2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar suyu fazla olan var mı aranızda? Henüz şeker yüklemesi yapılmadı 3 hafta sonra yapılacak ama bununla bir bağlantısı olabilir mi ? Doktorum sebebini söylemedi o esnada bende soramadım sadece kilona dikkat et dedi.Netten bakınca erken doğuma sebep olabilir felan diyor.Şimdilik sıkıntı yok ama rahim ağzında kısalık da var kontrol edeceğiz devamlı dedi böbreğime de bakacakmış.Yani böbrek+ rahim ağzı kısalması + suyun fazla olması= erken doğumu getirir mi ? 😭Doktorum herşey yolunda diyor ama beni telaşlandırmamak için mi söylemiyor of 🥺 tamam evhamlı biriyim ama ben haftam ilerledikçe erken doğum riskinden korkmaya başladım yani yoksa bile erken doğum diye diye çağıracağım kendime bu durumu resmen ☹️

Kızlar suyu fazla olan var mı aranızda? Henüz şeker yüklemesi yapılmadı 3 hafta sonra yapılacak ama bununla bir bağlantısı olabilir mi ? Doktorum sebebini söylemedi o esnada bende soramadım sadece kilona dikkat et dedi.Netten bakınca erken doğuma sebep olabilir felan diyor.Şimdilik sıkıntı yok ama rahim ağzında kısalık da var kontrol edeceğiz devamlı dedi böbreğime de bakacakmış.Yani böbrek+ rahim ağzı kısalması + suyun fazla olması= erken doğumu getirir mi ? 😭Doktorum herşey yolunda diyor ama beni telaşlandırmamak için mi söylemiyor of 🥺 tamam evhamlı biriyim ama ben haftam ilerledikçe erken doğum riskinden korkmaya başladım yani yoksa bile erken doğum diye diye çağıracağım kendime bu durumu resmen ☹️
Suyun fazlaysa neden şeker testini o kadar geç yaptırmanı istedi ki 24te de yapılıyor

Kızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Canım çok geçmiş olsun inşallah gerektiği kadar karnında kalabilir. Şimdi ne durumdasın hastanede gözetim altında mısın

Korkma canım internette hep herşeyin en kötüsü yazıyor
Bana bak mesela serklajlıyım gebelik şekeri çıktı tansiyonum hep yüksek takip yapıyorum bunun üçüde erken doğumu tetikleyen şeyler ama hepsinin önlemini alınca allahın izniyle bir şey olmuyor
doktorun ona göre önlemini alır internette her okudugumuz başımıza gelicek olsa oooo
Belki şekerden kaynaklı yüksek olabilir ama suda zamanla normal ölçüsüne dönene azalan çoğalan birşey
Rahimağzı kaç mm çıktı

Korkma canım internette hep herşeyin en kötüsü yazıyor
Bana bak mesela serklajlıyım gebelik şekeri çıktı tansiyonum hep yüksek takip yapıyorum bunun üçüde erken doğumu tetikleyen şeyler ama hepsinin önlemini alınca allahın izniyle bir şey olmuyor
doktorun ona göre önlemini alır internette her okudugumuz başımıza gelicek olsa oooo
Belki şekerden kaynaklı yüksek olabilir ama suda zamanla normal ölçüsüne dönene azalan çoğalan birşey
Rahimağzı kaç mm çıktı
Haklısın ama işte endişeleniyorum ister istemez🙁 Size de Rabbim acil şifalar versin vaktinde kavuştursun bizi yavrularımıza 🤲🏻 Rahim ağzında kısalma var dedi sadece mm yi söylemedi

Haklısın ama işte endişeleniyorum ister istemez🙁 Size de Rabbim acil şifalar versin vaktinde kavuştursun bizi yavrularımıza 🤲🏻 Rahim ağzında kısalma var dedi sadece mm yi söylemedi
Sagol canım aminn
Keşke bi sorsaydın kaç mm diye peki rahimağzı için progestan felan verdi mi?
Sen bol bol yat dinlen
Şeker testinide bence geç yaptırma doktorun neden bekle demiş anlamadım
10 kilo almışsın suyun fazla bebek önden gidiyor bunlar şeker belirtisi aslında tabi bunlar olupta şekeri çıkmayan birsürü hamile var ama tedbir amaçlı yapılması lazım bence

Sagol canım aminn
Keşke bi sorsaydın kaç mm diye peki rahimağzı için progestan felan verdi mi?
Sen bol bol yat dinlen
Şeker testinide bence geç yaptırma doktorun neden bekle demiş anlamadım
10 kilo almışsın suyun fazla bebek önden gidiyor bunlar şeker belirtisi aslında tabi bunlar olupta şekeri çıkmayan birsürü hamile var ama tedbir amaçlı yapılması lazım bence
Ay bilmiyorum ki niye 3 hafta sonrayı söyledi 🙄 bebeğin yüzünü gördükten sonra tam kalktım geri oturtup baktı o esnada kaç mm diye sormak aklıma gelmedi ya bebişi gördüm diye mutluluktan 🙈 olmadı daha erkene alayım randevum ya 🙄

Bugün bende de başladı bu. Yürürken çok ağrıyor çatı genişleme ağrısı bu mu acaba
Olabilir bugün mesela geçti ağrım yok. Ama resmen vajinadaki kemiklerim ağrıyordu oturmak, yatmak vs faydası yoktu sadece magnezyum içince biraz rahatlamıştım sabah uyandığımda da geçmişti
Ay ben hiç bişey anlamadım video sürekli donuyor ya 🤦🏼‍♀️
Ay zaten zor hesaplanıyor ya 😂 sonunu anlayana kadar 6kere başa sardım izledim😂

Bugün bende de başladı bu. Yürürken çok ağrıyor çatı genişleme ağrısı bu mu acaba
Muhtemelen çatı genişleme ağrısıdır canım. Bende bide 2 kız var. Bu aralar biraz yoğun geçti günler. Pek dinlenemedim sanırım. Hala devam ediyor ağrılarım

Suyum
O zaman suyunuz var bebek ve siz iyisiniz şükürler olsun 🤲🏻🙏🏻
dün sabah 10 ml kalmıştı sadece dootor şu an da plesentada beslenip oksijen alıyor dedi her şey her an olabilr dedi bir mucize yaşayıp 34 e kadar kalada bilir Allh korkusun plesentada bi anamoli olup kaybedebilrz dedi

Canım benim yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum inş kalabileceği kadar uzun kalır. Doktorlar ne diyor peki? Neden oluyormuş yada 6 hafta daha tutabilecek kadar suyu kalmış mı
İnançım var cok şükür gönlüm çok ferah oğlumla konuşuyorum o bana tepki veriyor zibirz daha güçlü olacaz diyorum sanki beni hissediyor üzüldüğüm an bana tepki veriyor allhım onu bize bagışladın hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah . Doktor mücize yaşayabiliriz diyor verilen ilaçlar suyunu arttırada bilir diyor . İyi ve kötü tüm ihtimaler söyleniyor. Olası bir iç kanamada acil ameliyatada alınabilrsn diyor bilmiyorum Allah'a sığındım dua edip bekliyorum

Back
X