2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor :(

Hep birlikte batmadık mı 😀😀 ne kadar pahalı olmuş her şey yahu
Hakikaten ya bu devirde çocuk büyütmek çok zormuş daha gelmeden bir sürü gideri oldu ufaklığın 😁😁 Bu markanın müptelaları var baya pahalı ama güzel bir indirim yapmış 😁 Bu ay indirimli ne aldıysak kardır 7’sinde de Trendyol indirimi başlıyor 😁:rapci:

Kızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor :KK43:
Benim bazen vajinamın en üst kısmı başlangıç kısmı ağrıyor ve çok rahatsız edici oluyor

Benim doğumda Sat'a göre 28 Şubat normalde.Ama hem bebiş önden gidiyor hemde erken doğum riskin var dedikleri için Şubat'ı hiç saymıyorum hayırlısı 🐣

Aşırı heyecanlıyım kızlar ya 😌😌 yarın ayrıntılı ultrasonumuz var ilk uzun süredir de doktora gitmedik inş her şey yolunda der 🙏🏻🙏🏻
Güzel haberlerle gelirsin inşallah 🙏🏼 Ayrıntılı ultrason çok güzel oluyor keyfini çıkar 😁 Aklına kötü şeyler getirme güzel düşün güzel olsun 🙏🏼

Hakikaten ya bu devirde çocuk büyütmek çok zormuş daha gelmeden bir sürü gideri oldu ufaklığın 😁😁 Bu markanın müptelaları var baya pahalı ama güzel bir indirim yapmış 😁 Bu ay indirimli ne aldıysak kardır 7’sinde de Trendyol indirimi başlıyor 😁:rapci:
Evet bir şeyler alırken bir şeyleri de mecburen diğer aya bırakıyoruz memur olmak işte 😀Ben aldım aslında dayanamayıp 😀 kaşık tabak falan aldım . Ama önlük almadım hm nin önlüklerini daha çok beğeniyorum ben ağır değil ve o da cepli ❤️

Güzel haberlerle gelirsin inşallah 🙏🏼 Ayrıntılı ultrason çok güzel oluyor keyfini çıkar 😁 Aklına kötü şeyler getirme güzel düşün güzel olsun 🙏🏼
İlk defa ayrıntılı ultrason adı altında muaneye gircem 😀 bakalım diğerlerinden farkı ne . Ama bebişi çok merak ediyorum :dua:

Benim bazen vajinamın en üst kısmı başlangıç kısmı ağrıyor ve çok rahatsız edici oluyor
Benimde acıyor geçen gün yağlanırken farkettim dokununca çok acıyor onun haricinde rahatsız etmiyor

Kızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor :KK43:
Çatı kemiklerimiz ağrıyor kuzum bir süredir bende de var o ağrı. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Özellikle oturup kalkarken yada yürürken daha çok hissediyorum.

Evet bir şeyler alırken bir şeyleri de mecburen diğer aya bırakıyoruz memur olmak işte 😀Ben aldım aslında dayanamayıp 😀 kaşık tabak falan aldım . Ama önlük almadım hm nin önlüklerini daha çok beğeniyorum ben ağır değil ve o da cepli ❤️
Canım hepimiz öyleyiz aynı ay içinde her ihtiyaç almak mümkün değil ki ben özellikle bu ayı bekliyordum bir sürü şey aldım kıyafetlerini daha öncesinde aldım mesela mecbur aylara bölüyoruz. Ben henüz kaşık tabak işine girmedim hiç sadece suluk aldım 😂
İlk defa ayrıntılı ultrason adı altında muaneye gircem 😀 bakalım diğerlerinden farkı ne . Ama bebişi çok merak ediyorum :dua:
Diğerlerinden farkı her yerini daha net göreceksin hem büyüdüğü için hemde farklı bir yöntem ile bakıldığı için. En güzel yanı da inşallah poz verirse güzel yüzünü net göreceksin 😍

Çatı kemiklerimiz ağrıyor kuzum bir süredir bende de var o ağrı. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Özellikle oturup kalkarken yada yürürken daha çok hissediyorum.
Ay korktum bebeğim ya benim genelde otururken ağrıyor ama şimdi magnezyumu içtim hafifledi gibi hissediyorum. Umarım devam edip beni korkutmaz 🥲

Ay korktum bebeğim ya benim genelde otururken ağrıyor ama şimdi magnezyumu içtim hafifledi gibi hissediyorum. Umarım devam edip beni korkutmaz 🥲
Herkeste farklı hissedilebilir kuzum korkma. Bebiş büyüdükçe ara ara bu ağrıları yaşamamız çok normal. Farklı bi ağrı kasıklarda bi ağrı sızı olurda seni çok rahatsız ederse Mustafa beye haber verirsin. Bazi durumlarda tedbirli olmakta fayda var tabiki 😌

Elimizden geleni yapabiliriz alternatifleri değerlendirebiliriz. Çok üzülüyorum haberlerde çocukları görünce 😭 Allah bizim yavrularımızı da herkesin çocuğunu da korusun
Allahım tüm yavruları korusun 😔😔 bakamıyorum hiç bebek çocuk haberlerine hem savaş hem geçen gün çöpe atılan bebeğin ayağının videosu hiç gözümden gitmiyor 😔😔😔

Back
X