- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.997
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tanıdığım 2. El aldı ve maalesef iç kısmında koku kalıyormuş eğer bekletilerek kullanıldıysa. Kullanamadı koku da ne yaptıysa çıkmadı.Ben dolaptan 2. El alacağım canım hem kediminde kum çöpünü de atarım diye düşündümkış günü sürekli çöp atmakla eşim uğraşmaz bari koku sorunu olmasın
O olayın tüm detaylarını öğrendim inan berbat iğrenç bi durum varAllahım tüm yavruları korusunbakamıyorum hiç bebek çocuk haberlerine hem savaş hem geçen gün çöpe atılan bebeğin ayağının videosu hiç gözümden gitmiyor
![]()
NeymişO olayın tüm detaylarını öğrendim inan berbat iğrenç bi durum var![]()
1 nohut 1 kalın 2 ince 2 tanede hastahane çıkışı battaniyesi toplam 6Kızlar battaniye kaç tane aldınız? Birde puffy battaniyeler nasil sizce? kalın battaniyeyi puffy düşünüyorum ama kararsızım .
Savcılık kararı çıkartmış burdan yazmam doğru olmaz. Özelden atayım isteyen olursaNeymiş![]()
Maşallah1 nohut 1 kalın 2 ince 2 tanede hastahane çıkışı battaniyesi toplam 6![]()
Bana da atar mısın kuzumSavcılık kararı çıkartmış burdan yazmam doğru olmaz. Özelden atayım isteyen olursa
Ay bende çok merak ettim bana da atar mısınSavcılık kararı çıkartmış burdan yazmam doğru olmaz. Özelden atayım isteyen olursa
Yaa bana atar mısınSavcılık kararı çıkartmış burdan yazmam doğru olmaz. Özelden atayım isteyen olursa
ya ben göğüs pompası almadım herşey tamamda onda kararsız kalmıştım sizce almam gerekir mi ablam ben kullanmadım gerek olmadı falan diyo aklım karıştı yada doğunca bakıp duruma göre alınadabilirHepsiburada e bebek satıcısında molfix pure&soft indirime girmiş kızlar alacak olan varsa. Ben bir de bunu aldım. Mochiden daha ucuza geldi. Bebek emerken diğer memeden akan sütü topluyormuş
Bende almadım doğumdan sonra ihtiyacım olursa almayı düşünüyorum acil bir ihtiyaç değil eczanelerde satılıyor zatennya ben göğüs pompası almadım herşey tamamda onda kararsız kalmıştım sizce almam gerekir mi ablam ben kullanmadım gerek olmadı falan diyo aklım karıştı yada doğunca bakıp duruma göre alınadabilir
Bence de şimdi sadece lazım olursa ne alınabilir marka model araştırması yapılabilir. Doğumdan sonra gerek olursa alınır. Şimdi alınca gerek olmasa boşu boşuna para verilmiş olacak. Benim naçizane fikrim bu yönde. Az para değil artık hiç bişey malesefya ben göğüs pompası almadım herşey tamamda onda kararsız kalmıştım sizce almam gerekir mi ablam ben kullanmadım gerek olmadı falan diyo aklım karıştı yada doğunca bakıp duruma göre alınadabilir
Bana gönderseniz olur mu rica etsem? Çok etkiledi bu olay beni.Savcılık kararı çıkartmış burdan yazmam doğru olmaz. Özelden atayım isteyen olursa
Masallah kac haftaliksiniz geçen hafta 24 hafta yk3n 700 gramcik ti benim ki ufak tefek olacak bu büyük.oglum 42 hafta 4200 gram doğmuştu bunu doktor şubata 15 te alacak 38 hafta kucucuk.olacak.haliba buKızlar şimdi doktordan çıktım
Bebişim hala 10 gün önden gidiyor ama sadece kilosu değil boyu kafa çevresi kilosu hepsi eşit gidiyor
1140 gram olmuş
4d çektiler kocamı doğuruyorum
Son 1 ultrason hakkım kaldı 32. Haftada yapılcakmış![]()
Ben çalışacağım için aldım mecbur anneme bırakırım diye. Ama çalışmıyorsanız ihtiyaca göre alırsınız benceya ben göğüs pompası almadım herşey tamamda onda kararsız kalmıştım sizce almam gerekir mi ablam ben kullanmadım gerek olmadı falan diyo aklım karıştı yada doğunca bakıp duruma göre alınadabilir
O zaman şekerden değil ya genetik olarak iri bir bebektir yada erken döllenme olmuştur. Doktorun şeker için ne dedi canımKızlar şimdi doktordan çıktım
Bebişim hala 10 gün önden gidiyor ama sadece kilosu değil boyu kafa çevresi kilosu hepsi eşit gidiyor
1140 gram olmuş
4d çektiler kocamı doğuruyorum
Son 1 ultrason hakkım kaldı 32. Haftada yapılcakmış![]()