Benimde 3 buçuk yaşında brittish shorthair kedim var .Erkek ve aşırı hareketli tekir kedilerden hiç farkı yok.Çocukları ve bebekleri asla sevmiyor.Geçenlerde 8 aylık yeğenim halıda oynarken miyavlayarak üstüne doğru yürüdü zor kurtardım bebeği.Kendine rakip görüyor robot süpürgeyle bile savaşıyor öyle bir kedi yani düşünün.Kısırlaştırdığımızdan beri hiç halılara felan işememişti sırf o yeğenimin kokusu var diye bebeğin uyuduğu odanın kapısına işedi

İlk gebe kaldığımda bile vermek istemedim ama bu aralar çok zorluyor beni koşarken aniden kucağıma atlıyor gece çişi gelince halıyı tırmalıyor işemesin diye yataktan fırlıyorum kumuna götürüyorum inadına yapıyor sanki odamızın kapısını kapatınca bu sefer saatlerce miyavlıyor.Geçen sene de parkta bir bebeğin gözünü çizmişti.Şimdi bebek doğunca onun kokusu olacak odanın kapısını kapatsak bebek uyurken saatlerce miyavlayarak uyandıracak bir de erkek kedi sahipleri bilir çok kalın sesi var.Bebek yerdeyken aniden üstüne atlasa atlar yüzünü çizse çizer daha önce yeğenlerimin de üstüne atlamışlığı var o yüzden inat etmek istemiyorum artık.Onu çok seviyorum bir gün bile vermek istemedim en pahalı mamadan alıyorum iki ayda bir aşıya götürüyoruz.En hayvan sever dediğim insan bile bu kedi evde beslenmez diyor düşünün

Eşim de zarar verirse bebeğe çok büyük vicdan azabı çekersin diyor.Sakin kedi anneleri çok şanslı o yüzden