2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben 21+2 deyim ve hala hareketlerini hissetmedim bebegimin sizde de benim gibi olan varmi.bir hafta once doktor kontrolym vardi bir sorun gorulmedi ama endise ediyorum nedense ve ilk hamileligim...

Kızlar ben 21+2 deyim ve hala hareketlerini hissetmedim bebegimin sizde de benim gibi olan varmi.bir hafta once doktor kontrolym vardi bir sorun gorulmedi ama endise ediyorum nedense ve ilk hamileligim...
Canım bende 19+3 e kadar hissetmemiştim . Şimdi de tam olarak hareket gibi değil ama kendimi dinleyince içimde dolaşan bir şey var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum . Özellikle sırt üstü yatıp karnına odaklanamanı tavsiye ederim

Canım bende 19+3 e kadar hissetmemiştim . Şimdi de tam olarak hareket gibi değil ama kendimi dinleyince içimde dolaşan bir şey var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum . Özellikle sırt üstü yatıp karnına odaklanamanı tavsiye ederim
Aslinda deniyorum ama daha cok gozlemlicem bakalim.

Doktorum ilk gebeliklerde 22 den önce hissedilmesi zor demişti endişe etme hissedersin bir iki haftaya inşallah ❤️

Merhaba kızlar günaydln. Göbüşler baya buyumuş benimki yok gibi ya atdiklarinizin yarisi kadar anca olur 🤣 peki sizin bebekler kaç gram bu karlnla?

Kızlar sabaha kadar gaz sancıslndan uyuyamadjm biraz uyuyordum tuvaletim geliyor sonra yine uyuyamiyorum. Karnım boyle ishal olunca agrar ya sanki tuvaletin gelicek gibi oyle oluyor belime falanda vuruyor agrisi acaba neden oluyor

Back
X