- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep birlikte batmadık mıKızlar oioi markasında güzel bir indirim var almayı düşünenler için link bırakıyorum.
Tüm Oioi Beslenme Gereçlerinde NET %50 İndirim!
Tüm Oioi Beslenme Gereçlerinde NET %50 İndirim! | ebebek
Hakikaten ya bu devirde çocuk büyütmek çok zormuş daha gelmeden bir sürü gideri oldu ufaklığınHep birlikte batmadık mıne kadar pahalı olmuş her şey yahu
Benim bazen vajinamın en üst kısmı başlangıç kısmı ağrıyor ve çok rahatsız edici oluyorKızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor![]()
Güzel haberlerle gelirsin inşallahAşırı heyecanlıyım kızlar yayarın ayrıntılı ultrasonumuz var ilk uzun süredir de doktora gitmedik inş her şey yolunda der
![]()
Evet bir şeyler alırken bir şeyleri de mecburen diğer aya bırakıyoruz memur olmak işteHakikaten ya bu devirde çocuk büyütmek çok zormuş daha gelmeden bir sürü gideri oldu ufaklığınBu markanın müptelaları var baya pahalı ama güzel bir indirim yapmış
Bu ay indirimli ne aldıysak kardır 7’sinde de Trendyol indirimi başlıyor
![]()
İlk defa ayrıntılı ultrason adı altında muaneye gircemGüzel haberlerle gelirsin inşallahAyrıntılı ultrason çok güzel oluyor keyfini çıkar
Aklına kötü şeyler getirme güzel düşün güzel olsun
![]()
Benimde acıyor geçen gün yağlanırken farkettim dokununca çok acıyor onun haricinde rahatsız etmiyorBenim bazen vajinamın en üst kısmı başlangıç kısmı ağrıyor ve çok rahatsız edici oluyor
Çatı kemiklerimiz ağrıyor kuzum bir süredir bende de var o ağrı. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Özellikle oturup kalkarken yada yürürken daha çok hissediyorum.Kızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor![]()
Canım hepimiz öyleyiz aynı ay içinde her ihtiyaç almak mümkün değil ki ben özellikle bu ayı bekliyordum bir sürü şey aldım kıyafetlerini daha öncesinde aldım mesela mecbur aylara bölüyoruz. Ben henüz kaşık tabak işine girmedim hiç sadece suluk aldımEvet bir şeyler alırken bir şeyleri de mecburen diğer aya bırakıyoruz memur olmak işteBen aldım aslında dayanamayıp
kaşık tabak falan aldım . Ama önlük almadım hm nin önlüklerini daha çok beğeniyorum ben ağır değil ve o da cepli
![]()
Diğerlerinden farkı her yerini daha net göreceksin hem büyüdüğü için hemde farklı bir yöntem ile bakıldığı için. En güzel yanı da inşallah poz verirse güzel yüzünü net göreceksinİlk defa ayrıntılı ultrason adı altında muaneye gircembakalım diğerlerinden farkı ne . Ama bebişi çok merak ediyorum
![]()
Evet ama ABD İsrail destekçisi olduğu için ürünleri boykot ediliyorPrima amerika ürünü canım ortalıkla amerikan ürünlerine israil diyorlar israile ait net bir marka da yok aslında
Amerika’yı boykot edersek hiçbir şey kullanamayız herşey Amerika’nınEvet ama ABD İsrail destekçisi olduğu için ürünleri boykot ediliyor
Ay korktum bebeğim ya benim genelde otururken ağrıyor ama şimdi magnezyumu içtim hafifledi gibi hissediyorum. Umarım devam edip beni korkutmazÇatı kemiklerimiz ağrıyor kuzum bir süredir bende de var o ağrı. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Özellikle oturup kalkarken yada yürürken daha çok hissediyorum.
Elimizden geleni yapabiliriz alternatifleri değerlendirebiliriz. Çok üzülüyorum haberlerde çocukları görünceAmerika’yı boykot edersek hiçbir şey kullanamayız herşey Amerika’nın![]()
Herkeste farklı hissedilebilir kuzum korkma. Bebiş büyüdükçe ara ara bu ağrıları yaşamamız çok normal. Farklı bi ağrı kasıklarda bi ağrı sızı olurda seni çok rahatsız ederse Mustafa beye haber verirsin. Bazi durumlarda tedbirli olmakta fayda var tabikiAy korktum bebeğim ya benim genelde otururken ağrıyor ama şimdi magnezyumu içtim hafifledi gibi hissediyorum. Umarım devam edip beni korkutmaz![]()
Allahım tüm yavruları korusunElimizden geleni yapabiliriz alternatifleri değerlendirebiliriz. Çok üzülüyorum haberlerde çocukları görünceAllah bizim yavrularımızı da herkesin çocuğunu da korusun
Sanırım çatı diyorlar oraya ne kadar doğru bilmiyorumBenimde acıyor geçen gün yağlanırken farkettim dokununca çok acıyor onun haricinde rahatsız etmiyor