2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet benimkide çok hareketli maşallah aşağıda hissedince tedirgin oluyorum 😕
İlk kasıklarımda hissettiğimde ben de tedirgin olmuştum ama sonra pozisyon değiştirince farklı yerlerde hissettiğimi gördüm kendimce belki o anda ayakları kasıklarımdaydı falan diye düşündüm. Tecrübeli arkadaşlar varsa bizi aydınlatırlar benim ilk gebelik o yüzden bilemiyorum da nasıl olmalı kendimce normaldir diye düşünmüştüm 🤔

Kızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor

Kızlar bugün hiç hareket hissetmiyorum normal mi ya aşırı gerildim. Çikolatada yedim. Çok korkuyorum zaten bir sürü olay yaşadık. Kaybetme korkum hep tetikleniyor
Dün bende hiç hissetmedim normalde aşırı hareketli
Naparsam yapıyım kıpırdamadı bugün eskiye döndü yine kıpırdıyor
Hergün hissedemeyebiliriz canım

Bu aralar hareketli dedim ama benim de mesela 2 gün hareketliyse 1 gün hiç hissedemeyebiliyorum özellikle de gün içinde çok hareket halindeysem dinlenirken bekliyorum hareket etsin diye ama yok zaten düzenli hareket hissetme zamanları daha ileriki haftalar diye okumuştum bizim haftalarımızda böyle olması normalmiş

Bazen olabiliyor hemen panik yapma. Uzunca uykuda kalabiliyorlar. Yada sen yorgunsan oda yoruluyor. biraz su iç ve yürü bebeğin uyuyorsa uyansın tatlı birşeyler ye soluna yatıp kendini dinle bakalım hareket edecek mi.

Hergun aynı rutinde olmaz endişe etme. Bazen uykucu olurlar miskin miskin yatarlar heleki acikmazsan veya sürekli hareket halindeysen çok hissetmezsin. Ben endiselendigimde hafif durtuyorum. Ara sıra yokluyorum uyan kızım felan diye konuşuyorum yada hareketli müzik acıyorum biraz tepki veriyo. 🥲

Normalmiş canım bir kahve iç sola yat demiş bir doktor videoda öyle yapınca pıt pıt hareket etti benim de dün hareketsizdi uyuyorlar bazen derin derin 🤣
Çok arayacaklar bugünleri

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini tam nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliğimin bi parmak altında çoğu zamanda göbek deliğimin altına elimi koyuyorum elimin en altında kasıklarım altında hissediyorum normal mi sizce
Benim göbek deliğiminn altında kuzu kasıklara yakın hissediyorum

Kizlarrr, bir şey soracağım size. Bugün 19+4'teyim ve şu ana kadar toplamda 10 kilo almışım. Moralim bozuk 🥺 Normal mi sizce?

Arkadaşlar bebeğin mobilyalarını düşünüyoruz da dolap şifonyer vs gibi. Bu alt açma masası ya da şifonyerin üzerine koyulan tahtası gerekli bişey mi? Ben hep bebeklerin orda burda altlarının değiştirildiğini görüyorum mantıklı mı bilemedim. Siz ne diyorsunuz?
Bende şifonyer almayı düşünüyorum.Alt açma masası bence kullanışlı değil yani bana biraz saçma geliyor.Kendi yeğenimde de tecrübe etmişliğimiz var neredeyse hiç koymadık masaya.Yani alt değiştirilecekse koltuk var yatak var daha rahat.Kalkıp odaya götürüp masaya koyup altını değiştirmek mümkün değil bana göre her seferinde 😅 Şifonyerin üzerine de düzenleyici koyup elimin altında olması gereken eşyalarını vs koyarım inşallah.

Back
X