım kızlar güzel şeyler de konuşalım![]()
Valla ben okumuyorum. Yazılan cümleleri gözümün ucuyla tarıyorum eğer moralimi bozacak bir şeyse okumayıp geçiyorum direk. Yaşananlar çok zor Allah herkese sabır versin yardım etsin ama bizde kendimizi ve bebeklerimizi düşünmek zorundayızBenimde okuduğum şeylerden etkilendim hiçbir şey almasam mı diyorum moralim çok bozuk![]()
Oyy masallah pamuk gibidir eller de hepsinde gözlerde yerim o elleriiiiEvet renkli de gördüm doktorum sağolsun 15. Haftada bana göstermişti ama yağ dokusu az olduğundan belli olmuyordu çok yüzü
Şimdi yüzü daha belirgindi ama elleri gözündeydi indirmedi salladık oynattık ama yok hiç indirmedi yan profilden gördük çok tatlıydı eridim resmen eridim![]()
İnşallah Bebek büyüdükçe yukarı çıkar sıkıntısız bi şekilde kucgıma alırımMerhaba, bana da 14.haftada detaylı ultrasonda Türkiye'deki doktorum plasenta previa teşhisi koymuştu, ancak umutsuz bi şekilde rahim büyüdükçe belki yukarı çıkar demişti kendisi ve sezaryene hazırlıklı ol, tüm fiziksel aktivitelerini de sınırla diye eklemişti.
İsveç'teki ilk 2 boyutlu detaylı ultrasonda (16.hafta) yine ebe benzer bi olasılık olduğunu söyleyip "dur bakalım daha çok erken" dedi ve içimi rahatlattı. Çünkü buradaki kurallara göre 32.haftadan önce doğum ile ilgili yorum yapmamayı tercih ediyorlar.
En son ultrasonda ise (18.hafta) ebe plasentanın yine aşağıda olduğunu, ancak rahim kanalını tamamen açtığını (bebek ve dolayısıyla karnım da büyüdüğü için) muhtemelen normal doğuma hiçbir olumsuz etkisi olmayacağını, rahatlayıp normal hayatıma dönmem gerektiğini söyledi.
Çok uzun yazdım farkındayım, ama anladığım kadarıyla doğum şekline karar vermek için çok erken haftalardayız. Umarım sizinki de yukarı çıkıp doğum kanalınızı açar, içinizi rahatlatır. Devam ettiği durumda da sezaryen ile doğum yaptırıyorlar çünkü, tek sıkıntısı kanama başlama durumunda (ilerleyen haftalarda) acilen doktora gitmeniz gerektiği. (Bu bilgilerin tamamını birçok makale okuyarak ve araştırarak öğrendim)
Normalde 16+3 de geç döllenme15+6 dediMasallah kac hafayalik
Kanama başlayıp erken doğum oluyormuş her halde cannNasıl bir riski varmis ki
Lansinoh aldımKızlar biberon sizce hangi marka ve nasıl birsey alinmali
Benimde 3 buçuk yaşında brittish shorthair kedim var .Erkek ve aşırı hareketli tekir kedilerden hiç farkı yok.Çocukları ve bebekleri asla sevmiyor.Geçenlerde 8 aylık yeğenim halıda oynarken miyavlayarak üstüne doğru yürüdü zor kurtardım bebeği.Kendine rakip görüyor robot süpürgeyle bile savaşıyor öyle bir kedi yani düşünün.Kısırlaştırdığımızdan beri hiç halılara felan işememişti sırf o yeğenimin kokusu var diye bebeğin uyuduğu odanın kapısına işediBenim bide kedim ver scotish fold 2 yaşında![]()
Bende lansinoh ya da philips avent alacagm sanırım ama hala kararsizmLansinoh aldım
Bende biberon ve emzikleri Philips avent aldimBende lansinoh ya da philips avent alacagm sanırım ama hala kararsizm
Aaaa benim arkadaşım bebeği vardı geldiler bize benim kedi bebeğin ayak ucunda ayrilamadi korumaya aldı bebek nereye kendi peşinde hep ayak ucuna yatti bebeği odaya yatırmaya gittik yine bebekle uyudu hatta biz çok şaşırdık benim kedim sakın gunde 2 kere tuvalete gider ve daha hiç eve isemedi bebek gelince ne olur bilmem eve cocuk falan geldiği nde kaçar saklanir çıkmaz ortaya ama bebek geldiği ayak ucundan hiç ayrılmazBenimde 3 buçuk yaşında brittish shorthair kedim var .Erkek ve aşırı hareketli tekir kedilerden hiç farkı yok.Çocukları ve bebekleri asla sevmiyor.Geçenlerde 8 aylık yeğenim halıda oynarken miyavlayarak üstüne doğru yürüdü zor kurtardım bebeği.Kendine rakip görüyor robot süpürgeyle bile savaşıyor öyle bir kedi yani düşünün.Kısırlaştırdığımızdan beri hiç halılara felan işememişti sırf o yeğenimin kokusu var diye bebeğin uyuduğu odanın kapısına işediİlk gebe kaldığımda bile vermek istemedim ama bu aralar çok zorluyor beni koşarken aniden kucağıma atlıyor gece çişi gelince halıyı tırmalıyor işemesin diye yataktan fırlıyorum kumuna götürüyorum inadına yapıyor sanki odamızın kapısını kapatınca bu sefer saatlerce miyavlıyor.Geçen sene de parkta bir bebeğin gözünü çizmişti.Şimdi bebek doğunca onun kokusu olacak odanın kapısını kapatsak bebek uyurken saatlerce miyavlayarak uyandıracak bir de erkek kedi sahipleri bilir çok kalın sesi var.Bebek yerdeyken aniden üstüne atlasa atlar yüzünü çizse çizer daha önce yeğenlerimin de üstüne atlamışlığı var o yüzden inat etmek istemiyorum artık.Onu çok seviyorum bir gün bile vermek istemedim en pahalı mamadan alıyorum iki ayda bir aşıya götürüyoruz.En hayvan sever dediğim insan bile bu kedi evde beslenmez diyor düşünün
Eşim de zarar verirse bebeğe çok büyük vicdan azabı çekersin diyor.Sakin kedi anneleri çok şanslı o yüzden
![]()
Bende de var hatta bu yüzden bebek hareketi hissetmek için her yattığımda kendi kalp atışlarımı hissediyorum sadece vücudum atıyor resmen. Tansiyonum da normal ama çok güçlü oluyor nabızlarım anlamadımGuzel anneler size birsey danismak istiyorum ben mi panik ediyorum acaba son 1 aydir aksam yemeklerinden sonra kalp carpintim oluyor 3 4 saat gecmiyor sizde de oluyor mu
Yarin doktoruma soracagim sana da haber veririm kuzum valla sorma şöyle biraz kestireyim diyorum carpintidan uyuyamiyorumBende de var hatta bu yüzden bebek hareketi hissetmek için her yattığımda kendi kalp atışlarımı hissediyorum sadece vücudum atıyor resmen. Tansiyonum da normal ama çok güçlü oluyor nabızlarım anlamadım