2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar örgü yelek hırka battaniyeleri neyle yıkamak lazim . Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum aslında ama bebekler için olan alınabilir mi acaba . Makinada elde yikama programı yoksa direk elle mi yikayim sizce
Elde yikarsan özellikle battaniyeler seni çok zorlar. Islanınca kaldırıp sikamazsin sulu kalsa esneme yapar belki. Düşük devirde 30 derecede yıka makinede. Sıkma devrini de 600lere düşür. Hic yorma kendini boşa.

Kızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Canım çok üzüldümm
Rabbim yardımcın olsunn😞
Hep güzel şeyler düşün iyiyi çağır ki iyi olsun
Bebişin sana sımsıkı tutunucak inşallah
Doktorlarında ellerinden geleni yapıcaklarına eminim
😞 30 haftaları görürsün inşallahh🙏

Kızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Oyy kuzum çok üzüldüm. Bende bol bol dua edicem sizin için. İnşallah oğluşun annesine tutunacak. Tıp artık çok ilerledi doktorlarımız gereken herşeyi yapacaklardır 🤲

Kızlar Korbell çöp kovasını mantıklı buluyor musunuz ? Sizce ihtiyaç mı yani ? Ben kararsız kaldım evdeki çöpler günlük atılırsa mantıken koku çok olmaz gibi geldi.Tavsiye edenler de olmuş etmeyenlerde o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var 🙈
Ben aldım 😇 bezleri normal çöpe atmak istemedim

Canım doktor randevum çarşamba günü
Bugün sadece ultrason doktoru baktı ama oda çok dikkat etmem gerektiğini diyet ve makine vericeklerini söyledi
Ben türkiyeden bi diyetisyen bulup kan değerlerimi atmıştım bana uygun liste oluşturdu diyete başladım
Çok dikkat ediyorum normalde 2 dilim ekmek hakkım olsa bile yemiyorum sonuçta çocugumdan önemli değil
Zorlanırım diyodum ama zorlanmadımda diyete başlayınca sanki daha iyi hissetmeye başladım
Ama o ekmeği yememiz lazım diye biliyorum bir diyetisyene sor istersen

Aaa çok geçmiş olsun canım.
Noldu bi anda simdi hastahane de misin
Mevlam yavrunun sana bağışlasın inşallah amin

Oyy minnosum bu ne acele 🙏🏻🙏🏻 sağlıkla kalsın 30. Haftayı görün inşallah canım ☹️ neden olmuş peki doktor açıklama yaptı mı

Allah yardımcınız olsun kuzucuğunu korusun dualarımız sizinle 🤲🏻 grubumuzun ilk aceleci bebeği 😞

Sebebi neymiş canım suyun erken gelmesinin Rabbim korusun inşallah 25. Haftadan sonra erken doğum riski olursa yaşama ihtimalleri yüksekmiş diye biliyorum üzülme korkma düzelir inşallah herşey

Kızlar 2. Doz tetanoz oldum sabahtan beri hiç hareket etmiyor bebiş bende biraz halsizim normal dimi o da mı halsiz uyuyor acaba

91CEAE7B-7F91-4EE8-8B59-9E9756BC8884.webp

Kızlar ben bundan aldığım bebeğime ama tahmini teslimat 12 Ocak diyor dün mağazasına gittim o zamana yetişirse iyi marta bile sarkabilir dedi

Kızlar 2. Doz tetanoz oldum sabahtan beri hiç hareket etmiyor bebiş bende biraz halsizim normal dimi o da mı halsiz uyuyor acaba
Ay bende gittim bugün ama asi yokmus vurulamadim. 😔
Biraz karnına pit pit vur uyandır. Uykulu gününe denk gelmiştir belki

Allah yardımcınız olsun canım benim çok üzgünüm dualarım sizinle inşallah sağlıkla vakitlice kavuşursunuz birbirinize 😔

Back
X