2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Tetanozun 2. Dozunu oldum kızlar şeker yükleme haftaya pazartesiye aldı ebem , ikinci yapılırken çok yaktı

Ben dolaptan 2. El alacağım canım hem kediminde kum çöpünü de atarım diye düşündüm 😂 kış günü sürekli çöp atmakla eşim uğraşmaz bari koku sorunu olmasın
Bir tanıdığım 2. El aldı ve maalesef iç kısmında koku kalıyormuş eğer bekletilerek kullanıldıysa. Kullanamadı koku da ne yaptıysa çıkmadı.

Allahım tüm yavruları korusun 😔😔 bakamıyorum hiç bebek çocuk haberlerine hem savaş hem geçen gün çöpe atılan bebeğin ayağının videosu hiç gözümden gitmiyor 😔😔😔
O olayın tüm detaylarını öğrendim inan berbat iğrenç bi durum var 😤

Hepsiburada e bebek satıcısında molfix pure&soft indirime girmiş kızlar alacak olan varsa. Ben bir de bunu aldım. Mochiden daha ucuza geldi. Bebek emerken diğer memeden akan sütü topluyormuş

Eklentiler

• IMG_6317.webp
    IMG_6317.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 95
Hepsiburada e bebek satıcısında molfix pure&soft indirime girmiş kızlar alacak olan varsa. Ben bir de bunu aldım. Mochiden daha ucuza geldi. Bebek emerken diğer memeden akan sütü topluyormuş
ya ben göğüs pompası almadım herşey tamamda onda kararsız kalmıştım sizce almam gerekir mi ablam ben kullanmadım gerek olmadı falan diyo aklım karıştı yada doğunca bakıp duruma göre alınadabilir

ya ben göğüs pompası almadım herşey tamamda onda kararsız kalmıştım sizce almam gerekir mi ablam ben kullanmadım gerek olmadı falan diyo aklım karıştı yada doğunca bakıp duruma göre alınadabilir
Bende almadım doğumdan sonra ihtiyacım olursa almayı düşünüyorum acil bir ihtiyaç değil eczanelerde satılıyor zatenn

Bence de şimdi sadece lazım olursa ne alınabilir marka model araştırması yapılabilir. Doğumdan sonra gerek olursa alınır. Şimdi alınca gerek olmasa boşu boşuna para verilmiş olacak. Benim naçizane fikrim bu yönde. Az para değil artık hiç bişey malesef

Kızlar şimdi doktordan çıktım
Bebişim hala 10 gün önden gidiyor ama sadece kilosu değil boyu kafa çevresi kilosu hepsi eşit gidiyor
1140 gram olmuş 🧿🧿🧿
4d çektiler kocamı doğuruyorum🤣🤣
Son 1 ultrason hakkım kaldı 32. Haftada yapılcakmış😕😊

Bebişim hala 10 gün önden gidiyor ama sadece kilosu değil boyu kafa çevresi kilosu hepsi eşit gidiyor
1140 gram olmuş 🧿🧿🧿
Masallah kac haftaliksiniz geçen hafta 24 hafta yk3n 700 gramcik ti benim ki ufak tefek olacak bu büyük.oglum 42 hafta 4200 gram doğmuştu bunu doktor şubata 15 te alacak 38 hafta kucucuk.olacak.haliba bu

Ben çalışacağım için aldım mecbur anneme bırakırım diye. Ama çalışmıyorsanız ihtiyaca göre alırsınız bence

1140 gram olmuş 🧿🧿🧿
O zaman şekerden değil ya genetik olarak iri bir bebektir yada erken döllenme olmuştur. Doktorun şeker için ne dedi canım

Back
X