Amin inşallah canım

Valla bende ne yapacağımı şaşırdım gece 3.30 da uyudu sabah 7.30 da kalktı normalde bu kadar geç uyursa geç kalkıyordu sabah ama bugün annemde kaldım ortam farklı geldi 7.30 da direk etrafına bakıp uyandı bir yandan iyi oldu öğlen uykusunu erken yapar akşam da erken geçer uykuya diyorum ama sonra akşam uyuyor 2 saat olmadan kalkıp gene sabaha kadar oturuyor çocuğun bünyesi gece oynamaya alışmış gibi valla çözemedim, benim bebeğimin de bir yaşından önce öyle çok çok yemek problemi yoktu hatta anneme derdim her şeyde çok zorluyor ama Allah'tan yemekte zorlanmıyorum diyordum demez olaydım kendi kendime nazar ettim

artık hiç bişey yemiyor, ya takviye dediğin ney şu fenomenlerin bazıları bebeklerine Kids macun yediriyor acaba onlar iştah açar mı? Bizim Demir eksikliğimiz vardı baya, demire başladım tekrardan, 3 ay sonra gelin tekrar bakalım dedi işte diğer ay yine gideceğiz umarım düzelmiştir aksatmadan vermeye çalıştım arada bir unuttuğumda oldu ama genel olarak düzenli kullandım umarım düzelmiştir bilmiyorum 3 ayda kan değeri düzelir mi ki , sende mutlaka genel rutin tahlilleri yaptır özellikle ferritin değerine baktır bazen kan değeri güzel çıksa da ferritin çok düşük oluyor bizim öyleydi hemoglobin normal çıktı ama ferritin 4 çıktı doktor dedi Demir deposu hiç kalmamış işte tekrar başladık