2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Beni sağlık ocağı Tetenoz için aramadı sizi aradılar mı?
Bebeği de genelde altta hissediyorum ama son 2 gündür göbek deliğinin yanında hissetmeye başladım sanırım bundan sonra yavaş yavaş yukarı çıkıyorlar. Benim şimdiden mide yanmalarım çok yukarı çıkınca ne olacak bilmiyorum. Tabi acılı çiğ köfte gömmemin de etkisi vardır 😂
Beni aradılar vuruldum ben. Kasım ayına da şeker yüklemesi için çağırdılar

Kizlarrr, bir şey soracağım size. Bugün 19+4'teyim ve şu ana kadar toplamda 10 kilo almışım. Moralim bozuk 🥺 Normal mi sizce?
canım biraz dikkat etmende fayda var bende 18+3 üm daha hiç kilo almadım yani günlük fazladan 300 kalori almak bebeğe yetiyor ilerde senin için zor olur asıl kilo zamanı 7 aydan sonra başlıyor yavaş yavaş çünkü daha 200 gr lık birşeyler

Hamur işi karbonhidrat ağırlıklı mi besleniyorsun acaba canım ya da çikolata tatlı yiyorsan hızlı kilo almış olabilirsin. Diyetisyen yardımı alabilirsin süreci sağlıklı ilerletmek için
Yok tatlıyla alakam yok mideme dokunuyor hamurişi falan da yemiyorum inan midemden dolayı geceleri bir iki lokma zeytin ekmek yiyorum acıkınca mide suyumu alsın diye yani kilo almak için bişey yapmadım

Kızlar sağlık ocağına rütün kontrole gittim kalp atışını duyamadı bu haftalarda duymaya biliriz dedi cihaz iyi değil dedi sizce korkmalımıyım

Kızlar günaydın ben geçen hafta tetanoz oldum sağlık ocağı arayıp çağırdı ancak daha önceden yaptırdığım için tek dozun yeterli olduğunu söylediler sadece biraz kolum ağrıdı 2 gün kadar bir de ilk gün tansiyon düşüklüğü yaşadım doktor normal olduğunu söyledi

Kızlar selam tahmini doğum 8 mart görünüyor diye mart annelerindeyim ama yüksek ihtimal şubatta doğuracağım halimiz durumumuz daha çok benzer diye size sormak istedim. Sabah işe doğru evden çıktım mide bulantısı baş ağrısı durağa zor yürüdüm bacaklarımın ağrısından servisi beklerken kaldırıma oturup bekledim resmen ayakta duramadım şimdi de işteyim bi tık hafifledi ama hala var yaşayan oldu mu aranızda

Kızlar selam tahmini doğum 8 mart görünüyor diye mart annelerindeyim ama yüksek ihtimal şubatta doğuracağım halimiz durumumuz daha çok benzer diye size sormak istedim. Sabah işe doğru evden çıktım mide bulantısı baş ağrısı durağa zor yürüdüm bacaklarımın ağrısından servisi beklerken kaldırıma oturup bekledim resmen ayakta duramadım şimdi de işteyim bi tık hafifledi ama hala var yaşayan oldu mu aranızda
Tansiyonunuzu takip etseniz iyi olur gibi geldi bir de aç mıydınız

Tansiyonunuzu takip etseniz iyi olur gibi geldi bir de aç mıydınız
Açtım evet tansiyonumu takip ediyorum sabah akşam ölçüm yapıyorum bu sabah yapmadan çıktım ama genelde 13/7 çıkıyor öncesinde de tansiyon sorunum vardı 27 yaşında olmama rağmen. Sigarayı bırakıp sağlıklı bir hayata geçince bu kadar düzeldi bu tansiyonla yaklaşık 10 gündür ölçerek hayatıma devam ediyorum bir olumsuzluk yaşamamıştım :(

İşte dördüznlerden ötürü yatarak takip önerdiler, doğuma kadar hastanedeyim galiba artık. Bebeklerim sağlıklı, cinsiyetlerin netliği için detaylı ultrasonu bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ay ben yeni gördüm sizi maşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin hepsini. Doğum sonrası içinde bol enerji ve sabır versin

yok canım burda bir çok kişinin başına geldi duyamazsın bu haftalar 21 falan diyorlardı makineleri nedeniyle hiç merak etme
İçimi rahatlattın sağol ya bi sıkıntım yok çok şükür olsa bi belirti olurdu her halde . Hayırlısıyla bi hareketleri hissetsem rahatlıycam

Kızlar sağlık ocağına rütün kontrole gittim kalp atışını duyamadı bu haftalarda duymaya biliriz dedi cihaz iyi değil dedi sizce korkmalımıyım
Kaç haftalıksınız? 17.haftamda bende gittim kalp atışını dinledik evet basit bir cihazla dinletiyorlar. Belki yerini bulamamiştır bebeğin

Şu sağlık ocakları neden bu kadar her olayın içinde olmak istiyor anlamıyorum😂 rutin kotnrolleri yapın tamamda elinizde doğru düzgün bi cihaz olmadan bunu denemeleri bile aşırı saçma değilmi benim kardeşiminde başına geldi bebek içeride hareket ediyor bunlar gelmiş bebekte kalp atışı yok diyorlar😀 ama kardeşimin o anki pskiolojisi hareket ettiğini bildiği halde çok korkmuştu beni artık aramıyorlar bile gelmiceğimi biliyorlar pes ettirdim onlarıda🤪

Kızlar günaydın ben geçen hafta tetanoz oldum sağlık ocağı arayıp çağırdı ancak daha önceden yaptırdığım için tek dozun yeterli olduğunu söylediler sadece biraz kolum ağrıdı 2 gün kadar bir de ilk gün tansiyon düşüklüğü yaşadım doktor normal olduğunu söyledi
Benim tansiyonumda ondan düştü o zaman perişanım ya:(

Şu sağlık ocakları neden bu kadar her olayın içinde olmak istiyor anlamıyorum😂 rutin kotnrolleri yapın tamamda elinizde doğru düzgün bi cihaz olmadan bunu denemeleri bile aşırı saçma değilmi benim kardeşiminde başına geldi bebek içeride hareket ediyor bunlar gelmiş bebekte kalp atışı yok diyorlar😀 ama kardeşimin o anki pskiolojisi hareket ettiğini bildiği halde çok korkmuştu beni artık aramıyorlar bile gelmiceğimi biliyorlar pes ettirdim onlarıda🤪
Benim ısrarımla baktı uzun bir süre gitmiycem doktora o yüzden dedim bi duyayım . Cihaz hastnedekiler gibi değil duyulmayabilr dedi

Back
X