- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Başınız sağolsunTeşekkür ederim Allah razı olsun
Babamı da kaybettiğim için erkek akrabalarjmı kaybettiğimde içim daha da çok aciyo. Babam gitti bir bir hatıraları da gidiyo diyorum.Ne biliyim zor işte
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsunTeşekkür ederim Allah razı olsun
Babamı da kaybettiğim için erkek akrabalarjmı kaybettiğimde içim daha da çok aciyo. Babam gitti bir bir hatıraları da gidiyo diyorum.Ne biliyim zor işte
![]()
Başın sağolsun canımTeşekkür ederim Allah razı olsun
![]()
Şu an kanamam durmuş gibi canm bakalım cuma gidecem doktoraBendede hemoroid var kabız olunca bazen kanıyor hamilelikte daha da buyudu napcam bilemiyorum B Buffalosos
Şimdi nasılsın canım geçmiş olsun inşallah atlatırsın H Hasretimm123
Canım bol bol hoşaf tüketKızlar benimde bagirsaklarım fena bebek buyudukce bagirsaklarimda hep ağrı oluyor gaz oluyor. Afedersiniz gazım çıkınca bi rahatlama geliyor amma sonra yine ayni şey başkıyor
Geçen bunu diyordum 6 aydır ne rahatlıkmışKızlar regl olmayı unuttunuz mu sizdeaçıkçası bu ne rahatlıkmış ya
![]()
Vallahi çok rahat geldi bana daGeçen bunu diyordum 6 aydır ne rahatlıkmış![]()
Başınız sağolsun![]()
Saolun kızlar. Allah razı olsunBaşın sağolsun canımAllahım evladına sizlere sağlıklı uzun ömürler versin babacığının mekanı cennet olsun
![]()
Bende hemen hemen her gün oluyor kasılma. Şuan bebekler baya yukarda doktorum bana bebeğin kafası midenin hemen altında duruyor demişti bunu şunun için söyledim göbek deliğinin hemen altından mide hizasına kadar rahim genişlemiş durumda bu hizada ve göbek çevresinde baya sertlik oluyor parmağını bastırıyorsun parmağın batmıyor baya taş gibi oluyor. Normal zamanda mesela göbeğine dokun yumuşak parmağın batar ama kasıldığı zaman parmak gömülmüyor ve eline sertlik geliyor kasılmayı öyle anlayabilirsin. Ritmik, günde 7-10’dan fazla değilse, ağrılı ve sancılı gelmediği sürece doktorum endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Bunlar yalancı kasılma rahim kasdan oluşan bir organ ve doğum esnasında kasılma ihtiyacı olduğu için şuanda egzersiz yapıyor tamamen normal hiç endişelenmeKasılma nasıl oluyor hala anlayamamış olmam![]()
Kasılmaların sebebi şu rahim kasdan oluşan bir organ ve normal doğumda kasılıp gevşemesi gerektiği için şimdiden egzersiz yapıyor. Benim 19.haftadan beri yalancı kasılmalarım var bir sıkıntı yaşamadım çok şükürKasılmaların sebebi içeridekini dışarı atmak istemesi mi rahmin ben adet olduğumda çok hissederdim kanı atmak için kasılırdı hep sanki
Başın sağolsun canım mekanları cennet olsun inşallahSaolun kızlar. Allah razı olsun
Amin tüm kaybettiklerimizjn mekanı cennet olsun inşallah![]()
Amin Allah razı olsunBaşın sağolsun canım mekanları cennet olsun inşallah![]()
Karın agrısı mide agrısı ve bulantı bende de ara ara oluyor, hatta şuanda midem çok fena ağlıcam diye dolanıyorum evdeKızlar baş dönmesi bulantılarım oluyordu bu aralar karın mide ağrısı da eklendi böyle yaşayan varmı acaba enfeksiyon falanmı varcuma günğ kontrollerim vardı kanda alıcakla bu sebepten
Allah rahmet eylesin size ve bebisinize uzun ömürler nasip eylesinDayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef![]()
Amin Rabbım hepimize evlatlarimizi bağışlasınAllah rahmet eylesin size ve bebisinize uzun ömürler nasip eylesin