2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben daha karar veremedim kafam çok karıştı
Baştan beri cybex istiyorum ama herkes tekerlekleri çok kaba arabaya zor sıgıyor diyolar yoyo2 al diyolar oda çok küçük görünüşü hiç hoşuma gitmiyor birde eşimin boyu 1.90 ben bunu sürerken belim ağrır diyo o kadar küçükmü bilmiyorum ama
Ben de Peg prego aldım sanırım o da cybex gibi büyük. İkisi arasında kalmıştım

Kızlar ben artış collectiondan fitilli hamile taytı aldım. Yorumlarda hep bir beden küçük alın yazıyordu. Ben de 55 kiloyum small aldım ama bacakları biraz sıktı ve göbeği de sanki 8.9.ayda olmaz gibi geldi. Alacak olan varsa Trendyol yorumlarına kanmayın 😅

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
İnşallah iğnenin bi etkisi olur burda iğne vermedikleri için nasıl oluyor bilmiyorum
Sana öncekinde evin içinde dolaş demiştim ama bence bu sefer tuvalet harici kalkma hep yat
Kabız olmamaya çalış
Ağır kaldırma yere eğilme
Bir dahaki randevun ne zaman
Evet mümkün oldukça ayağa kalkmiycam. Igne etkili olabilir diye düşünüyorum yada dua ve umut ediyorum çünkü ablamın ilk çocuğunda da haftalık igne kullanmıştı ve sadece yatmisti. Umarım operasyona gerek kalmadan istirahatle sağlıkla ilerleyebiliriz.
Kabız değil aksine ishalim ya. Demir kullaniyorum mahvetti beni.
4 5 Ekim gibi kontrol istedi. Bugun enfeksiyon için de idrar kültürü verdim haftaya çıkarmış. Belki sonuc çıktığında yeniden ölçüm yapar

Kızlar dün eşim yüksekten düşüp beyninde küçük bir kanama oluşmuş banada ameliyattan sonra söylediler omurgasındada 1-2 kırık dualarınıza ihtiyacımız var ameliyat çok güzel hatta 1 saat sürmüş kanamayı durdurmuşlar bilincide açık Rabbim kızıma bana bağışlasın akşamdan beri kendime gelemedim halâ😞kızımızda hisseder gibi dün gündüz ve gece çok teklemedi beni ağlayıp onu da üzmek istemyrum ama elimde değil 2 saatlik uykuyla duruyorum bu aralar içinde hep ona ya bişey olursa korkusu taşıyordum hep üstüne titriyordum Rabbim tekrar bize bağışlasın 😕🤲
Çok geçmiş olsun canım Rabbim eşini sana ve çocuğuna bağışlasın inşallah sağ salim şekilde yanınızda olacaktır eşin. Allah şifa versin inşallah 🤲🏻

Evet mümkün oldukça ayağa kalkmiycam. Igne etkili olabilir diye düşünüyorum yada dua ve umut ediyorum çünkü ablamın ilk çocuğunda da haftalık igne kullanmıştı ve sadece yatmisti. Umarım operasyona gerek kalmadan istirahatle sağlıkla ilerleyebiliriz.
Kabız değil aksine ishalim ya. Demir kullaniyorum mahvetti beni.
4 5 Ekim gibi kontrol istedi. Bugun enfeksiyon için de idrar kültürü verdim haftaya çıkarmış. Belki sonuc çıktığında yeniden ölçüm yapar
Evet bazılarının ileri haftalarda çok kısalması oluyor 20nin altlarını düşüyor iğnelerle fitillerle hiç ayaga kalkmadan 35. Haftayı görüyorlar
Zaten rahimağzını etkileyen tek şey yer çekimi ayağa kalkmadıkça kısalma olmuyor aslında

Kızlar ben artış collectiondan fitilli hamile taytı aldım. Yorumlarda hep bir beden küçük alın yazıyordu. Ben de 55 kiloyum small aldım ama bacakları biraz sıktı ve göbeği de sanki 8.9.ayda olmaz gibi geldi. Alacak olan varsa Trendyol yorumlarına kanmayın 😅
Kumaşı nasıl peki giyilir mi rahat gibi mi bi de link var mı canım bulamadım ben
Pentiden aldıklarım geldi m beden almıştım çok iyi oldu tam göbek büyürse bile olur göğüse kadar beli sarıyor üşütmez penye kumaş değil daha spor gibi ama naylon değil asla ben çok rahat ettim
Bir de penye gibi tayt istiyorum normal yumuş kumaş olsun

Kızlar 4 lü tarama yaptırmıştım ya sonucu geldi . Doktor normal yazmış ama ben korktum 🥹🥹 risk fazla değil mi
Eki Görüntüle 3304968
Doktoru dinle canım bence evham yapma bana doktorum 4’lü yaptırma hiç demişti kafa karışmasına gerek yok diye.. Yine gidince detaylı konuşursun ama bence risk düşük görünüyo

Doktoru dinle canım bence evham yapma bana doktorum 4’lü yaptırma hiç demişti kafa karışmasına gerek yok diye.. Yine gidince detaylı konuşursun ama bence risk düşük görünüyo
Aynen de mi sordum ona da 2 li taramaya göre risk artmış gösteriyor sorun olur mu diye diyor ki normal değer kabul ediyoruz sorun yok inş öyle olur

Aynen de mi sordum ona da 2 li taramaya göre risk artmış gösteriyor sorun olur mu diye diyor ki normal değer kabul ediyoruz sorun yok inş öyle olur
2liye göre 3-4 lü testler kafa karıştırıcı olur ihtimali düşük olur demişti o yüzden hiç yaptırmadım şu teknoloji artık tamamen ilerlese de amniyosentez gibi %100 teşhis için kolay bir yöntem çıksa ortaya :/ bu testler hep insanı stres yapıyor

Nasıl kesin tanı koydunuz kac hafta sürdü lütfen bilgilendirin çok kötüyüz
Canım benim doktorum fetali önermedi firmalar yüzde 99 kesinlik veriyor ama ben hastalarımda gördüğümle yüzde 70 diyorum dedi benim bebeğimdede kalbinde delik var başka hiçbir bulgu yok ama ihtimal veriyor doktorlar bende iki gündür senin gibiyim ama fetal dnaya güvenmiyorum anne karnının içi sır rabbim ne derse o olur tevekkül et dua et bol bol

Canım benim doktorum fetali önermedi firmalar yüzde 99 kesinlik veriyor ama ben hastalarımda gördüğümle yüzde 70 diyorum dedi benim bebeğimdede kalbinde delik var başka hiçbir bulgu yok ama ihtimal veriyor doktorlar bende iki gündür senin gibiyim ama fetal dnaya güvenmiyorum anne karnının içi sır rabbim ne derse o olur tevekkül et dua et bol bol
Rabbım bir mucize yarattın inşallah

Eşim kemoterapi almıştı.o yüzden bu ihtimali düşünerek yaptirmistim

Back
X