• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ne aldın da 1500 oldun kız bende gittim 7-8 parça aldım 240 tuttu hatta 100 lü eğitici resim görselleri vardı onuda aldım herşey uygundu valla küçük cam su için biberon aldım büyüklerinden almadım beğenmedim
Ben de kasada şoka girdim bi 😅 bunları aldım. Küvet ve kovasını bir de tummy time aldım

Eklentiler

• IMG_5957.webp
    IMG_5957.webp
    89,9 KB · Görüntüleme: 119
İsim konusunda bizim hep yedek isimler vardı ikiz olur vs diye kız Luna , Lina , Ela olarak ilk ikisi eşimin oynadığı bir oyunda karakter isimleri 🤣 Luna’yı çok istiyordu kız olsa
Erkekte Leo, Luka, Aslan, Atlas bu dörtlü belirlemiştik
Atlas ismini çok çok seviyorum ama eşim istemedi onu Leo Atlas istemiştim ilk başta erkek diyince de yok dedi ya öf 🥲 uzun olmasınmıs

Birazdan bim turu yapmaya çıkıcam oturak bakayım inş bitirmemişlerdir Kuşadası küçük yer gerçi de belli olmaz 🥲

Kızlar ayrıntılı USG den geliyorum 🤭 Herşey yolunda çok şükür 🤲🏻 Renkli ultrason yapmıyolarmış burda organları değerlendiriyoruz sadece dediler ve yaklaşık yarım saat sürdü.21+3 410 Gr bebeğimiz 😍
Buyna bak çok tatlı :nazar:geçmiş olsun. Ben de çarşamba gitcem. Düşündükçe geriliyorum. Bu hamilelik beni çok pesimist yaptı ya

Back
X