- 2 Kasım 2016
- 5.682
- 7.684
- 198
Yolk sac nerde tam göremiyorum, sağ köşede mi?Banada yorum yapar mısın canım nolur ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk sac nerde tam göremiyorum, sağ köşede mi?Banada yorum yapar mısın canım nolur ya
Ben bilmiyorum ki sadece o çıkıntının hafif soldaki bebek olduğunu biliyorumYolk sac nerde tam göremiyorum, sağ köşede mi?
Karından ultrason değil mi? Karından ultrasonda bebek soldaysa erkek diyorlar canımBen bilmiyorum ki sadece o çıkıntının hafif soldaki bebek olduğunu biliyorum![]()
İnsallah sağlıklı bir oğlum olur pazartesi kontrolüm var o fotosunu da atarım canım onu da yorumla lutfenKarından ultrason değil mi? Karından ultrasonda bebek soldaysa erkek diyorlar canım![]()
Bugün tam 20 olduk canımMasallaj kuzuya kac haftaliksiniz ne güzel.kg yok ya
Bende aynıyım kayınpederimin ismini koyucamBiz oğluma bıraktık şimdi olk oglum tugra murat benim babamın adı şimdiki oglana kayinpederin ismi olacak bir ismi izzetmecbur doger adı yok
Sancı yok ama sertleşme kasılma bendede var canımKarnında kasıklarında sancısı olan var mı sancıdan yatamadım bu gece karnım sertleşti bi garip
Bende aynıyım kayınpederimin ismini koyucam
Ama benim için sorun değil sorun olsa koymazdım
Masallahhh ayrıntılı iltrasyonun gelmis haftası neredeyse benim ki daha 18+3 bugün randevuyu oluşturdum 9 ekime radyolaji 45 dk sürer dedi hemen arkasına kadin doğuma aldim guzel guz3l haberler gelsinBugün tam 20 olduk canım
İnşalllah canım benimde 4 nde doktor randevum var 10nda ultrason randevum varMasallahhh ayrıntılı iltrasyonun gelmis haftası neredeyse benim ki daha 18+3 bugün randevuyu oluşturdum 9 ekime radyolaji 45 dk sürer dedi hemen arkasına kadin doğuma aldim guzel guz3l haberler gelsin
Ben türkiyede değilim canımÖnce radyolojiden aldin demi
Evett kıpır kıpır balık yüzer gibi, bazen kelebek çırpınırdı gibiKızlarrr bebek hareketleri böyle mi hissediliyor acaba ? İçimde bir şey geziyor gibi ama bağırsak hareketlerine de benzetiyorum ama bugün sabahtan beri 10 kez falan aynı şeyi hissettim heyecanlanıyorum
Hemoroid belası bendede var maalesefKafayı yiycem kızlar yabugün lavaboda bir iki damla koyu akıntılı bir şey gördüm . Ama çok özür dilerim makatta basurum vardı önceden o ağrı yaptı iki gün kabız olunca . Ondan mı geldi vajinadan mı ayırt edemedim ya. Böyle regl bitince koyu olur ya öyle . Dün gece bebeği hissettim , 2 gün önce doktordaydım her şey yolunda idi. Uzanıyorum şimdi noluyor anlamıyorum
![]()